ЗАПЕР?

• 264 560
  • 310
  •   1
Отговори
# 240
С предния пост съм напълно съгласен и мога да добавя малко факти:
Факт е: че навсякъде пише че заперите лекуват и рак а самата Хулда Кларк е умряла от рак.
Факт е: че нито един от тези апарати не е регистриран като медицински апарат, производството и продажбата им като такива е незаконна и те и затова се продават неофициално.
Факт е: че хората с диагностиката и процедурите също работят незаконно.
Факт е  че нито един от закупените от мен апарати не успяха да помогнат не само на мен но и на нито един от моите роднини и приятели - това са повече от 40 човека.
Факт е: че партнер не се справяше с обикновенно главоболие - а дета ап след неспирно въртене на детоксикитащи програми на няколко различни човека - нито един от тях не почувства леко неразположение, а според описанието трябваше още първия ден да са в спешното.
Факт е: че един от моите приятели на ти със техниката задейства детоксикатора без да си топиш краката в легена и водата пак се оцвети по познатия начин - е за това трябваше да се сетя сам - то от де толкова мръсотия в едно човешко тяло та да става всеки път толкова мръсна водата.
факт е: че след като подарих и последния апарат, изхвърлих и двете микровълнови и всичко електронно което се сетих че не е толкова жизнено важно, тялото ми се успокои от всичките интервенции с ток и честоти и постигнах много повече със своето здраве отколкото за всичките тези години с апаратите.
Сега имам време за себе си - не съм вързан за жици, не ходя по процедури притеснявайки се че ще закъснея, не гледам все коя програма следваше да пусна, не се панирам след диагностика при поредния "доктор" който ми е намерил пак някакво страшно заболяване.. Почти не гледам телевизия освен някой научно популярен филм с хубава природа, компютър пускам за половин до един час на ден. Храня се със простички неща - най вече плодове и зеленчуци. Често съм сред природата на разходка. И всичко това дава резултати.

# 241
# 242
И аз преди време се потресох като прочетох, че един от големите майстори на медитацията е починал от рак. Викам си, как пък не можа да се излекува сам?! Работата е там, че ако трябва да умреш от рак, ще умреш от рак, каквото и да правиш. И всъщност всички ще умрем някой ден, от едно или от друго. Това е 100% сигурно.
Много съм се чудила за запер/зепер и все имах едно странно кофти усещане, като попадах на различни хвалебствени статии в нета.
Два са ми аргументите срещу тези устройства в нета:
1) Не са дадени пълните честоти или са грешни.
2) Райф е използвал запер в комбинация неговия свръхмощен микроскоп, (който по-късно му е бил отнет от службите, ясно защо) и е имал възможност за индивидуален анализ на действието му върху конкретния човек. Всичко друго днес е конвейрно производство.

# 243
Здравейте,

Закупих този уред и се чудя някои дали има такъв или подобен. Уреда е доста сложен и има няколко възможности за работа. Използва се софтуер Фрекс16 до колкото разбрах, може да прави сребърна вода. Помогнете  ми ако ви е познат уреда понеже дойде без упътване Simple Smile Логически мога да го пусна но незнам дали това ще е правилния метод.

Безкрайно ще съм ви благодарен ако можете да ме насочите как се ползва този уред и ако някои има упътване да сподели.

http://apteka.framar.bg/30022434/%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%B5%D1%80- … D1%80%D0%B5%D0%B4 - тук можете да видите уреда за който говоря. Simple Smile

Благодаря и поздрави!

Алекс

# 244
Това е фирмата произвеждаща/ла този продукт. Нямам отговор за този уред.  newsm78 #Crazy newsm78
http://www.health-zapper.com/

# 245
   Класически запер - от тези за  които говорим по горе. Ако за това нещо искат   442.96 лв. си е пладнешки обир - частите му вътре са за не повече от 10-15 лева. А по надолу в линка коментарите прочетохте ли?

# 246
Забравих да спомена за апарата партнер който не работи контактно(няма електроди които да държиш)
http://biorezonans.weebly.com/10591056104510441048-10471040-1041 … /partner#comments
Апаратите ПАРТНЕР работят на безконтактен принцип, като носителя на честотата е електромагнитно поле, а не електрически ток.
Въпросът ми е кое е по-доброто средство за лечение- електромагнитното поле или ел.ток от запера?

Здравейте,
актуално ли е питането ви към днешната дата? Ако да, бих ви препоръчал сайт и модели, които да ви заинтригуват, още повече, че от собствен опит правя тази препоръка.
<mfzapper.wordpress.com>, повечко търпение ви трябва и няма да се разочаровате. има адреси и телефонна връзка, както и скайп: <dalexca-Dobrin>
Този модел който ползвам от юли 2012 година ми помогна да се отърва от проблемите свързани с възпалителните причинители - пиелонифрит, епидидимит и простатит. Получавах бъбречните кризи 2 пъти седмично и който ги има знае за какво иде реч. Чукам сега на дърво тук до мен, дано не ме чуе дявола. Моделът който ползвам и сега е mfzapper 200, но главното е и постоянството при процедурите, аз не съм ги прекъсвал и за един ден от тогава....Това е , ако имате нещо повечекато въпроси, ще се чуем или пишем тук.

# 247
Забравих да спомена за апарата партнер който не работи контактно(няма електроди които да държиш)
http://biorezonans.weebly.com/10591056104510441048-10471040-1041 … /partner#comments
Апаратите ПАРТНЕР работят на безконтактен принцип, като носителя на честотата е електромагнитно поле, а не електрически ток.
Въпросът ми е кое е по-доброто средство за лечение- електромагнитното поле или ел.ток от запера?
Важно допълнение към написаното от мен - в запера бяха кодирани 10 програми по мой избор с честоти от д-р Райф, съобразно моите проблеми, което е напълно възможно и се прави при поръчката на апарата.. Това е ,надеждата крепи, постоянството също.
Здравейте,
актуално ли е питането ви към днешната дата? Ако да, бих ви препоръчал сайт и модели, които да ви заинтригуват, още повече, че от собствен опит правя тази препоръка.
<mfzapper.wordpress.com>, повечко търпение ви трябва и няма да се разочаровате. има адреси и телефонна връзка, както и скайп: <dalexca-Dobrin>
Този модел който ползвам от юли 2012 година ми помогна да се отърва от проблемите свързани с възпалителните причинители - пиелонифрит, епидидимит и простатит. Получавах бъбречните кризи 2 пъти седмично и който ги има знае за какво иде реч. Чукам сега на дърво тук до мен, дано не ме чуе дявола. Моделът който ползвам и сега е mfzapper 200, но главното е и постоянството при процедурите, аз не съм ги прекъсвал и за един ден от тогава....Това е , ако имате нещо повечекато въпроси, ще се чуем или пишем тук.

# 248
Имам лаймска болест, не може да се разбере имам ли живи бактерии, антибиотичното лечени като  че ли не свърши работа. Чета в американските сайтове за лечение ЛБ с БРТ. Имате ли опит. Чудя се какво да правя.

# 249
Имам лаймска болест, не може да се разбере имам ли живи бактерии, антибиотичното лечени като  че ли не свърши работа. Чета в американските сайтове за лечение ЛБ с БРТ. Имате ли опит. Чудя се какво да правя.

Здравейте, от опита ми с този апарат бих Ви препоръчал да опитате при положение,че има честоти на д-р Райф за ЛБ. Посъветвайте се и с Добрин за конкретния модел зепер, на който да кодира честотите от д-р Райф, ако ги има. Мисля, че отговорите на Добрин ще са положителни и на Ваше място не бих се колебал. Потърсете го на публикуваните от него координати:<mfzapper.wordpress.com>, има аадрес и тел, както и скайп:<dalexca-Dobrin>. Успех!

# 250
Изчетох стихийно през Гугъл това , което е написал Раян Роснер за райф машините и лаймската болест.
Когато е живял д-р Райф лаймската болест не е била открита. През 90 год е започнало лечение на ЛБ от един инж. на име Дъг /съкратено име/. Има дадени няколко стойности. Чудя се дали ще се справя и кой апарат да избера.

# 251
Изчетох стихийно през Гугъл това , което е написал Раян Роснер за райф машините и лаймската болест.
Когато е живял д-р Райф лаймската болест не е била открита. През 90 год е започнало лечение на ЛБ от един инж. на име Дъг /съкратено име/. Има дадени няколко стойности. Чудя се дали ще се справя и кой апарат да избера.
[/

По-горе Ви писах да се посъветватв с Добрин.

# 252
Има ли някой доволен от запера за лечение на паразити? Вече се обърках много различни мнения, питам за запера който работи на една честота 30khz ?

# 253
В книгата на д-р Хулда Кларк са упоменати на какви честоти помага Zapper. Например за краста честота е точно 735kH. V - варира от 10 до 20V.  Схемата е : 7минути работа с апарата; 20 минути почивка ;7 м.работа ; 20м. почивка и отново 7мин. работа с апарата.  (3пъти по 7 мин. )
Книгата е достъпна на английски в Интернет, доста е обемна . В края има таблица. в която са поместени съответните болести и на какви честоти трябва да ви е включен уреда, за да ви се помогне. Човек и без да знае английски може да се справи с информацията в таблицата, защото е много проста. Много важно е да се работи с правилните честоти.

# 254
  • в резерват
Има ли някой доволен от запера за лечение на паразити? Вече се обърках много различни мнения, питам за запера който работи на една честота 30khz ?

Аз съм си доволна от моя. Peace

Общи условия

Активация на акаунт