ЗАПЕР?

• 264 535
  • 310
  •   1
Отговори
# 270
Дорис, благодаря за отговора. Моя уред няма електроди ,с магнитно поле е. Има ли опасност да повлияе на някой друг в стаята? Или да навреди.

# 271
Хм, не мисля, че може да повлияе.

Но също така приемам, че и по-бавно ще подейства. Какви отзиви си чел?

Svetok, а не би ли се пробвал с ирисодиагностика и билки?

# 272
Хм, не мисля, че може да повлияе.

Но също така приемам, че и по-бавно ще подейства. Какви отзиви си чел?

Svetok, а не би ли се пробвал с ирисодиагностика и билки?
Билки пия вече няколко Simple Smile

# 273
Здравейте, реших да си купя запер от грийн мастер, някой ползвал ли е продукта от тази фирма?

# 274
Днес ми подариха още един партнер с актуален програматор и в момента имам 2. Ако някой се интересува от partner olvia да ми пише на лично. Апарата работи с еректромагнитно поле. Не е нужно да се държат електроди.

# 275
  • Бургас На пресечката за Рая
Еееей вече два дена чета за Запер и никъде не споменават за полезните бактерии......
На какви честоти издържат, убиваме ли и тях за никъде не сме?... Само за едно място....
Паразити, вируси, бактерии, червеи и т.п. .... Е за полезните нищо и никой не пише!!! Thinking
 newsm78
Нещо не ми вдъхват доверие с това копи пейс на всякъде едно и също......

# 276
Еееей вече два дена чета за Запер и никъде не споменават за полезните бактерии......
На какви честоти издържат, убиваме ли и тях за никъде не сме?... Само за едно място....
Паразити, вируси, бактерии, червеи и т.п. .... Е за полезните нищо и никой не пише!!! Thinking
 newsm78
Нещо не ми вдъхват доверие с това копи пейс на всякъде едно и също......

Ами специално за Запера аз съм срещала информация, че не избиваме бактериите до крак, а само намаляваме популацията и даваме възможност на имунната система да се пребори сама. А тя не воюва с полезните за нас бактерии. Така че за мен опасност няма. Simple Smile

# 277
А аз съм чела, че токът преминаващ от запера обточва червата и стомаха и не може да повлияе на полезните и вредните бактерии и паразитите вътре. Принципно тока не достига в кухите органи.

# 278
  • Люлин
Много интересна и полезна тема.

Ето линк за книгата на Х. Кларк, прочетете я внимателно и прилагайте методите и. Ако сте уверени във ефикастността на  методите и, със сигурност ще имате ефект.

http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=2&find=%CB%E5%F7%E … EE%EB%E5%F1%F2%E8

С Опера и Мозила няма да имате проблем със сваляне на книгата.
Успех

ПС: Ако не успеете да я свалите, ми пишете на ЛС за да ви я пратя.

# 279
  • Бургас На пресечката за Рая
Тоя Запер може да се изработи за по 5 лв. Особено, който има части и разбира. Но тъй ли никой не си излекува брадавиците и да ги снима. В нета само снимки на Запери от 100лв. на горе. Е, е един двама и сайт си направили и сложили по някой метил и глиста да се виждат. Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 280
Здравей те искам да питам някой ползвали е запер и дали наистина има такъв ефект както пише или е поредната загуба на пари. Ако някой от Русе си е закупил този продукт моля да ми пише.

Последна редакция: ср, 09 ное 2016, 16:07 от nelencet0

# 281
Аз ползвам запер от доста месеци и за мен има ефект, но си мисля че е много индивидуално.

# 282
Аз ползвам запер от доста месеци и за мен има ефект, но си мисля че е много индивидуално.

За какво го използвате? Пише че може за всичко да се използва. Странно ми е защото днес го чувам за първи път а щом е толкова ефикасно не трябва ли да е по популярно. 

# 283
Лично аз го ползвах за изчистване от чревни паразити и в месеца в който за първи път го ползвах излязоха доста такива,видя от мен в изпражненията.Освен това при мен има ефект на енергизиране, сякаш се зареждам.  Grinning

# 284
Здравейте,

Знае ли някой къде мога да направя терапия със запер във Варна ?

Благодаря ви !

Общи условия

Активация на акаунт