Леле този Криско, голямо момче е той вече.
Честити месечинки на всички бебочета днес!

Ама и как са се излегнали двамата...много сладко 
Благодаря!
, а пък Дамянчо -мързеланчо гледа все по-лесното- т.е. мама или тати да свършат всичко
Аз изпуснах един месец с теми,но както вече писах в B.G нямах постоянен достъп до интернет.Иначе се видяхме 2,3 пъти с някои от софийските мами и бебчета.Беше ни много приятно да се запознаем с всички.А срещите ни започнаха още от самолета.Тъкмо бяхме излетяли с втория самолет от Германия и Кико взе нещо да мрънка,въпреки че се държа геройски през повечето време на дългия полет,но явно накрая му писна на детето.Една много симпатична мама която седеше на два реда пред нас с двама сладури се обърна и ни подаде една играчка.Кико веднага се заигра,а тя след малко дойде при нас и ме попита дали пиша в б.г. мама Оказа се че това е Yanast.Беше ми много приятно да си поговорим с нея и да видя двата бонбона Алекс и Димитър.Тя както винаги беше много гостоприемна и ни покани да им отидем на гости.За съжаление тази година не можахме да се възползваме от прекрасната покана,но Яна догодина с удоволствие ще дойдем.
А вие когато идвате пак насам непременно да се обадиш и да ни дойдете на гости,то срамота толкова близо сме били и да не се видим.Сега отивам да попрочета назад и после ще се включа по актуалните теми.

ти си герой! Аз на твое място да съм откачила
радвам се, че всичко е звършило благополучно.
а къде беше в САЩ? Питам понеже съм живяла там и сега от Септември пак ще съм там за 2 години.
Браво на него! Ицко може само да си стои седнал, за другото още го мързи ама и гъзинката явно тежи. Днес бяхме на консултация и вече е 8500 и 69 см.На мама дундьото
Иначе вече си хапва по едно пюренце на обяд, а кашата му я давам вече сутрин,че вечер нещо все не намирам време, а и той все мрънка.В понеделник ще ходим да му боцкат пак пръстчето, че хемоглобина миналия месец беше много нисък -94. Цял месец почти не пропускаше да хапва месце, а и каша от елда му взех дано се е вдигнал, че иначе Малтофер ще трябва да пие, а хич не ми се иска да го тъпча с капки.
а за вас