Обувки втора употреба

• 13 057
  • 102
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Аз лично  бих взела нови качествени обувки.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 17:42 от Aнели

# 76
Колкото и да са запазени от вън,от вътре детето си ги е деформирало според крачката!Това е причината да не се носят чужди обувки.Аз не купувам много обувки два чифта на сезон примерно ,но хубави!По 30 лв. на месец (не всеки месец) мога да отделя ,за хубави обувки.

# 77
  • София
бре какви са тези хубави обувки по 15 лв.....

# 78

Еееей, ама все да захапеш  Mr. Green Жената искаше да каже, че като спестява по към 30лв на месец
Цитат
(не всеки месец)
и успява да спести за хубави обувки - 2 чифта за сезон.

# 79
  • Монтана
Днес харесах за дребната едни на Капчица но въобще не мога да преценя до къде и стигат пръсчетата вие как успявате да прецените кои обувки стават за вашите деца.

# 80
  • София

Еееей, ама все да захапеш  Mr. Green Жената искаше да каже, че като спестява по към 30лв на месец
Цитат
(не всеки месец)

ок и така да е...един сезон има 3 месеца...и по 20-30 лв  не съм виждала хубави обувки...
и защо мислиш, че захапвам...интерестно ми е къде и какви ги намира за тази цена...може пък нещо ново да каже, което съм го пропуснала...пък да става...знам ли.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 81

Еееей, ама все да захапеш  Mr. Green Жената искаше да каже, че като спестява по към 30лв на месец
Цитат
(не всеки месец)

ок и така да е...един сезон има 3 месеца...и по 20-30 лв  не съм виждала хубави обувки...
и защо мислиш, че захапвам...интерестно ми е къде и какви ги намира за тази цена...може пък нещо ново да каже, което съм го пропуснала...пък да става...знам ли.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Абе, мацка, 30лв на месец по 3 месеца - ей ти ги 90 кинта. Спокойно могат да се вземат добри обувки за 45лв.  Whistling

# 82
  • София
е нали не е всеки месец...да кажем 2 от 3 месеца - 60 лв Simple Smile

Днес харесах за дребната едни на Капчица но въобще не мога да преценя до къде и стигат пръсчетата вие как успявате да прецените кои обувки стават за вашите деца.

ако не се напипва отпред, т.е. е с твърди бомбета, изправяш детето - право да стъпи хубаво(то това при вс положения в така трябва да пробва обувките, не седнало или в количката) и после както са отвързани(разкопчани), трябва да можеш да си пъхнеш показалеца зад петичката. тогава са ок.

# 83
  • Бургас

Цитат
(не всеки месец)

Абе, мацка, 30лв на месец по 3 месеца - ей ти ги 90 кинта. Спокойно могат да се вземат добри обувки за 45лв.  Whistling

Не е нужно да се пазарува само от ВИП кидс и ГЕОКС! Не само най-скъпото е хубаво, но дори да нямам пари пак ще и взема чисто нови , а не носени!

Не опропастявайте темата с надхвърляне кой колко може да даде за детски обувки!

# 84
  • София
въх, вече човек и да полюбопитснтва не може...
пак пиша - интересно ми е какви са тези нови, хубави, качествени обувки за 20-30 лв чифта....
като марка ако може....

# 85
Пазарувам детски обувки втора употреба и съм много доволна, няма смисъл да се дават много пари за обувки, които ще се носят 2 месеца, а ако вземеш такива на ниска цена ще ти деформират крака много повече. И нови купих естествено (на Геокс), но взех и втора употреба защото буквално бяха нови, бебешките обувки са тези, които са носени най-малко, повечето от тях от деца, които не слизат от количките. Защо да не ги поноси и друго дете? Ако са обувани 2-3 пъти, а са стрували примерно 60 лева. За мен нови обувки на Капчица са много по-зле.
Но това подчертавам е лично мое мнение.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 23:21 от yani_cat

# 86
  • Mediterraneo
На мен друго ми е чудно. Искате да ме убедите, че купувате скъпи обувки на децата си, носят ги 2 месеца, обувките са много запазени, но вие ги хвърляте директно?! Никой не запазва обувки за второто си дете?! Няма как да го повярвам това...

# 87
  • София
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green
нашите след 2-3 месеца хич не са запазени и ги хвърлям с радост Simple Smile
2-3 чифта от по-малките, които наистина са били мноого запазени - отидоха в продавалника на символична цена.
пазя си и 1 чифт бтушки....и аз не знам защо Simple Smile
другото в боклука...то моето все лази, спъва се, не знам какво си....на вс отгоре необяснимо защо повечето детски обувки са набук и просто след няколко пранета нямат ни цвят ни нищо.....защото небесно синя боя за набук, просто не се намира...например... Mr. Green та кофата я уважаваме.... също и за лекьосаните, износени, скъсани и т.н. дрехи....щото и такива не малко има, нищо, че и те се носят по 2-3-4 месеца...

# 88
На мен друго ми е чудно. Искате да ме убедите, че купувате скъпи обувки на децата си, носят ги 2 месеца, обувките са много запазени, но вие ги хвърляте директно?! Никой не запазва обувки за второто си дете?! Няма как да го повярвам това...

Лично аз не мога да кажа, че купувам скъпи обувки. Средно цената на обувките й е ок.25-30лв (казвам средно, понеже все ще има кой да се хване за тази цифра). За ботуши давам повече пари, за летни обувки - по-малко. Специално за моето дете е препоръчано от лекар да ИЗБЯГВАМЕ ортопедичните обувки. Дори според лекарите, тя трябва да ходи боса и по чорапи през зимата. Както и да е. Старите й обувки ги хвърлям директно. По-точно, оставям ги до контейнера, заедно с дрехи, които не бих могла да облека на 2рто си дете (ако имам един ден) или да предложа на друго дете. По принцип не купувам по-големи обувки (за това и тази година 3 пъти купувах сандали)  ooooh!, гледам да са по мярка!

# 89
На дребния повече от 30 лева наистина не съм дала за обувки и съм доволна, на Чиполино обувки и кожени сандали, маратонки на булдозер не повече от 30, е ботушки/боти за около 40-45 лева, но то е веднъж в годината.
Тарталета, да наистина хвърлям всичко независимо колко е похабено или запазено, за второто не съм пазила нищо. Ако са по-запазени ги давам на други деца.

Общи условия

Активация на акаунт