ЗАПЕР?

• 264 535
  • 310
  •   1
Отговори
# 255
Такааа!

Подариха ми Запер  bowuu
Днес го пробвах с нормалната програма има и една за компютър. Запера е правен в БГ от някого в Монтана. Имам въпрос - като го държите усещате ли нещо? Боцкане в ръцете или ако допрете медените електроди /електроди ли са?/ до устните си? Аз нищо не усещам и се чудя дали е ок това.

# 256
Такааа!

Подариха ми Запер  bowuu
Днес го пробвах с нормалната програма има и една за компютър. Запера е правен в БГ от някого в Монтана. Имам въпрос - като го държите усещате ли нещо? Боцкане в ръцете или ако допрете медените електроди /електроди ли са?/ до устните си? Аз нищо не усещам и се чудя дали е ок това.

Здравейте! Нищо не усещам, когато го ползвам без компютър, освен ако имам ранички, например по устата и го допра до устните си. При работа с компютър на някои честоти се усеща доста силна вибрация, първият път помислих, че ме удари ток Grinning

# 257
Такааа!

Подариха ми Запер  bowuu

Здравейте! Нищо не усещам, когато го ползвам без компютър, освен ако имам ранички, например по устата и го допра до устните си. При работа с компютър на някои честоти се усеща доста силна вибрация, първият път помислих, че ме удари ток Grinning

Много ти благодаря  Hug
Би ли споделила повече от твоя опит със Запера. КАкво лекуваш и как се чувстваш - имаш ли добри резултати?

# 258
Нямам голям опит, за съжаление. В повечето случаи го ползвам без програма - след онзи първи случай, когато ме "удари ток"  Wink  много внимавам програмите с високи честоти /направо си ме е страх, колкото и да е нелогично/.  Ползвам го предимно при вирусни инфекции, веднъж оправих проблем, с който се сдобих след посещение на басейн /не ходих на лекар, не знам какво беше/.... Това, което забелязвам е, че няма бърз ефект все едно, че си взел лекарство, но до ден-два разликата е забележима. Майка ми така овладя доста упорит синузит.
Съжалявам, че не мога много да помогна, но откакто спрях да ходя по доктори и се самолекувам с алтернативни методи, вече дори и от тях рядко имам нужда Simple Smile Успех със запера! Ако лекуваш конкретни неща, споделяй тук - напоследък темата замря, а е доста интересна.

# 259
Има ли някой доволен от запера за лечение на паразити? Вече се обърках много различни мнения, питам за запера който работи на една честота 30khz ?

Аз съм си доволна от моя. Peace

Арбанашка кокона, от къде е закупен твоят запер? Какъв модел е?

# 260
  • в резерват
Ами моят е класическият.  Точно както си е по книгата на Х. Кларк. С медни дръжки. Проучвах и останалите, ама някак си предпочетох да е такъв, с който тя е работила. И на чиято база все пак са направени статистиките и. Иначе за вече 5 години само батерията съм сменяла. Трябва обаче да си претърся пощата за координати и ще ти пиша на лични, да не е реклама. Спомням си, че ми дадоха и 2 години гаранция и имаше подарък и едно шишенце с магнезиево олио

# 261
Здравейте!
Реших да си поръчам запер с PC райф http://zaperbg.com/produkti/
Исках да се информирам за програмата Frex 16 дали ще е преведена на български?
Изтеглих си я от техния сайт за да добия представа, заредих няколко честоти, но на всички звукът е много дразнещ, направо имам чувството, че се набива в мозъка. Така ли е по принцип?
Някои заболявания имат разновидности /имам предвид кожен лишей/. Ако объркам и пусна честота не за правилния има ли опастност да навредя, също така, ако има други хора в стаята може ли да навреди на тях?
Някъде по-назад в темата бяхте писали, че диапазонът е сантиметри, но то пищи доста силно, доли и като намаля колонките newsm78

# 262
Ама то не бива да чуваш звука. Той трябва да е импулсна честота, която минава през запера т.е слаб ток.

Не можеш да навредиш никому. 

# 263
Благодаря ти, Дорис! Поръчах го и утре ще дойде. Дано ни помогне!
Аз пуснах вчера програмата, защото четох, че може и с шума да се лекува. По-назад в темата бяха писали как са махали плесен, също така за лечение на домашни любимци. Та затова реших да пробвам.

# 264
Благодаря ти, Дорис! Поръчах го и утре ще дойде. Дано ни помогне!
Аз пуснах вчера програмата, защото четох, че може и с шума да се лекува. По-назад в темата бяха писали как са махали плесен, също така за лечение на домашни любимци. Та затова реших да пробвам.

A вие какво ще лекувате?

# 265
В момента на дневен ред са ми станали вече хронични болки в кръста. Аз ги атакувам по много начини, имам някакъв лек напредък, но ако причината е паразит се надявам Заперът да помогне. Днес като го поръчвах разговарях с производителя. Каза ми, че е излекувал плексит.
Мъжът ми има лишеи по тялото, по кожата нс главата му се образуват ранички. Дерматоложката беше казала, че това е вид пърхот. Надявам се с този уред да му помогна.
Днес производителят ми каза, че било добре при по-сериозни заболявания да правя по 2-3 сеанса на ден като всеки е с продължителност 20-25 мин 15 почивка и отново 20-25 мин като си заредя определените честоти за заболяването. Вие така ли го ползвате или по друга схема?
Вие какво сте успяли да преборите с него?

# 266
Някой ползвал ли е заперите на Сашо Николов от Монтана?

# 267
Някой ползвал ли е заперите на Сашо Николов от Монтана?
Моят е такъв.

# 268
Здравейте, закупих си апарата партнер и програматор към него. Имам нужда от малко помощ. Прочетох че всички програми имат определен начин на ползване. N брой пъти през n брой интервали за n брой дни. Проблема е че като заредя някоя програма ( пробвах основна за бактерии) тя започва и свършва, но никъде не пише колко пъти да я повтарям и колко дни. Имам прастатит с инфекция , но изследванията ми не откриват нито бактерии нито вируси. Според лекаря бактериите не са в голяма концентрация и за това не могат да бъдат хванати. Ето къде е следващия проблем. Незнам коя програма са ползвам. В програматора например има и инфекции и бактерии както и 4 програми за простатит, отделно само за простата и за мъжка полова система. Не мога да ги правя всички наведнъж. Или трябва да ги пробвам една по една но не е описано колко повторения и колко дни. Обърках се. Ако някой може да ми даде съвет кое точно да правя и как ще бъда много благодарен

# 269
Svetok, Не съм най-просеветната, но да ти кажа аз как вибдам нещата.

Ти имаш простатит с инфекция - затова дневно прави поне 3 курса с различни програми. Продължителност по 16-20 минути. Например за простата, за инфекци и обща. Другия ден за гъбички, за простата и против рак. За седмица ще усетиш дали има подобрение.

Има обае една подробност - простата няма да достигнеш ако държиш електродите с ръце. Затова слагак единия електрод на различни места - например под едното коляно и другия в ръка, за да мине тока от там. Или двата електрода под двете колене. Ако е необходимо придържай елетрода до различни точки на тялото.
Тока минава по най-прекия път т.е. ако електротите са в ръцете ти то той ще мине от едната до друга и толкова, нали така? Поне гръмотевизите и токовите удари са така и затова смятам, че и тук ще е така.

lucky duck, мъжа ти няма да се излекува много със запер тъй като заболяването му е на друг принцип. Има липса на витамини и минерали + проблем с червата.
Трябва да пие поне една година пробиотици /ако искате вижте на фирми като Форевър, Аквасорс, Амуей/. Купете шампуани от аптеката - Низорал, специален за себорея и НатураТех на Даивис /ако така се пишеше/. Редуват се.
Трябва да пие бирена мая. Нееее бира не е решение  Mr. Green
Шуслерови соли.
Със запера да търка лишея с електрода внимателно.

Общи условия

Активация на акаунт