Къде в София има детски магазини с ДОБРО обслужване?

• 5 309
  • 34
  •   1
Отговори
# 30
Подкрепям мнението за лошото и леко надменно обслужване на собственичката на От А до Я в Люлин. Търсихме детски креватчета при нея, 2 на брой, а тя толкова надменно ни оглеждаше, без никакво внимание и интерес. Опита се да ни набута едни ужасни гръцки креватчета по поръчка след 2 мес. и когато мажа ми реши да задълбочи рисърча директно ни одряза.

# 31
  • София
Магазин Baby Life/Малечко на Околовръстното ме изненада много приятно. Продавачите - усмихнати, спокойни, вътре - просторно, подредено. Влязохме за чадърче, а излязохме с какво ли не  Flutter
Не забелязах да продават памперси, не че това е важно. Изборът на бебешка козметика също ми се видя малък. Затова пък колички, столчета, шезлонгчета - ехааа. Дрешки има и скъпи и евтини.

Неминуемо се сетих за една продавачка-ужасон в Бейбимол, която успешно ни изгони като клиенти с язвителната реплика "Приятна разходка...". Сигурно така ги учат да говорят на бременните, които разглеждат магазина им.

# 32
Здравейте мами и аз да изкажа моето мнение много съм доволна от бебе планет,от там си поръчахме всичко за бебето на сестра ми и да кажа много са любезни и знаят какво говорят поне на две много компетентни сме попадали за момента Hug Hug Hugе  винаги ще има доволни и недоволни,но това е моето мнение.

# 33
Аз съм много доволна от обслужването в "Пигис хаус"  Peace

# 34
  • София
Не знам...общо взето някакви проблеми с обслужването рядко имам...или пък не ги забелязвам.

Може би единствено в Малечко ми е било малко по-неприятно...
За пигис имам лошо отношение...ама не толкова заради магазаина, а заради къта за игра там....но със сигурност повече не бих стъпила там...

В бебе маркет винаги ми е приятно да пазарувам... както и в повечето малки магазинчета.

От споменаваният от А до Я пък си купихме първата количка...това ми е единственият сбъсък с магазина....и не са ми направили лошо впечатление...може би съм оцелила момент Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт