Обувки втора употреба

• 13 053
  • 102
  •   1
Отговори
# 45
Не бих му обула носени обувки.

# 46
Не си падам нито по дрехи, нито по обувки втора ръка - нито за мен, още по-малко за детето ми.

# 47
Не бих обула нито аз, нито съпруга си, най-малкото пък детето с нещо носено! Ама това си е мое мнение!
Имаше тема за дрехите 2ра употреба и там доста се похвалиха, че "пазаруват маркови неща за децата си" оттам  Shocked
Ама всеки си има мнение, де...

Имам позната която дори бански втора употреба взе на дъщеря си  ooooh!

# 48
Не предпочитам обувки втора употреба. За дрехи - да, но обувки - не!

# 49
Аз съм съгласна с Мама Цоцоланка, никога не бих взела обувки, но дрехи, ако са запазени, защо не.

# 50
  • София, център
На дъщеря си купувам винаги нови обувки от естествена кожа отвън и отвътре. Лятото ходи с кроксове основно. Обаче пък, ако някой ми предложи обувчици, които силно ме привлекат, па макар и носени, бих й ги обула. Не страдам от излишни предразсъдъци. Омалелите обувки на дъщеря ми давам на едно детенце. Родителите му ги приемат с удоволствие.

# 51
Твърдо против съм обувките и дрехите втора употреба.

# 52
Дрешки - да, обувки - не. Поради изброените от теб причини Peace
Въпреки, че съм ползвала за малкия, преди да се ограмотя защо не е добра идея  Crazy

# 53
Категорично съм против обувките втора употреба,мисля че е ясно защо.Аз например имам дефект- при ходене изкривявам стъпалото си навътре и съответно обувките ми се изкривяват.На вас дали биха ви били удобни моите обувки?Дрехи взимам само от близки, за които съм сигурна за личната хигиена.Но никога не разчитам само на втора употреба-детето се радва на новите си дрешки ,а за игра в пясъка да речем обличам стари дрехи.

# 54
  • София; Дружбето
Купувам и обувки и дрехи втора употреба.

# 55
  • след Околовръстното
Дрехи от приятелка - да. От магазин втора употреба - не.
А обувки втора употреба - абсурд.

# 56
  • Под Сините камъни
Не бих взела чужди,носени вече деформирани и да ги сложа на кракатата на моите деца.
Купувам само нови обувки на децата си.

# 57
Купувам само нови обувки на децата си.
Всички "стари" обувки, сандали и чехли и пантофи и всичко, което детето ми е носило се хвърля или давам на дечица, които няма как да се сдобият с обувки.
Причините са изброените по-горе от другите момичета.

# 58
Никога не бих купила вече носени обувки за детето си.
Всяко дете стъпва различно, обувките се деформират и т.н., а в тази ранна възраст това е изключително вредно.

# 59
Не бих му обула носени обувки.

И аз така.

Общи условия

Активация на акаунт