За първия рожден ден на октомврийчета 2008 в София!

• 12 484
  • 365
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Да долкадвам, че днес се видяхме с Ирена /Гуава/ и взех и нейните парички.  thumbsup

# 271
  • София
Дианка, Мария ей сега е превела 10лв. за нея с Ема. След малко, обаче ще преведе за още 2 торти  (една за нея и една за нашия татко), така че записвам  Peace

Дотук са платени 30 парчета, трябва да се платят още 6-7. Кога ще ходите да поръчвате тортата и да дадете капарото?

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 15:14 от sisilia

# 272
  • София
Дианка, Мария ей сега е превела 10лв. за нея с Ема. След малко, обаче ще преведе за още 2 торти  (една за нея и една за нашия татко), така че записвам  Peace

Дотук са платени 30 парчета, трябва да се платят още 6-7. Кога ще ходите да поръчвате тортата и да дадете капарото?

Днес са влезли досега само паричките на бидапет /12 лв/.

А на 23.10 е превела 15 лв Миглена, това Мегче ли е?  Blush

На Ради и на Ели парите също са в мен, потвърдете ги и тях в списъка моля  Hug

Капарото предлагам на 2.10 да отидем да оставим например, за да може до края на седмицата, който не е превел да има възможност. Ако имат зор от клуба мисля че ще се обадят   Mr. Green
Рени? кажи как ще ти е удобно и на теб?

# 273
Ани - мини_минимои каза, че днес е превела 12 лв. за Мимо, нея и таткото...
Това са новините, които имам Simple Smile

# 274
  • София
До кога трябва да се преведат паричките? Извинявайте ако е споменато, но не съм чела назад.
Питам защото може да пътуваме за уикенда 7 - 8 ноември.

# 275
  • София
До кога трябва да се преведат паричките? Извинявайте ако е споменато, но не съм чела назад.
Питам защото може да пътуваме за уикенда 7 - 8 ноември.

Нелка, до края на тази седмица  Peace

# 276

Да, аз съм, едно парче торта и за двете девойки клуба...  Peace

# 277
  • София

Да, аз съм, едно парче торта и за двете девойки клуба...  Peace

Hug

п.п. Паричките на Мария /15 лв./и на Ани /12 лв./ са по сметката   Peace

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 11:49 от jijibiji

# 278
Здаравейте момичета! Съжалявам, че толкова рядко пиша, но мойто дете е в някакъв много крив период - само квичи, иска да ходи(хванат за един пръст) и е някакъв неспирен маратон -  нямам време да се среша дори! Да ви кажа по въпроса за подаръците, че нямам никаква възможност да изляза да търся каквото и да било. Просто няма как! А и искам да питам - аз преведох 20 лв. - какво покриват те, че нещо се обърках в сметките! Embarassed

# 279
  • София
Момичета, моля да ни махнете от списъка с Рая, ще пътуваме и за съжаление няма да успеем да дойдем.

# 280
  • София

ТЕКУЩ СПИСЪК
1. Severinka и Михаела - ДА
2. Sisilia и Денислав + татко - ДА (2)
3. Elichka_mama и Александра + татко - ДА(2)
4. Mylili и Михаела - ДА(2)
5. Рени и Влади + Соня - ДА(1)
6.Съни и Весела - ДА(2)
7. jijibiji  и Тони - ДА(1)
8. MariaD и Ема - ДА(2)
9.gery_roz, Андреа, батко Дениз - ДА(2)
10. Elina_malina и Анди - ДА(1)
11. nevidimata и Йоана  - ДА(1)
12. Манана, Цеци и Веско и тати - ДА(3)
13. Еленцето и Николета - ДА(1)
14. Галето и Станислав - ДА(1)
15. Enigma и Ангел + татко - ДА(2)
16. niel и Стефано - ДА
17. Megche и Цвети и кака Ели - ДА(1)
18. r_adi и Иво - ДА(1)
19. Бебочка и Калоян - ДА
20. Шивани и Олег
21.Бидапет и Деян + батко Кирил - ДА(2)
22. Дияна и Боян +батко Ясен - ДА(2)
23. Mini_minimoi (Ани) + Мимо + татко - ДА(2)
24. Ирена и Ати - ДА(1)

Мариелка, превела си повече парички. За две парчета торта и една такса за дете са 12лв. Нищо, ще си ги вземете после  Hug

# 281
  • София
Анкетата изтече. Добре, че я пуснахме.

Я някой по-добре смятащ да каже колко са платените парчета торта, за да знаем в понеделник колко голяма торта да поръчаме.
Чакаме ли потвържение от още някой? какво стана с Ани и Олег? тя май в парка каза, че часът и е неудобен.

# 282
  • София
Ренка, аз ги изкарвам 35, като пиша на Сев, Ниел и Бебочка по 1, нямам инфо дали са дали пари и за колко парчета.
Ани явно се е отказала  Sad
Значи бебетата са 23, а  по-големите дечица - 5 + 2-ма батковци, които най-вероятно няма да играят в залата.

# 283
Здравейте момичета!  bouquet
Аз чак днес успях да преведа парички Embarassed, но нещо тези дни все време нямах EmbarassedМоето мишле вече е на една годинка и ви черпя newsm38
За какичка и аз смятам, че няма смисъл от още една, а може би от още двайсет Joy
За подаръците, каквото решите, но май най-добре всяка майка да купи по едно подаръче(рамка за снимка, или каквото изберем).
За платата, ако толкова напират от клуба ще си порчаме, но иначе и аз съм против, защото надали ще успеем да хапнем Mr. GreenТо аз се чудя как така не са ни натиснали за клоун или театър JoyТе нали обичат да си пробутват тези "екстри"
За тортата, каквато изберете, все ще е хубава  bouquet

Siska това е пост на ниел... не знам колко е превела

# 284
  • София
Ами нека Диди види в сметката, значи.

Общи условия

Активация на акаунт