''Парфюмни размисли и страсти'' 38

• 18 010
  • 484
  •   2
Отговори
# 225
Aз го пръсках само вечер като излизах. Беше си доста хладно....една вечер бяхме на вечеря в Св. Влас и докато стигнеме до там (пътувахме около 25 мин) от парфюма нямаше и следа....а приятеля ми цяла нощ си ухаеше на парфюм. 100 пъти го питах дали и той усеща нещо по мене...но ми каза " не, все едно не носиш парфюм"
  #Cussing out
Tоя Нахткерцен го имам....ужасна му е миризмата. Преди имах много силни кожни алергии и го ползвах с тази цел

# 226
  • Варна
А тези не са,че и баркода е истински, излиза Франция. Обаче трайността  им не е чак за рев
3-4 часа. Тъйче и в БЗ може да са от същите newsm45

# 227
...(пътувахме около 25 мин) от парфюма нямаше и следа...
Ами остава да чакаш да захладнее, ако и тогава е така, значи не му е чиста работата. Confused

Оооо, Nell999, и на този баркода му излизаше. Ама нали се уточнихме, че и сайта за баркодове е менте или по-скоро могат на менте да напишат какъвто си искат баркод. Нощния ми жасмин е от БЗ и излиза като такъв на Баркодпедия, но от неизвестен производител. Confused подарък ми е. Мацката никога няма да купи менте, нито за нея си, още по-малко за подарък.
Но аз по принцип не обичам леки аромати, защото не ги усещам. Искам да ме връхлита на талази Crazy А това Voile de Jasmin на Булгари едва го усещах.

# 228
Определено не му е чиста работата.....Аngel la Rose го носих в най-големите жеги и не мръдна. И всичко друго, което имам на Мюглер. В интерес на истината това е 1вият ми парфюм на Мюглер купен от България.

# 229
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.

Аризона, на първо четене ми идват наум Нахткерцена на д-р Тайс /не български/
Ей сега го душнах това. Малко му е лекарствен аромата. Пък и той не е ли баш медицински балсам, за дерматити разни? Thinking

Може и да е за дерматити, на мен ми го бяха изписали за суха кожа, защото е с високо съдържание на уреа. Аромата наистина е лекарствен, и то доста, но се води неароматизиран.

# 230
А това Voile de Jasmin на Булгари едва го усещах.
Той си е верно воал. Подновявах го през 20 минути Rolling Eyes, а нямах никакви съмнения относно произхода му.

# 231
Ми де да знам! Thinking Bvlgari Pour Femme може да те утрепа веднага след пръскане, а това... въздухче. Laughing Но, че кутията беше с арабски надписи е факт, който допълнително ме обезкуражи и го възневидях, та не щях да го погледна повече. Mr. Green

Може и да е за дерматити, на мен ми го бяха изписали за суха кожа, защото е с високо съдържание на уреа. Аромата наистина е лекарствен, и то доста, но се води неароматизиран.
Peace Наистина е за суха кожа и е неароматизиран. Това си е просто аромата на съставките му.

# 232
Аз като видя арабски надписи на кутията веднага си мисля, че е менте.

# 233
Ох, толкова ми е сладко и ароматно да си бъбря с вас до среднощ за любимите ни парфюми, но утре съм вече на работа и трябва да стана в 6.10 Crazy Tired
Кой ще спинка до обяд вместо мен!? Tired Tired
Да се стягам, да избера с какво да се изфръцкам новичко утре Crazy и да се напъвам да спя, че няма време.
Лека ви нощ, парфюмни вълшебници  bouquet и не пишете утре 10 страници, за да имам сили вечерта да ви изчета! Hug

# 234
  • София
Oooo, Жакииии!  Hug

Леле, докато ви изчета, поизписали сте туй-онуй....

Вили, къде намери Глория и колко парички - драсни ми едно лично, че ми е много интересна... Praynig

Жаки, това с Иносънт е направо егати разочарованието...Но може да ти е така от жегата наистина, аз днес сутринта се опръсках с Елиън и след обяд вече хич не го усещах.... Ами пък ти дето казваш половин час... newsm78
И наистина, ако вземеш и един от фрагранс ще можеш да направиш един хубав тест, да стане ясно БЗ дали лъжат народа....

# 235
 Hug
Няма как да е от жегата, защото жега при мене просто нямаше. Все пак това нали е Мюглер....всичките му парфюми са убийствени по трайност. Аз просто не мога още да повярвам... Rolling Eyes
Да се оплача и от Ocean Lounge...егати и слабия парфюм. И толкова си променя миризмата след 10-тина минути. Миналогодишния Муун Спаркъл ми държеше с часове в супер жеги....тая година от към парфюми на морето бях слаба ракия Tired

# 236
  • София
Hug
Няма как да е от жегата, защото жега при мене просто нямаше. Все пак това нали е Мюглер....всичките му парфюми са убийствени по трайност. Аз просто не мога още да повярвам... Rolling Eyes
Да се оплача и от Ocean Lounge...егати и слабия парфюм. И толкова си променя миризмата след 10-тина минути. Миналогодишния Муун Спаркъл ми държеше с часове в супер жеги....тая година от към парфюми на морето бях слаба ракия Tired

Абе стига сега слаба ракия, кажи че поне си се раздала напълно по клубовете... dance  superuu

# 237
Абе можеше и повече...Grinning ще се навакса и тука...a за другия месец планирам и един Angel Peony

# 238
  • София
Абе можеше и повече...Grinning ще се навакса и тука...a за другия месец планирам и един Angel Peony

Ето, сигурна бях, че накрая ще събереш всички на ТМ. Обаче не знам дали знаеш, че има нови Ангел и Елиън... Mr. Green - Ангел Ликьор и Елиън Ликьор...

А къде ще си на концерта, в кой от секторите...?

# 239
Aко не се лъжа съм сектор B. Какви са тези Ликьори?

Общи условия

Активация на акаунт