За първия рожден ден на октомврийчета 2008 в София!

• 12 481
  • 365
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Съни ми е дала пари-12 лв. Дала съм ги на Диди.

При мен събраните пари бяха:
Съни-12 лв.
Еличка мама -12 лв.
Ирена /Бебочка/ - 12 лв.
Ирена /Гуава/ -10 лв.
Боряна /Елина малина/ - 10 лв.
аз-Рени - 15 лв.
Общо - 71 лв. 50 от тях отидоха за второто капаро и остатъка дадох на Диди.

Доколкото знам тортата я плащаме на 3 лв. парчето, защото 2,90 е парчето в сладкарницата, а чрез клуба е 3 лв.

Питахме за по-голяма торта-35 парчета, но тя каза, че са им по калъп и е желателно да е точно 30 парчета. Ще се преброим колко сме родителите и ще се нареже на толкова парчета.

# 301
  • София
даа, незнам защо съм пропуснала Съни, извинявай миличка, тук са и твоите парички  Blush Hug
И себе си съм пропуснала в този списък  Blush

Тъй като тортата наистина нямаше начин да бъде по голяма ще трябва или да нарежем на броя на присъстващите или майките с татковци да ядат 1 общо парче торта и да върна парички за другото. Аз лично на торта изобщо не държа, даже предпочитам да не ям, и без друго си стоя 100кг и се ядосвам вече на себе си, та ще е хубаво, ако я пропусна  Laughing
Както кажете, така ще направим, просто друг вариант нямаше...

Парите би трябвало да стигнат, определено, защото почти всички са превели повече. Трябва да кажете какво ще правим с разликата...ако трябва ще подготвя една шепа с левчета и ще върна ресто Simple Smile Ако кажете остава идеята да ги дарим на някой нуждаещ се... Peace

Ето пак списъка, обновен  Blush

Обща сума - 296 лв.

# 302
Нека се нареже тортата на присъстващите тя и без това ще е огромна PeaceНадали някой ще си иска левчетата PeaceНямам търпение вече.

# 303
Здравейте   bouquet
Отдавна не съм писала, но пък следя редовно темата Wink
Наистина тортата ще е мноого голяма, мисля, че ще стигне за всички Grinning Идеята за даряване е супер  bouquet

# 304
Чухме се със Сисилия. Дени е с вирусна инфекция, 39 Т и червено гърло  Tired Сиската няма нет в момента и не може да пише, но каза да предам, че за събота отпадат със сигурност   Confused Rolling Eyes Ние също е много Rolling Eyes вероятно да не присъстваме, а май се очертават и още болни октомврийчета, та се чудех дали не бихме могли да отложим общият РД за следващата или по-следващата седмица. Ако не може - здраве да е - ще има и други поводи за среща  Sad

# 305
Чухме се със Сисилия. Дени е с вирусна инфекция, 39 Т и червено гърло  Tired Сиската няма нет в момента и не може да пише, но каза да предам, че за събота отпадат със сигурност   Confused Rolling Eyes Ние също е много Rolling Eyes вероятно да не присъстваме, а май се очертават и още болни октомврийчета, та се чудех дали не бихме могли да отложим общият РД за следващата или по-следващата седмица. Ако не може - здраве да е - ще има и други поводи за среща  Sad
Аз съм съгласна PeaceА и покрай тая истерия с грипа може да избегнем събирането.Пък и ще е хубаво ако може всички да се съберем, но сигурно е късно вече за смяна

# 306
  • София

Нека да следим и утрешния ден - надявам се всички други дечица да са здрави!

Трудно, но не е невъзможно да направим събиране на друга дата,
но както се казва "машината е задвижена" (много приготовления, много подготовка) повечето майки чакаме тази дата, а болшинството деца са здрави.

Давайте предложения!

Според мен, не знам дали ще имаме друг ден, в близко бъдеще, в който да се съберем толкова майки, а и тези от провинцията също. За сега само едно детенце е болно.

# 307
  • Lovech
Аз също си мислех днес ,че не е много удачно покрай тези грипни истерии да събираме толкова много малки деца на едно място.
Но, ако датата се отложи, ние отпадаме със сигурност, защото си планирахме друг много важен ангажимент за този уикенд, съобразих го с рождения ден, и със сигурност ще дойдем сега, след което вече няма да има финансова възможност. Както реши мнозинството, ще се съобразя, но до утре по обяд е хубаво да се знае, все пак всеки си прави планове.

# 308
Момичета, според мен е по-добре да се опитаме да отложим празненството, все пак колкото и да е пресилена тази истерия с грипа и епидемията, съгласете се, че положението е наистина сериозно.... Аз също днес си мислех, че е по-добре да не се събираме толкова много хора в затворено пространство и за това най-вероятно няма да дойдем и ние... В градината на дъщеря ми са половината деца, тя реално е и възможен вирусоносител, макар и тя самата да е добре... Не ми се рискува точно в момента, когато навсякъде се тръби за този грип... От друга страна е доста късно за отмяна на събитието според мен, едва ли от клуба ще се съгласят... но според мен си струва да опитаме поне... Ако повечето са на това мнение, де.....
Дано Дени и другите болни дечица(ако има такива, де) бързо се оправят...

# 309
Според мен ако ще се събираме да се събираме, истерията с грипа няма да отмине до края на годината. Това автоматично означава, че ако отложим няма да се съберем изобщо. Освен това от клуба няма да ни върнат парите. Естествено и тези от провинцията, които са планирали да дойдат вероятно няма да имат друга възможност (всъщност колко са тези, които ще дойдат от провинцията?).

Между другото ето и едно дете, на което може да помогнем с паричките, които ни останат от празника. Анджелина Чобанова  на 5 год.

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 00:08 от nevidimata

# 310
Аз ще се съобразя с вашето решение. Peace
Цяла седмица не сме излизали за да се опазим.Деа е с хрема заради зъбки а Дени заради алергия към меда.И двамата иначе са здрави Peaceпритеснявам се само че ще пътуваме с градски транспорт

# 311
И ние сме аут за РД Sad Толкова ме е ядддддд, толкова го чаках, за да видя толкова октомврийчета заедно да си играят... Sad
Малката предполагам не е заразна... има задна хрема, дави се нощем и през деня като легне да спи Sad По се притеснявам да не доприхванем нещо, а и с таткото го обсъдихме и той категорично каза, че ще пропуснем събитието...
Приятно изкарване на всички и се надявам да ни покажете после мноооогоооо снимки, та поне виртуално да участваме в РД-то  Hug  bouquet

# 312
....Много кофти, пожелавам ви бързо оздравяване...

# 313
Може ли да внесете яснота нали този клуб дето е близо до Кр село

# 314
  • София
Предлагам да внесем яснота колко от нас ще ходят и колко отпадат, за да знаем бройката.
Аз съм почти сигурна присъстваща.
Завися единствено от решението на Съни, тъй като тя ще ме забере с колата си.

До колкото знам парите са внесени?! а тортата хората от клуба вече я правят! Т.е. ако отложим празненството псрите ко са внесени ще ни ги удържат като неустойка?!

Аз съм здрава, Олег е здрав, ако дойдем няма да заразим никого, Hug освен със здраве и добро настроение.

Болните дечица да се оправят.

И нека всички се включат, за да потвърдят или не присъствието си, за да имаме яснота.

Аз също като гери роуз чакам тази дата, не толкова за софийските октомврийчета, с тях мога както се казва всеки ден да се виждам, но ми хубаво да видя момичетата и техните дечица от другите градове.

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт