За първия рожден ден на октомврийчета 2008 в София!

• 12 482
  • 365
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Добре де, на сайта на Лагуна пише че тези тотри може да се изработват до 30 парчета. това значи ли, че ще поръчаме 30 парчета, а не 35. Според мен и 30 парчета ни е огромна, но нали решихме да е според платените парчета.

Бебетата ще им кажем ориентировъчно колко са, а те ще си ги сметнат в дена на тържеството.

# 286
  • София
ниел е пуснала 10лв, Северинка е превела също /9лв./

sisilia, мерси за сметките, че и аз трудно щях да ги преброя  Blush

Това сега ще е интересно, торта от 35 парчета...може би имат и по големи Лагуна  newsm78

Значи бебета 23, по-големите дечица - 5 + 2-ма батковци, които най-вероятно няма да играят в залата, възрастните по мои сметки са 24 + 5 татковци  Mr. Green  /поправете ме ако греша/

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 16:44 от jijibiji

# 287
ТЕКУЩ СПИСЪК
1. Severinka и Михаела - ДА (1)
2. Sisilia и Денислав + татко - ДА (2)
3. Elichka_mama и Александра + татко - ДА(2)
4. Mylili и Михаела - ДА(2)
5. Рени и Влади + Соня - ДА(1)
6.Съни и Весела - ДА(2)
7. jijibiji  и Тони - ДА(1)
8. MariaD и Ема - ДА(2)
9.gery_roz, Андреа, батко Дениз - ДА(2)
10. Elina_malina и Анди - ДА(1)
11. nevidimata и Йоана  - ДА(1)
12. Манана, Цеци и Веско и тати - ДА(3)
13. Еленцето и Николета - ДА(1)
14. Галето и Станислав - ДА(1)
15. Enigma и Ангел + татко - ДА(2)
16. niel и Стефано - ДА (1)
17. Megche и Цвети и кака Ели - ДА(1)
18. r_adi и Иво - ДА(1)
19. Бебочка и Калоян - ДА
20. Шивани и Олег
21.Бидапет и Деян + батко Кирил - ДА(2)
22. Дияна и Боян +батко Ясен - ДА(2)
23. Mini_minimoi (Ани) + Мимо + татко - ДА(2)
24. Ирена и Ати - ДА(1)

Добавих по едно парче торта на Сев и Ниел  Simple Smile
Само Ренка и Ани останаха... аз останах с впечатление, че на Ани часа и мястото на срещата не са удобни Sad Не е писала за съжаление скоро SadТа може би не трябва да я броим  newsm78 писах й смс, та ще чакам отговор Simple Smile

# 288
  • София
Тук съм!
Нямам много време да пиша - Олег все бърза и трябва да съм на линия постоянно.
Имам голямо желание да дойда и се надявам да присъстваме!
Пишете ме, не знам как, май най-вярно е "ПОЧТИ ДА"

Не съм внесла пари - 10 лв., но ако дойдем с джедайчето ще ги дам на Мариелка - тя нали е внесла 20 вместо 10.
Така става ли?!

Ще питам Съни дали в нейния ландровер ще има място за нас или вече се е уговорила с друга мама без превоз?!

Съни ??!!

# 289
  С никой още не съм се уговаряла,така че считай че имате превоз с Оленцето  Hug!Извинете ме,че рядко влизам ама нещо батериите ми избушиха  Shocked.Дано ни мине бързо кривия период,че в лудница ще вляза.

# 290
  • София
Сев ей сега ми прати смс, че е превела парички за нея и Мишето, а с Ренката се чухме снощи, тя ще ги даде на Рени направо  Peace

# 291
Здравейте, мами! Аз днес писах сутринта на Сиси  Hug и като по случайност даже успявам и да пиша в темата. Извинявай за безпокойството, Сиска  Embarassed

Гледам, че другите мами по 10 лв. са превели, а аз само 9лв. Бях разбрала, че са по 6 лв. на дете и 3 лв. за торта, но предполагам, че не е проблем да ги дам на ръка като се видим, ако трябват повече?

Целувки на всички!

С мъжа ми обмисляме разни неща, свързани с по-драстични промени (поне за мен са) в живота ни и това ни отнема доста време да проучваме как стоят нещата, та не мога нито да чета, нито да пиша в темата, колкото и да ми се иска. Ама и аз как се изразих само ...  ooooh! Айде, чао от мен за днес!

# 292
  • София
Бързам да доложа, че всеки момент ще ми грабнат компа:

Отидохме днес с Диди до клуба, дадохме второто капаро от 50 лв., разбрахме се за следното:
1. ще платим играта на децата според бройката им на самото тържество.
2. поръчахме торта - 30 парчета.
3. за децата няма никакво ядене
4. за нас също - въпросът за платата въобще не беше повдиган. Всеки от нас ще поръчва напитки от бара и ще си плаща веднага на място.

Мисля, че вече парите за игра на децата и за тортата са събрани и ще се платят от Диди като се приспадне капарото от 100 лв.
Ами това е.
Да се настроим за едно весело тържество. newsm59

# 293
  • Lovech
Айде, дано! Да няма болни и недоволни!
Ние идваме, само да не ни нападне грипа! Hug

# 294
  • София
Ето и списъка на събраните пари до момента:

извинете за голямата снимка, но нямах време да се занимавам да я намаля  Blush

Общо са 274 лв., от които са платени 100 за капаро до момента, останалите ще дам там на място, а който не е превел парички ще си плати на място в клуба. Аз ще им дам този списък на тях и парите, за да може да не се занимавам на самото парти с организация  Peace

# 295
  • София
Значи Гери е превела парички и за моята приятелка - 18лв, а Мария - 3лв за още едно парче торта за нашия татко, Шивани ще даде 10лв на Мариелка, Съни нещо не я виждам в списъка и последната липсваща е Джиджи и бройката излизаааааа  Flutter

# 296
Значи Гери е превела парички и за моята приятелка - 18лв, а Мария - 3лв за още едно парче торта за нашия татко, Шивани ще даде 10лв на Мариелка, Съни нещо не я виждам в списъка и последната липсваща е Джиджи и бройката излизаааааа  Flutter
Joy
Много сложно стана

# 297
  • София
Значи Гери е превела парички и за моята приятелка - 18лв, а Мария - 3лв за още едно парче торта за нашия татко, Шивани ще даде 10лв на Мариелка, Съни нещо не я виждам в списъка и последната липсваща е Джиджи и бройката излизаааааа  Flutter
Joy
Много сложно стана

Нали  Joy
Важното е, че ще се оправим помежду си и че всички парички са налице  Peace

# 298
  • София
Сега сметнах, и парите стигат:
29 деца по 6лв =174лв
торта - 30парчета по 2.90 =87лв
общо са 261.

Само че по списък тортите трябва да са 37 платени, що така не излизат сметките  newsm78

# 299
Ами аз си мисля че даже може и да останат.Повечето мами са закръклили и вмезто 9 пращат по 10.Абе наисти е сложно.Както дойде важното е децата да се радват Laughing

Общи условия

Активация на акаунт