''Парфюмни размисли и страсти'' 38

• 18 006
  • 484
  •   1
Отговори
# 330
esi, разчисти си кутията. Peace

# 331
RALF LAUREN-GLAMOUROUS
няко има ли този парфюм предложете ми
Аз го имам, но не разбрах какво искаш да се предложи newsm78
Най-общо казано - цветен парфюм, много траен в едп, шлейфов, прозрачен. Никакви привидения и мухъли. Елегантен. Красив и много женствен, разкошен, тъжното е, че доколкото знам е спрян от производство и е труден за намиране...

# 332
  • Варна
Добро утро ароматни принцеси! Ровичкайки из мегашопа открих,че са получили кан кан на П.Хилтън 100тица за 45 лева. Някой от вас сигурно има впечатления от него, няма начин.Дали го има в БЗ? Интересно оприличават го с цветната бомба или черния XS. Ако е така може ли поръчка на сляпо или е специфичен? Обаче като гледам цветен и плодов мисля,че едва ли е толкова особен. Моля изкажете вашето компетентно мнение Praynig
А дали е траен?  bouquet
Момичета не ме забравяйте моля ви Praynig Кажете нещо за кан канчето

# 333
Кан Кан го няма в БЗ. Знам, че е много бонбонено сладък парфюм....те всичките на Парис са горе долу в тази категория. Лично на мене парфюмите и са ми много обикновени и по-скоро за малки момиченца....незнайно защо имам Heiress  newsm56  Blush
Ползвах го около 1-2 месеца и сега си парфюмирам спалното бельо с него  Embarassed

# 334
  • In The Middle Of Nowhere
И аз го имах Ейрес,  но след него честно казано нямам мерак да имам нещо нейно  Thinking

# 335
Харесва ми Fairy Dust, за който казват, че е копиран от Джусито...но въпреки това не бих го купила. Нейните парфюми омръзват много бързо...но и като я гледам Парис точно такива лековатички парфюмчета и отиват...не си я представям с нещо класно (дори да е милионерка) Grinning

# 336
  • Враца
1. Coco Medemoiselle
2. Alien
3.Addict
4. L`instan Magic
5. Cologne - Thierry Mugler

# 337
Момичета, помагайте, приятелят ми харесва сладникави парфюми, а аз си падам по по-лекички , сега искам да си взема сладникав парфюм но съм  като в небрано лозе и не мога да се сетя за нито един. Дайте предложения моля ви.

# 338
Здравейте момичета Simple Smile Жаки наистина как само ме видя в тълпата Hug, абсолютно споделям мнението ти за концерта - огромна сцена, уникална визия и спектакъл - адова мултимедия и звук.....но, не успя да ми бръкне в душичката, имаше много малко от старите и парчета и дори те бяха с нов електронен аранжимент, естествено за да бъде всичко в унисон с новата и продукция, но това много ги осакати, лично за мен. Липсваше ми и контакт с публиката. Иначе е уникална -спор няма, егати физиката, егати чудото! Няма такова тяло - толкова е издържлива, адски много се раздава Crazy

# 339
Сега изпаднах в потрес от четириумение, така да се каже. smile3517
Кое да купя първо? Моля, помогнете ми, защото се обърках яко.
Изброявам в произволен ред: Le Parfum Max Marа, Ysatis Givenchy (мисля, че Ирис няма да намеря, а този го открих на добра цена!), Insolence Eau Glacee Guerlain, Coco Chanel.
Ясно е, че искам и четирите МНОГО, но не мога да ги взема всичките наведнъж. Tired Кой да е победителя, другите ще чакат малко.

размислих се, защото четох за  Le Parfum Max Marа, че го намират за нетраен. Аз го пробвах няколко пъти, но все на блотер. Ми на него миришеше и на другия ден, ама на кожа... Thinking

# 340
Без да съм няй -големия почитател на парфюма, все пак от тези определено бих избрала Коко Simple Smile

# 341
Момичета, помагайте, приятелят ми харесва сладникави парфюми, а аз си падам по по-лекички , сега искам да си взема сладникав парфюм но съм  като в небрано лозе и не мога да се сетя за нито един. Дайте предложения моля ви.

Най-добрият съвет, който мога да дам е ако имаш възможност да прекараш известно време в някоя парфюмерия и да пръскаш на воля. Все пак трябва освен на приятеля ти да хареса и на тебе Peace

Аз в момента имам 3 парфюмни желания: Aдикт (честно казано незнам защо го искам  newsm78....струва ми се фатален, може би заради това Mr. Green), POISON и ANGEL Peony

# 342
RALF LAUREN-GLAMOUROUS
няко има ли този парфюм предложете ми
Аз го имам, но не разбрах какво искаш да се предложи newsm78
Най-общо казано - цветен парфюм, много траен в едп, шлейфов, прозрачен. Никакви привидения и мухъли. Елегантен. Красив и много женствен, разкошен, тъжното е, че доколкото знам е спрян от производство и е труден за намиране...
Аз онзи ден го намерих в една парфюмерия във Варна. Стори ми се обаче, че усетих и подправки в него.

Иначе от топ 5, не бих заменила Код, Жадор, Адикт(подарих го обаче на сестра ми, че много и хареса, но нали си я обичам), Мания и май са 4 (за сега) Grinning

# 343
Моите желания са - Мадам, Анж о Демон, Хипноуз, Манифик, Аметист и Ле Парфюм на Лалик .... Heart Eyes

# 344
Вили ти нали имаш Адикт....моля те дай едно описание как лично ти го усещах да се нахъсам още по-силно за него Grinning

Общи условия

Активация на акаунт