Постещи, пируващи, с дечицата летуващи - в 124 арабска тема сте добре дошли !

• 42 455
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
  • Varna
НСЕ Hug
и аз като ходех да си виждам съкровището обичах да ходя и да гледам луксозните лайнери във Пирея. Grinning Не мога да го накарам да ходим на круиз и това е Sad Разбирам го, обаче.
ЯБЪЛЧИЦЕ- какво казваш за пациент усмихнат като мене винаги? Такава съм както на аватара Душе. Позитивна отвсякъде, дори и да са ме засегнали пак със добро сърце отивам отново. И какво- кофти отношение. Не само държавно но и частно посещение. А там хем си плащам като поп, със синини под очите от болките от недоспиването и само едно-    наистана само- едно ще си изпикаеш камъка- това във прав текст и през това време си пие кафето. Никакви въпроси а ме вижда, че ме  боли и съм със криза. Викам си може да е имал тежък ден. Втори път пак при тоз михлюзин извинявай немога лекар да го нарека-та вика лоши изследвания. Ми лоши са аз преди това ви донесох същите от друго място.  Нито каква вода да пия, какво да се храня- Нищичко. За няма и 5 мин ако щеш ми вярвай. Бях жълта като лимон, радко като се разболявам изглеждам така прекрасно. Като слязох от кабинета и мъжът ми неможе да повярва, че прегледа е завършил-ми то преглед нямаше. Все едно нямаше човек във кабинета. Ми познай каква реклама му правя на тоя тъпанар.  За личната ми бях писала по рано сигурно си го прочела та да не се повтарям. Еми ето ви един пациент като мене вечно ухилен, вечно добронамерен и накрая......ама май трябва и аз да съм намусена и скандалджийка като останалите, че да ми се обърне внимание Weary
МИГЧЕ- тия от персонала много нагли- Срама нямат бе #2gunfire

# 211
Другарче, хубава булка и трапеза  Laughing

отдавна не съм правила прасковки, че нали лято , да не вкисне крема.

Има добри доктори араби, завършили в Бг, има и с дипломи ментета  Money Който си е отдаден на професията си личи.
Имаше един зъболекар, сириец, казваха че бил мн добър и били мн доволни. И тамам се нагласих да ходя при него, викат, аааа той забогатя, завъртя др бизнес и почна вече калпаво да прави зъбите , на стари лаври лежи Laughing

Ама за гърцките студенти по медицина говорят, че до един били фалшименто ...

Стига с докторската тема, че  не ми се мисли.

Хадил, кажи някой виц за лекари  Simple Smile

# 212
  • София
Цитат
Хадил, кажи някой виц за лекари 
Не съм Хадил, но ще пусна един линк към множество вицове за медици.Надявам се, хадил и ябълчицата златна  да не ми се разсърдят, с най-добри чувства го правя! Peace
http://domati.net/?p=view&sort=&cat=17&str=29

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 16:58 от not stubborn enough

# 213
Добро утро арабелки!!! За мен де е утро защото преди малко станах и си изпих "сутрешното" кафе, а довечера ще седя и ще чета!!!
Мигче [color=bмного щастие на младите и дълъг семеен живот.
За лекарите чужденци из съсловието се носи слух(а и не е слух) че всички са с купени дипломи  Peace Аз не вярвам да са всички ама голям процент са.
Не визирам само арабите - защото където работя аз работят няколко лекари араби и са много добри и съм готова да си доверя живота в техни ръце.
На всички лек и усмихнат ден.  Hug
[/color]

# 214
здравейте чета ви но нямам кеф на моя човек му отказаха статут и сега на къде незнам.....................

# 215
здравейте чета ви но нямам кеф на моя човек му отказаха статут и сега на къде незнам.....................

Джи-джи, как така са му отказали статут? Вие имате ли брак? Досега с какъв статут е пребивавал? Много кофти Sad, дано се подредят нещата. Стискам палци Praynig

# 216
НСЕ, мерси, не мога да из4ета вси4ките вицове, щото нали ме биолят о4ите, ама този ми хареса:

На главна визитация с всички лекари, сестри и стажанти, професорът след като се осведомява за състоянието на даден болен казва: "Сантрапо". Това се повтаря при няколко болни. Един от стажантите пита един от лекарите:
- Каква е тази диагноза? Досега не съм я чувал нито сме я изучавали.
- Сандък, трап, поп!

Mr. Green

# 217
Джи-джи не се тревожи много има решение и за това. Вицовете дето сте пуснали е хубав, ама аз ще ви разкажа едни гадни докторски.
"- Като лекар ще ти кажа, Миме, че това е сифилис. А като мъж ще ти кажа - "Ще те убия кучко!"

"Млада и засукана дама се глези на младия гинеколог:
- Докторе, навътре имам сърбеж!
Лекарят слага ръкавици и бърка.
- Ох, по-нагоре, още по-нагоре, докторе...
- Ясно! - отсича лекарят. - Сърбят ви сливиците... "

Не са целомъдрени, но са забавни.. пък и са за гинеколози... нали сте чували разпределението на специалностите и знанията: "Хирургът може всичко, но не знае нищо, вътрешният - знае всичко, но не може нищо, гинекологът - не знае нищо и не може нищо, а патологът знае всичко и може всичко, но вече е твърде късно." Това е само шега !

# 218

Здравеите на всички и честит Рамадан
Причината да дойда при вас е   форумно писане
което страшно много ме потресе
Питам ви вас сега?
Мога да дам отговор на всички простотии писани там
Но струва ли си да пиша
и дали изобшто ще ме разберат за какво говоря.....
Най лошото е че цитират Корана без да знаят смисъла....
Това ме заболя най много...
И другото е че сравняват Свещената джамия в Мекка със стадион.
ето и линка:
http://www.vestnikataka.com/forum/index.php?PHPSESSID=5c47730acc … amp;topic=13838.0

# 219
lojain извинявай, ама какво търсиш в расистки форум. не ти трябва да отговаряш на магарета, дето даже не са разбрали задължителният срок за изчакване при развод (за да не изоставиш бременна жена) и го считат за педофилия, или не знаят, че преводът юноша означава и млади девойки, т.е. всички младежи между 15 и 18 години - от женски и мъжки пол. Защо ти трябва да отговаряш на хора, които не си познават собствената религия, за която се бият в гърдите и собствения Бог, в който се кълнат. Ислямът е религия и като всяка друга има и хубави и лоши страни, защото прочитът на религиите се прави от хора, а ние не сме идеални същества - кой може да каже какво точно е казал Бог ?! Проблемът в исляма е липсата на развитие обусловено не от самата религия, а от хората изповядващи я - а дали е възникнал и като конспирация срещу тогавашните империи - да и това не се отрича нито от исляма, нито от Пророка. Така е възникнало и християнството, а който не го е разбрал да види житието на Иисус. Така се въздига и юдеизма (Мойсей, Йосиф). Всяко нещо възниква като противодействие дори и религиите, а това няма нищо общо с божествения им произход - това е човешката природа. Не се връзвай ! Свещената джамия била стадион - е той Мохамед (асс) тях ще чака, за да го оценят  Joy . Ислямската религия има огромното нещастие да бъде "изповядвана" и "представяна" от държави, които не заслужават управниците и свещенослужителите им, даже да произнасят името Божие, а в същото време да има в редиците си хора не по-малко достойни от други велики личности, изповядващи други религии. Всеки уважаващ себе си човек не би седнал да спори с привърженици на партията, на сайта към който води твоят линк. Не се коси - магарета много и всички са "националисти" и "патриоти" точно като Ку Клукс Клан.  Joy

# 220
  • сред маслини и портокалов цвят
Момичета, сега четох в турската тема какво се случва в Инстамбул. Голяма трагедия, страшна стихия!
А разбрах, че и Марси в момента е някъде там, на път. Дано са добре двете с Линдичка!
Много се притеснявам.

# 221
Дано наистина са добре. Братовчед ми си дойде от тази част и каза, че кошмарът е пълен. Дай Боже да си дойдат живи и здрави. Някой да има новини от Деси - какво става с интернета й ?

# 222
Привет и тук момичета ...аз писах и в магребската тема - събирам молитви и позитивна енргия за Марсито и детенце ...идват от БГ насам(Istanbul)...а тук е просто П О Т О П....

Jasmin -  Hug Praynig

# 223
Положителна енергия и от мен за Марси и семейството й!  Praynig Peace Сигурна съм, че Бог ще е с тях и всички ще бъде наред!
Дано скоро този кошмар в ТР приключи, и да няма повече жертви  Praynig Peace

Мигче
, много хубаво, че си създала кулинарана тема за сватбата – ще я следя, да видим дали рецептата за фунииките ще е по скромните ми сили  Heart Eyes

Lojain
, аз този форум не съм чела, не смятам и да чета... 4удя се дори кой нормално мислещ човек би си губил времето там.  Naughty ooooh! newsm78 Ти самата как попадна на тези дискусии?

В темата за медиците, всяка от вас има право...просто защото и докторите са хора като всички нас – и сред тях има малки и големи човеци.
Но като казвате купени дипломи от чужденци завършили тук, аз пък се сещам за мои съученици, които не  ги приеха след кандидат–студентския изпит, а мама и тате имаха парички и ги пратиха в МАкедония, от там после срещу пари ги прехвърлиха в София...така че и техните дипломи не са много чисти...Ей на такива доктори дано никой не попада!  Peace

И на мен Деси и Монсун ми липсват  Sad Дано скоро се включат  Peace

# 224
Здравейте арабелки,

Завръщам се триумфално с нов лап топ и нов имидж. Лаптопът е поскоро тетрад4ица, дебелите ми пръсти не се събират на минитюрните бутон4ета...предстои ми и разу4аване на клавиатурата, която е много по/разли4на, така 4е още малко ще се наложи да извиниявате грешките ми.

бз, дано се извали скоро и да няма пове4е жертви...какво става с този Истанбул, мине се не мине някоя година и бедствие...спомних си, 4е в земетресението згина мой познат, не си беше ходил в Турция от 2 години, отиде си само за 2 седмици уж...и не се върна.

Миг, дано младите да не могат да се оттърват от щастие, не съм разгледала още снимките, предстои ми да наваксвам диста, но съм сигурна, 4е са много красиви, влюбени и щастливи.

Беба, ти ли беше казала 4е интернета в дома е най-ве4е необходим за постоянна връзка с близките, уверих се в това през тези 2 седмици, ходих само 2 пъти на клуб4е само за да установя, 4е майка ми с дни е живяла в неоснователни тревоги, които сама си измисля...Единият път беше решила 4е електри4еството ни е  спряно за ПОСТОЯННО и следваше заповед за незабавно връщане в България.

2012 година гледам споменали сте за това...има поне 4 теории за свършека на света през декември 2012. Добрата новина е, 4е вси4ките зву4ат много категори4но безнадеждно, демек няма смисъл да си губим времето в размисъл за спасение, а най добре шапка на тояга през оставащите ни 3 години живот. Laughing

по докторския въпрос, 4увала съм и много добри отзиви и много лоши...за съжаление лошите истории са наистина много лоши и грани4ат с липса на 4ове4ност, което не мисля 4е е допустимо в подобна професия...Аз ли4но, за добро или зло, нямам ли4ни впе4атления от български лекари, но когато съм превеждала в английски болници съм забелязала следното нещо  българските пациенти масово не знаят какво им е правено в България, особено за ваксини и някои по малки процедути, когато ги попитат имаш ли това, или това, те свиват рамене и казват 'ами нищо не ми обясниха', или 'аз питах, но докторката ми се озъби'....все пак всеки 4овек има право да знае на какво бива подлаган организма му, ако държавата ни няма средства да пе4ати хиляди обяснителни брошурки като в англия, поне лекарите да отделят малко време и да обяснят на разбираем език на пациента какво ще правят с него.....

Хадил, като ти 4етох историята ми изникнаха много въпроси, ще се радвам да отговориш ако имаш време и желание...Разбрах 4е си посетила родината си за първи път като възрастен 4овек...искм да те питам през вси4ките години дале4 от нея как си поддържала иденти4ността си на ирак4анка, и високо ниво на арабски....Имам познати в подобно положение, обикновено българския език им е по добър *като език, на който са полу4или образованието си*...също ми е много интересно 4е и езикът на тялото им е определено български, рязко се разли4аваха по жестове и мимики от свои сънародници отраснали в собствената им страна...освен това ми е любопитно как видя Ирак, родината, за която само беше слушала дотогава..какво по4уства като стъпи за първо път на иракска земя....Май станаха доста въпросите, но ще ми е безкрайно интересно ако намериш време.

Не мога да се сетя щах ли да казвам още нещо...хайде лягайте да спите, аз да намина и в пакистанската
  bouquet

Последна редакция: чт, 10 сеп 2009, 02:33 от Лютеница

Общи условия

Активация на акаунт