konikonkoni ,много е красиво наистина.Браво на вас,че сте отишли на море
Фоксунке, мерси!
Както си седях, изведнъж осъзнах, че трябва пак да стягам катуна!
Нали на море тръгваме в събота рано-рано... Та изведнъж се оказах с 3 перални за гладене и още хиляда неща за вършене 

Сега няма да мога да спя

.
.
))))
)) Инчеее, моля те намери малко временце да дойдеш (ако успееш разбира се), че много отдавна не сме се виждали, мъчно ни е вече на мен и на Стани 
), излизам от стаята, като се върна след 5 минутки е отнесъл плувката...или си е завил главата с обиколника и като му махна обиколника ми се хили като малка тиквичка под него, ама през следващите 5 минути проблеми няма
)))
, та за това ще я ползвам, няма да стои много в нея...в тази връзка да си кажа, че и гърне съм му купила вече, ама не съм го слагала, дори да седне в него, а трябва, първо ще седи с дрехи да свикне с него, после сутрин когато ака ще го пробвам ей така за спорта, ама той и не седи още много стабилен, та да видим кога ще е, то гърнето е като фотьойлче с облегала, ама знам ли, четох че препоръчват момчетата след година и половина да се слагат на гърне, ама на мен нещо ми се вижда много това чакане, вие какво мислите?
)), подскача напред от тази поза когато иска да се докопа до играчка, но не често, опитва се да мести единия крак пред другия, но ръцете не и съответно главата е на земята, после реееев, като го държа изправен подскача, ама по-малко от преди, повече стои изправен и се опитва сам да си стои, не го пускам, ама си отпускам хвата и усещам, че има опора, крачки рядко се сеща да прави, а за седенето сме мале, мале, слагам го седнал и в следващия момент или забива петички да се изправя и пада назад или пък се навежда напред за играчка, полягва и след няколко секунди се е обърнал на коленца и ръчички, съвсем съзнателно разбира се, не ще и не ще да седи това дете, а и не може явно, в количката го слагам полуседнал от 4тия месец, а седнал от 6тия, вкъщи седи на стола за хранене и на дивана или леглото облегнат на възглавници, тогава с опора е ок и не се накланя, седи си стабилно, обаче без опора е смях, аааа, забравих да ви кажа, че когато се задържи десетина секунди започва да се накланя настрани и си тупва без да мърда ръце, крака, глава, абе като статуйка
)))) Вашите деца какво правят?

))))) Айде, Вержи, весел празник днес, да си изкарате една много романтична доколкото е възможно вечер 4-римата и диамантена сватба да празнувате някой ден живот и здраве, пожелавам ви безоблачен семеен живот и да си чувате името с любов от внуци и правнуци, наздраве!
)))))) Браво на момчето, а то ясно, че не пие кафе, ама да питам, пие ли от чашка наистина?

Ест. по закона на Мърфи още на следващия ден, след пристигането ми в Русе при наще вдигнах Т и пак ми се беше затлачила гърдата. Не се притесних кой знае колко, защото ми се случваше за 12 път. Обикновено се преборвах за ден два, ама тоя път на третия ден температурата стана 40,1 градуса ( да не ви говоря как не можех да си кажа заглавието) Стегнах се и колкото да не ми се искаше отидох на АГ (там ме пратиха) и честито мастит. Почнах АБ и на втория ден температурата падна. Докторката ми се накара как може да е на 6 м детето и аз да продължавам да се мъча да кърмя
. Та така изписа ми и едни хапчета за спиране на кърменето. Сега съм пред голяма дилема какво да правя. Не искам да спирам да я кърмя, но при всяко пропускане на хранене има голям риск пак да се запуша, а и освен това се върнахме в началото за захранването. Малката изяждаше по една доза зеленчуково пюре, а сега не иска и само цицката признава
Дайте акъл какво да правя, че