Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 27 авг. 2009, 12:17 ч.

ЗАПЕР?

 • 221 265
 • 310
 •   2
Отговори
# 45
 • Мнения: 0
ето Ви и малко информация:

Публикувано 06 февруари 2009 - 02:14
Ето ви една интересна тема, която ме занимава от известно време.
Всичко започна преди около два месеца, когато една позната лекарка- хомеопат ми даде книгата на Хулда Кларк с молбата да и направя уреда описан вътре, с който се "трепят" вируси и бактерий. Прочетох я набързо по диагоналната система, помислих си /глупости на таркалета/ ама щом пък настоява толкова ще го направя. След две седмици се видяхме и тя ми описа страхотния ефект след ползването му. Чак тогава се задълбочих в темата и по долу ви предлагам малко инфо за откривателя на метода доктор Райф.
С две думи става въпрос за следното: Причинителите на повечето болести са вируси и бактерий. Всяка една бактерия при определена честота изпада в резонанс, който я унищожава. От нас се иска да разберем коя бактерия ни притеснява, да и пуснем точната честота и да забравим проблемите. Както забелязвате Д-р Райф разглежда проблема чисто физически , не става въпрос за енергии, биополета и др. Какво се е случило с доктора ще прочетете по долу.
Според д-р Хулда Кларк и книгата и "Лечение на всички болести, здраве и щастие" за обща профилактика и лечение се ползва честота около 30 килохерца. Досега съм направил 5-6 уреда, като този описан в книгата и според притежателите им има ефект.
Сега съм свалил една програмка, която генерира импулси с различна честота, както и таблица с честотите за "трепане" на доста бактерий. Остава само да направя усилвателя и да продължа експеримента. Пожелавам на всички да сте здрави   , но все пак малко инфо не е излишно. По долу има връзка към форум на бг аудио, където има много споделен опит и ще се опитам да кача книгата на Хулда Кларк.

"Роял Реймънд Райф е роден през 1888 г. Лекар, биолог и физик от Сан Диего, САЩ, смятан от мнозина за най-разностранния гений, живял някога. Енциклопедичността на неговите познания и умения е действително впечатляваща. За научноизследователската си работа и постиженията си той получава 14 награди и титлата "почетен доктор" на университета в Хайделберг!
Д-р Райф разработва технологии, които и днес се прилагат в електрониката, биохимията, радиохимията, балистиката и авиацията. Може да се каже, че той развива биоелектричната медицина. Между изобретенията му са: хетеродинен ултравиолетов микроскоп, микродисектор и микроманипулатор.
През 1920 г. конструира първия в света много мощен светлинен микроскоп. След повече от десетилетие усъвършенстване, през 1933 г., той завършва окончателно работата си над своя универсален микроскоп - изключително сложен уред, съставен от 5682 различни части и постигащ увеличение 60 000 пъти. Откритието на Райф има огромно значение - то дава възможност да се наблюдават в динамика репликационният цикъл при вирусите, жизненият цикъл на бактериите, как последните се изменят в различни форми, за да преживеят промените в околната среда, и как под влиянието на различни канцерогенни вещества някои от тях превръщат нормалната клетка в ракова! За сравнение бих искал да поясня, че със съвременните електронни микроскопи могат да се наблюдават вируси и бактерии само в неактивно състояние.
Райф усърдно и неуморно документирал спектроскопския почерк на всеки микроб, който изследвал, и начина, по който се развивал в тъканните култури.
Той бил толкова напред от своите колеги, че те изобщо не можели да разберат същността на проучванията му. Затова мнозина пътували до Сан Диего, за да видят микроскопа и да придобият идея за това, което правел.
Всъщност д-р Райф пръв идентифицира микроорганизъм, който е главна причина за развитието на ракови заболявания при хората, когато се създадат необходимите условия за това. Той го нарекъл "Cryptosides primordiales". Райф видял и вирусите, които допринасят за развитието на полиомиелит, херпес, грип и много други болести, и документирал педантично всичките си изследвания със снимки, филми и подробни записки.
За да унищожи микробите, Райф използвал същия физичен принцип, който му помогнал да ги наблюдава живи - принципа на резонанса. Атакувайки ги чрез специално създаден от него уред с електромагнитни вълни с тяхната резонансна честота, но с много по-голям интензитет, той предизвиквал разрушаването им. По същия начин, по който ни е известно, че може да се използва звук с определена честота, но с голям интензитет, за да се счупи например само стъклена чаша, като същевременно предметите наоколо остават незасегнати. Това става именно поради факта, че молекулите й трептят с честота, хармонична на зададената. Методът на Райф унищожавал само вирусите без изобщо да засяга здравите клетки и тъкани. Ученият нарекъл съответната честота "смъртоносна осцилаторна стойност".
На 20 ноември 1931 г. в имението на д-р Милбанк Джонсън в Пасадена 40 най-изтъкнати медицински специалисти от САЩ се събират на банкет, организиран в чест на д-р Р. Райф под мотото "Краят на всички заболявания". Но само няколко години по-късно всички тези хора ще "забравят" и изобретателя, и това събитие.
Райф работил упорито години наред, понякога и по 48 часа без прекъсване, докато установил МОЕ за огромен брой микроорганизми, допринасящи за развитието на различни, понякога опасни заболявания - грип, менингит, тетанус, полиомиелит и др. След като в своите опити излекувал много раково болни животни, унищожавайки безболезнено съответния вирус със специфична електромагнитна честота, Райф заедно с д-р Милбанк Джонсън от Университета в Южна Каролина и под наблюдението на специално назначен медицински научноизследователски комитет провел успешен експеримент с хора през лятото на 1934 г. За период от 4 месеца всичките 16 пациенти с различни ракови заболявания, диагностицирани като терминално болни, били излекувани с този безболезнен и без странични ефекти метод. Последвалите опити между 1935 и 1938 г. затвърдили първоначалния успех и същевременно предизвикали силното безпокойство на медицинската индустрия. Какво ще стане с всички официално наложени терапии, след като хората разберат, че някой може да предложи безболезнено, без нежелани въздействия и много по-евтино лечение? И така Морис Фишбейн, който по това време контролирал Американската медицинска асоциация (АМА), изпратил при Райф адвокат с предложение, на което "не можеш да откажеш". Но Райф го отхвърлил. Не се знае точно това, което Фишбейн е искал от учения, но можем да се досетим, имайки предвид подобни предложения, правени на други учени. А именно АМА да придобие изключителни права над съответния метод, като реши как да го използва (или да не го използва под различни предлози).
През 1939 г. АМА се възползвала от всички средства и цялата власт, с която разполагала, за да спре изследванията и работата с уреда на Райф. Голяма част от документацията с изследванията му била открадната, а микроскопите му изпотрошени. В същото време лабораторията "Бърнет Лаб" в Ню Джърси, в която учени се канели да потвърдят изследванията на Райф, била опожарена. Единствената компания - "Бийм Рей Корпорейшън", произвеждаща частите за микроскопа и уреда, използван за лечение, чрез скалъпен съдебен процес била принудена да фалира. Последният удар за Райф обаче бил, когато полицията незаконно нахлула в лабораторията му и конфискувала цялата останала информация, обхващаща десетилетния му труд.
Лекарите, прилагащи неговия метод, били заплашени с отнемане на правото да практикуват и дори с затвор, а тези, които се опитали да го защитят, били подложени на финансови репресии. Артър Кендал, директор на "Нортуестърн скул ъв медисин", Който работел известно време с Райф върху раковия вирус, приел предложението срещу 200 000 USD, които за онова време представлявали значителна сума, "да се оттегли в пенсия" и заминал за Мексико. Д-р Джордж Док, друг известен сътрудник на учения, също бил накаран да замълчи, получавайки голямо парично дарение заедно с най-големите почести, които можела да му предложи АМА.
Преследванията изпълнили Райф с горчивина и го довели постепенно до алкохолизъм. Той починал беден и забравен през 1971 г. - годината, в която правителството в лицето на президента Никсън обявило "война на рака". Какво чудовищно лицемерие! Една от заслугите на Райф, а именно откриването на вирус, допринасящ за развитието на ракови заболявания, било присвоено от Вирджиния Либингстън. През 1948 г. тя започва да прави научни съобщения в тази насока, като дава свое собствено наименование на микроба - "Progenitor cryptocides!, и никога дори не е споменала името на Райф в разработките си. Всъщност Ливингстън е посещавала много често неговата лаборатория, докато последната все още е функционирала, и използвала микроскопа. Тя дори се преместила да работи наблизо, за да може да следи внимателно работата на Райф.
И така този изключителен, но много скромен учен, отдаден на своето дело за благото на човечеството и чужд на слава и фалшив блясък, никога не получил полагащите му се признание и известност за откритието, което направил! Медицинската индустрия и нейния антураж се постарали добре името му и работата му да потънат много бързо в забрава, като никъде в научните списания не се допускали статии от него или за неговите разработки. И така поколения студенти по медицина са завършили, без да чуят нищо за откритията на д-р Райф, а и на мнозина като него. Ето това е един от начините, по които се осъществява манипулацията на лекарите!
Пораженията, нанесени на човечеството от лакомията на фармацевтичните концерни и корумпираността на политиците, са на път да засенчат всички масови убийства досега в историята на човечеството. За да разберете за какви пари става въпрос и чии "права" се защитават от властите, бих искал да уточня, че лечението само на един човек, болен от рак, в САЩ струва средно около 300 000 USD! И ако това не е добър бизнес!"

http://bgaudio.org/modules.php?name=Forums...asc&start=0

# 46
 • София и Морето от време на време
 • Мнения: 561
ето Ви и малко информация:

Публикувано 06 февруари 2009 - 02:14
Ето ви една интересна тема, която ме занимава от известно време.

Ето и източника, от където е копиран целия този пост:   http://www.jivdom.info/forum/index.php?showtopic=1296&st=0

Много полезни неща има в темата, но е ужасно дълга за изчитане.

# 47
 • Мнения: 62
Браво Тина! Човеко С.Кръстев си прави реклама или с чужда пита - помен прави! http://detoksikazia.webatu.com/

# 48
 • Хасково
 • Мнения: 236
На някои момичета може би следната информация ще бъде полезна, надявам се да им помогне .
http://radionic.hit.bg/thecure.html?

# 49
 • Мнения: 0
 Simple SmileЗдравейте и от мен.Бих искала да споделя моя опит от ползването на апарат за биорезонансна терапия/запер/.Както всеки един човек и аз бях скептично настроена относно действието на апарати от този род като алтернативен начин за лекуване.Самата мисъл да се лекувам под въздействието на ток ме плашеше.Миналата зима/2009г./ се разболях от сериозен грип,свързан с болки в ставите,силни болки в гърлото,дълбока кашлица,от която дробовете ми пламтяха и не спях почти през ноща от кашляне.Купих си и хапчета за кашлица,разтворими таблети ....Опитах какво ли не,изпих две шишета различен сироп,но действие никакво.Тогава реши х да изпробвам заперА  на моя спътник в живота, апарат за биорезонансна терапия.Прочетох ръководството му за ползване,на какви бактерии,вируси влияе чрез действието на тока под определена честота и сила.Направих си процедура вечерта.На другият ден се чувствах определено по-добре,вечерта отново процедура и на следващият ден вече почти не кашлях,болките в гърлото отшумяха,освен това спряха да ме болят и дробовете,които от кашлицата ме боляха и при дишане.На третият ден вече мога да кажа бях много по-добре,направо се учудих от действието му.Никога не съм и предполагала,че ще бъда защитник на този род алтернативно лечение без медикаменти.Но след като хапчета и сиропи не ми помогнаха се принудих да се доверя на този метод-лечение със запер.И не съжалявам.От тогава го препоръчвам на всички познати,които имат като мен хронични заболявания или страдат от заболяване вследствие на вируси,бактерии,паразити.Иситната е ,че който не го изпита върху себе си,когато е болен дори и от лек грип и не види въздействието му .,особено ако е скепти1но настроен като мен,трудно се доверява на лечение със запер или биорезонансна терапия. Аз ползвам запер Tangra II . Има различни честоти на терапия според сериозността на заболяването, лесно се използва, и най-вече от опит го споделям - лекува , не се налага да купувате многобройни лекарства без никакво действие.Можете да инвестирате в здравето си и да сте независими от лекари.Четох в инструкцията ,че се ползва 20 дни ,след това 1 седмица почивка и отново може да се правят процедури, когато заболяването е по-сериозно.Случайно попаднах на един човек,който също го е ползвал във форум за биорезонансна терапия,който е направил контролни тестове преди лечението и след лечението и има доказан резултат с насрещни изследвания.Препоръчвам го ,защото го ползвам и съм страшно доволна, и здрава.  Simple Smile

Последна редакция: ср, 08 дек 2010, 22:34 от Нора1977

# 50
 • Мнения: 1
                      Zdraveite!
  Skoro nau4ih za Hulda Klark.Njakoi ako e pravil protivoparazitnata programa,kojato tja predlaga,i e pil ot ostanalite bilki,opisani v knigata,neka mi se obadi tuk v tozi sait ili na mojat e.mail :holidei@abv.bg ,zashtoto imam njakolko vaprosa ,na koito tarsja otgovor.

# 51
 • София
 • Мнения: 1 702
От къде да търся инфо за действието на запера при тумор на мозъка? Може ли да се съвместява спиенето на тинктурите, които Хулда Кларк перпоръчва? Има ли лекар или хомеопат в България, който да е наясно с този тип алтернативно лечение?

# 52
 • Мнения: 62
Запера няма да помогне!
Единственото правилно лечение според мен е с  КИБЕРНОЖА в Турция! - http://www.novatv.bg/bg/news/view/10389

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=401042 ; http://www.dnesplus.bg/News.aspx?n=505635

Средната цена за лечение е около 10 000 евро ; Премиерът Бойко Борисов обеща кибер нож и на Александровска

Научи повече: http://www.acibadem.com.tr/cyberknife/bg/ - 7 000 евро! ; http://www.youtube.com/watch?v=3gH2zjTfojo

Ако желаеш инфо за лечение със запер, то се свържи с д-р Зидаров от Бургас.

# 53
 • Мнения: 0
Здравейте , Аз имам синузит и полип в лявата ноздра . Мислите ли че зепер ще ми помогне за този проблем.

# 54
 • Мнения: 753
Вместо запис Mr. Green
Мой близък, живее на канарските острови ми разказа, че се е лекувал с подобно нещо и беше много впечатлен.Явно у нас все още не е навлязло newsm78
Връщам се да ви изчета....

# 55
 • София и Морето от време на време
 • Мнения: 561
Боце, ако произхода на полипа е някакъв паразит е възможно и да може да ти помогне, но ще е нужен дълъг период от време.
Запера не е толкова силен като въздействие, колкото биорезонансната апаратура, която имам. Не че не върши никаква работа де. Принципите им са малко различни и това определя  разликата.
На електродите на запера излиза ток, а той не прониква в органите, по-големите паразити и чревното съдържимо, а ги обтича. Биорезонанса пуска електромагнитна вълна, която прониква през всичко това. Освен това честотата на запера е 1, а биорезонанса си е с вградени програми за различните проблеми.
Някъде по-напред в темата има постове с описания на програмите.

# 56
 • Мнения: 1 167
Здравейте , Аз имам синузит и полип в лявата ноздра . Мислите ли че зепер ще ми помогне за този проблем.

Ако знаеш коя е бактерията причинител и ако знаеш честотата която е мори може и да помогне. Би могла и да пробваш серия от различни честоти в опит да налучкаш правилната.

# 57
 • Мнения: 16
Здравейте,

би било добре да поопресним малко темата. Моля ако има някой, който е използвал уреда при конкретен проблем да пише. Ние няколко колежки решихме да си купим такъв уред и тепърва ще го използваме. Въпреки, че аз имам някакви малки резерви, но имам проблем, който така и не е стигнал до крайна диагноза, така че ще пробвам със запера.
Моля пишете какъв опит имате!

Пожелавам на всички ЗДРАВЕ!

# 58
 • Мнения: 231
A някой може ли да каже по колко минути се провежда терапията и през какви интервали или зависи от това на каква честота го пускаш?

# 59
 • София и Морето от време на време
 • Мнения: 561
Независимо от честотата се ползва по схемата 7-20-7-20-7.
Това означава: 7 минути работи 20 (до 30) мин почивка. Може да е предварително програмиран уреда и като го пуснеш просто си върви програмата, а ако не е трябва да се следят минутите.

Общи условия

Активация на акаунт