''Парфюмни размисли и страсти'' 38

• 18 005
  • 484
  •   1
Отговори
# 45
Здравей Mina`s mom  Simple Smile, аз също мноого харесвам Благородния Ирис Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes наистина са добили аромата на градински тъмно лилав ирис - обожавам това ухание Simple Smile, за съжаление на Ануk Гутал нищо не познавам Blush Peace

Последна редакция: чт, 27 авг 2009, 22:55 от Tess d`Urberville

# 46
Доста интересно,но и специфично стои Ambre Fetiche на Аник Гутал.По-тежък е някак си и не ми върви много,но понякога разнообразявам с него.Всеки случай около час след като съм пръснала се развива интересно на кожата.
Внимание според мен заслужават и някои неща на Serge Lutens...

# 47
  • София
Браво, момичета, супер срещичка сте си направили, и аз позавидях благородно и не толкова  Crazy Но пък висенето ми вкъщи беше възнаградено с работещ климатик (макар и в края на лятото  Confused ) Тес, страхотен отчет  Heart Eyes значи и на теб ти влезе под кожата Аметист на Лалик, и аз много го мечтая и се чудя кога ли ще му дойде времето, за него бях писала, че на блотер миришеше повече от 2 месеца. Подушвам, че сме от една порода  Crazy

# 48
Да ви следя, че съвсем ви изпуснах  Hug

# 49
Браво, момичета, супер срещичка сте си направили, и аз позавидях благородно и не толкова  Crazy Но пък висенето ми вкъщи беше възнаградено с работещ климатик (макар и в края на лятото  Confused ) Тес, страхотен отчет  Heart Eyes значи и на теб ти влезе под кожата Аметист на Лалик, и аз много го мечтая и се чудя кога ли ще му дойде времето, за него бях писала, че на блотер миришеше повече от 2 месеца. Подушвам, че сме от една порода  Crazy
Аз чакам повече подробности за Аметист на Лалик Grinning

# 50
  • Sofia
В Аметист на Лалик усетих само сладко от боровинки.  Rolling Eyes

# 51
Добро утро и от мен Hug Hug Hug
Снощи нямах време д апиша- още от вратата половинката ми каза да влизам в банята,че не се живее около мен и заяви,че ще спи в хола Mr. Green Толкова беше весело и хубаво,всички момичета много свежи и мили Heart Eyes и толкова бяхме замаяни,че си търсихме колата на цели 2 нива  Mr. Greenбях се отчаяла по едно време Joy
Тес,ще копирам и редактирам твоя пост (дано не ми се сърдиш) за да не забравя нещо newsm78 Май най-много усещам кафето,което разнасях с мен в Б3 hahaha hahaha hahaha и така моите впечатления:
Цветната бомба,- видя ми се малко сладка за мен,нямам силен спомен,но не е мой ЗА СЕГА Mr. Green . Котюр на Москино ми хареса и на мен- свеж ,леко лимонено сладък,да заслужава си да се пробва Simple Smile, Метресата -мммммммм,искам я, нищо общо няма с представите ми- свежа е,малко като прах за пране,но в добрия смисъл,ЩЕ Я ИМАМ.Скарлет на Кашарел -също много ми хареса- цветя и круши:)Бих го пръскала с голямо удоволствие.Много нежен и вкусен:) Цветния воал -не ме впечатли,дори Орхидеята ми допада повече (мака,че и тя ми е адски силна),  Емералд Дрийм-много приятен ,веж,морски и летен аромат:)
Естествено първото нещо,което помирисах в Б3 беше Мадам,- уникален аромат. Бях потресена колко много ми харесва,защото очаквах нещо от типа на Ланком,Хипноуз,но не,вкусен,много вкусен ,различен,свежи плодове,дъфка и лято.И много траен за такъв тип аромат.И аз го искамммм Blush ,  Хипноуз а Манифик едп -както Тес казва,усещам много силно виолетки,но бонбоните виолетки,все едно някой е лапнал една виолетка и ми говори:)))И е страшно силен,той доминираше над всичко на лявата ми ръка:) Новото Фере не е кой знае какво, но пък ми харесва за кремав,лек аромат Heart Eyes,
- искам гоооооооооооооо smile3511

харесаха ми също от Мюглер-  О Де стар,La Rose Angel,Le Lys. и много харесах Guerlain L`Instant Magic Elixir.

# 52
Здравейте момичета. Завръщам се в парфюмните редици след дълго отсъствие. Връщам се да ви чета. Ще се включа по-късно.

# 53
  • София
Добро утро, момичета!

Срещата вчера беше супер!   bouquet Момичета, разкошни сте, много забавна среща се получи!  Hug   bouquet  Hug   bouquet

В следствие на вчерашния ароматен маратон имам три нови желания... Blush Замених Angel с Alien в списъка си с желания - сега съм се поляла с него (Благодрение на РЕ,   bouquet  Hug) и даже смятам да го нося и утре на концерта на Мадона - много ми хареса, много повече от Angel, не знам защо ми беше необходима втора проба за да прозра истината... Mr. Green
Много харесах и Style Jil Snader - както Тес каза - мляко с какао има в това бяло бутилче  Heart Eyes. И третото ми ново желание - вероятно най-голямото от трите  Laughing е Gaultier 2... За мен той е парфюм от основата на Classique - не знам защо го определят като унисекс - не ми стои никак мъжки... newsm78 Просто е някаква животинска, леко сладка красота - почти не харесвам ванилии, но този (Oriental Vanilla) направо ми влезе под кожата... Heart Eyes
Magnifique на Lancome - много индивидуалност има в този аромат, откроявщ и запомнящ се! Пробвах и двата "модела" She Wood, но и двата не ме грабнаха, което , разбира се, е добре... Mr. Green Новото Кензо се е появило в БЗ - много прилича на класическото цвете, само малко по-мек ми се стори...И новият Hypnose пробвах - не ме впечатли с нищо, дори без да го разглеждам като наследник на Hypnose...просто не ми се открои с нищо...

И така равносметката е че имам вече 11 парфюма в списъка с желания - за 4 от тях съм се погрижила, обаче остават още 7, което не е никак добре... Crazy Обаче смятам методично да намалявам броя на оставащите, само се моля да няма много нови желания, че все пак да има смогване, защото.... #Crazy Money Shocked Mr. Green

# 54
Добро утро, момичета!

оох,и моите желания нараснаха,но си имам приоритетниSimple SmileИ Метресата много я искам,как не те е срам Mr. Green

paola2
, добре се завърнала  Hug Hug Hug

# 55
  • Sofia
Малко оф - аз ще слушам безплатно концерта на Мадона.
Живея на 300м от стадиона.  Laughing

# 56
  • виртуално
Малко оф - аз ще слушам безплатно концерта на Мадона.
Живея на 300м от стадиона.  Laughing
чува ли се добре, да ходя да се паркирам на някоя пейка в парка

# 57
  • Sofia
Чува се, и още как.
Няма да си сама там.  Joy

# 58
  • София
Добро утро, момичета!

оох,и моите желания нараснаха,но си имам приоритетни:)И Метресата много я искам,как не те е срам Mr. Green

Joy Hug E хубава си е Метресата, заслужава да я иска човек.... Mr. Green
Аз се чудя какво да измисля, че да се сдобия с Gaultier 2 ASAP...! Mr. Green

# 59
  • Враца
А каква е разликата между Hypnose Eau Legere edt  и HYPNOSE SHEER EAU LEGERE ??

Общи условия

Активация на акаунт