Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е запер и как работи?
Какви са твърденията за ефективността на запера?
Какви са разликите между евтин запер за 100лв и скъп запер за 2000лв?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е запер и как работи?
Заперът, известен още като Zappeр, е електронно устройство, което се използва за унищожаване на патогенни микроорганизми, вируси и паразити в човешкото тяло. Принципът му на действие е генериране на сигнал, който влиза в биорезонанс с обикновено създавания от микроорганизма такъв, но многократно по-силен от него, което нарушава жизнения цикъл на патогенните микроорганизми и ги унищожава за много кратко време - под 7 минути.
-
Какви са твърденията за ефективността на запера?
-
Какви са разликите между евтин запер за 100лв и скъп запер за 2000лв?
Евтиният запер на цена от 100лв е универсален и работи на една единствена честота, докато скъпият модел от 2000лв е биорезонансна терапия с вградени програми, работещи на различни честоти в 3 направления: екзогенни програми (антипаразитни), ендогенни програми (за хармонизиране на енергийния поток по меридианите) и индукционни програми (за обучение, почивка, антистрес и други).
-
Как мога да закупя запер?
-
Какво представлява биорезонансната терапия?
Здравейте и от мен.Бих искала да споделя моя опит от ползването на апарат за биорезонансна терапия/запер/.Както всеки един човек и аз бях скептично настроена относно действието на апарати от този род като алтернативен начин за лекуване.Самата мисъл да се лекувам под въздействието на ток ме плашеше.Миналата зима/2009г./ се разболях от сериозен грип,свързан с болки в ставите,силни болки в гърлото,дълбока кашлица,от която дробовете ми пламтяха и не спях почти през ноща от кашляне.Купих си и хапчета за кашлица,разтворими таблети ....Опитах какво ли не,изпих две шишета различен сироп,но действие никакво.Тогава реши х да изпробвам заперА на моя спътник в живота, апарат за биорезонансна терапия.Прочетох ръководството му за ползване,на какви бактерии,вируси влияе чрез действието на тока под определена честота и сила.Направих си процедура вечерта.На другият ден се чувствах определено по-добре,вечерта отново процедура и на следващият ден вече почти не кашлях,болките в гърлото отшумяха,освен това спряха да ме болят и дробовете,които от кашлицата ме боляха и при дишане.На третият ден вече мога да кажа бях много по-добре,направо се учудих от действието му.Никога не съм и предполагала,че ще бъда защитник на този род алтернативно лечение без медикаменти.Но след като хапчета и сиропи не ми помогнаха се принудих да се доверя на този метод-лечение със запер.И не съжалявам.От тогава го препоръчвам на всички познати,които имат като мен хронични заболявания или страдат от заболяване вследствие на вируси,бактерии,паразити.Иситната е ,че който не го изпита върху себе си,когато е болен дори и от лек грип и не види въздействието му .,особено ако е скепти1но настроен като мен,трудно се доверява на лечение със запер или биорезонансна терапия. Аз ползвам запер Tangra II . Има различни честоти на терапия според сериозността на заболяването, лесно се използва, и най-вече от опит го споделям - лекува , не се налага да купувате многобройни лекарства без никакво действие.Можете да инвестирате в здравето си и да сте независими от лекари.Четох в инструкцията ,че се ползва 20 дни ,след това 1 седмица почивка и отново може да се правят процедури, когато заболяването е по-сериозно.Случайно попаднах на един човек,който също го е ползвал във форум за биорезонансна терапия,който е направил контролни тестове преди лечението и след лечението и има доказан резултат с насрещни изследвания.Препоръчвам го ,защото го ползвам и съм страшно доволна, и здрава.