Доволни АГ Русе

• 5 031
  • 22
  •   1
Отговори
Здравейте бъдещи и настоящи мами,
искам да пусна тази тема защото съм възмутена и недоумявам някой писания в Интернет пространството относно АГ – Русе. В пълна сила се доказва тезата, че болшинството хората знаят само да се оплакват и да плюят, от колкото да оценяват помощта и да изказват благодарността си.
 От съвсем скоро съм мама на една прекрасна бебечка, която може би нямаше да е на белия свят или поне нямаше да е здраво бебе, каквото се роди, ако не бяха грижите на лекарите от АГ комплекса Няколко пъти лежах в отделението по патологична бременност, екипа на което приложиха адекватно лечение, бяха достатъчно отзивчиви и внимателни. Когато влязох за първи път в болницата бях страшно наплашена заради писанията в нета, които, оказа се, нямат нищо общо с действителността. Самото раждане не мина без проблеми, но благодарение на д-р Йорданова,акушерката който водиха раждането и неонатолога
д-р Ташкова всичко приключи благополучно.
Вярно е, че обстановката там не е добра, всичко е старо и навява спомени за комунизма, но се чисти постоянно и се подържа добра хигиена. Да не забравяме, че и лекарите работят в тези условия, а не са там за някакъв период от време като пациентите.
Имах възможност да опозная повечето лекари в АГ комплекса, да чуя различни мнения за тях от пациентите, като цяло повечето бяхме доволни, но няма гласност за това. Тези, който се оплакваха и постоянно мрънкаха бяха наплашени момичета от негативните мнения и писания  или глезли, който явно не са готови за бременността и отговорността за нея, а в името на детето трябва да изтърпяваме всичко.
Лекарите са хора имат нужда от оценяване, още повече когато дават всичко от себе си. В АГ-то се прави всичко възможно в интерес на майката и детето, видях го и го изпитах върху себе си без да дам и един лев за каквото и да е било. БЛАГОДАРНА съм на тези хора, че аз и моята дъщеря сме добре.
Призовавам всички мами, който са доволни от АГ Русе да напишат по един ред за преживяното там, за да видят лекарите, че могат да бъдат и оценявани, а не само плюти.
                                                                                       БЛАГОДАРЯ.

# 1
Ще следя темата с интерес, тъй като ми предстои второ раждане в АГ и ми е интересно да чуя и положителни мнения.

Първото ми раждане беше също в АГ преди 5 години и искам да кажа, че бях много доволна от професионализма на екипа, който ме израждаше - д-р Тончева, д-р Йорданова, акушерката Мария Василева и др. Помогнаха ми много и ражданто мина без проблемно и сравнително бързо.

# 2
Интересна тема ...

Аз и преди съм писала, че в сравнение с преди почти 12 години, когато кракът ми стъпи там за пръв път, сега (преди година) видях огромната разлика.

Сега са по-внимателни, по - човечни, повече се чисти, медицинското обслужване е на по-добро ниво (преди си носехме доста консумативи за нас самите), обясняват, абе наистина останах много доволна с някои изключения разбира се. Например дежурната акушерка се опита да не направи на интересна, държа се кофти и явно се подразни, че имам уговорка с лекар. На практика тя нямаше как да поручи каквото и да било от мен.

Изключително съм впечатлена и доволна от Карил - момичетата там са просто невероятни! Такова отношение и внимание ... БЛАГОДАРНА СЪМ ИМ!

За моето състояние има на кой да се сърдя и това не е цялото АГ,разбира се.

Това, което всъщност е лошо в момента е неонатологичното. Въпреки факта, че спасяват много бебета и на това отделение разчитат както Ескулап, така Тутракан и други по-малки градове не би трябвало да се държат толкова лошо с майките, да ги държат в информационно затъмнение и да ги шашкат излишно. Но и за това си има точно един определен човек, който го налага - другите просто се подчиняват.

За това си мисля, че няма как да съм доволна на 100%, но ако трябва да сравнявам с преди ... да доволна съм.

# 3
Здравейте аз също искам да споделя моите впечатления.Постъпих февруари месец за раждане приеха ме без проблеми изкарах ноща там на сутринта доиде д-р Нина Радкова мисля,че така се казваше не съм сигурна от нейния преглед получих прокървяване и страхотна болка държа се отвратително вика крещя ми насреща аз извиках моя мъж тя продължи да се кара със него и в крайна сметка аз си тръгнах ,а тя се обърна и най-нахално ми каза повече да не ходя там ако искам да си раждам във вкъщи нея това не я интересувало.Аз раждах в Ескулап и съм много доволна,но от целия стрес който преживях в АГ-Русе така и не ми слезе кърма за което съм изцяло благодарна на д-р Нина Радкова от АГ-Русе ако я срещна някъде по пътя ще и благодаря лично.Явно си избират хората.Това са моите впечатления от АГ-Русе.Ако раждам пак със сигурност няма да е в АГ-Русе.Аз лично съм доволна и благодарна на д-р Зарзаланов и д-р Рудницки и на целия екип на клиника Ескулап

# 4
Цитат
доиде д-р Нина Радкова мисля,че така се казваше не съм сигурна от нейния преглед получих прокървяване и страхотна болка държа се отвратително вика крещя ..........

Тя не е гинеколог, а Неонатолог - даже шеф на неонатология.... че е отвратителна - спор няма!

# 5
  • Murcia, Spain/Ruse
радвам се че има и такава тема,Ще я следя с интерес Hug

# 6
Хайде и аз да се включа по темата  Rolling Eyes
И аз раждах в АГ-то преди 3 години.Лежах и в паталогията,вярно е че всичко е старо,но се почистваше може да се каже редовно.Относно лекарите мога да кажа,че маалко се държат гордо и не обръщат особено внимание на пациентите си,на тези които не са си платили.Видях как се отнася лекарка при която ходех на частно и с момиче дето щеше да ражда без доктор  TiredПотресе ме държанието и,въпреки това отидох без доктор за раждането,много съм благодарна на акушерката дето ме израждаше/даже се случи  същата смяната когато бях на тонове преди това/разпозна ме от преди и се зае с мен/имаше още 2 момичета/ Люси Бонева се казва   bouquet Доктора май май се появи 2-3 пъти/което си е много за 1-2 часа предродилна/.Всичко мина бързо и безпроблемно за мое щастие,не са ми крещяли,ама и аз думичка не казах,изтърпях си всичко.Вярно е наистина хора разни,не всичко обаче дето се пише е така в действителност.Много от жените са доволни от едни ,други от други.Дай боже всеки му здраво дете.

# 7
Здравейте, мами от Русе. Искам да ви попитам има ли от вас доволни от конкретен лекар за планирано секцио? Навсякъде намирам информация само за естествено раждане, а ми се иска отдалеко да се подготвя със специалист.

# 8
Записвам се да следя Simple Smile
Мен ме интересува има ли ВИП СТАИ за раждали секцио Rolling Eyes и след секцио там кога ти дават бебчето и дали стои при майката?

Въобще как стои въпроса с раждане секцио в АГ - Русе, благодаря Hug

# 9
  • Murcia, Spain/Ruse
за съжаление,няма как при секцио детето да е веднага при майката,тъй като тя стои в интензивно отделение 1 ден(понякога и повече).на следваЩия ден се превежда в родилно отделение,където пак е без детето и стои там оЩе едно деноноЩие,но при едно бързо раздвижване може да посети детето . Peaceстаи вип има чак на 3 ден.

# 10
Здравейте, мами от Русе. Искам да ви попитам има ли от вас доволни от конкретен лекар за планирано секцио? Навсякъде намирам информация само за естествено раждане, а ми се иска отдалеко да се подготвя със специалист.
Виж и в другата русенска тема за добри и лоши гинеколози.
Аз също се включвам към доволните от АГ-комплекса.  Hug Аз лежах с предварителна уговорка с доктор и в патологична бременост и в родилно отделение, но като цяло отношението и на останалия персонал от дежурните екипи, които се случиха на смени беше добро към всички момичета.  

# 11
За планирано секцио съм изключително доволна от Зарзаланов Peace! Перфектен подкожен шев и възстановяване на втория ден!
(самото секцио обаче беше в Ескулап), аз затова се интересувам за условията в АГ за второто ми раждане, докторът със сигурност ще е същият, отново секцио , но за мястото още не съм решила Rolling Eyes

# 12
Дори и преди 6 години условията в АГ-то бяха доста поносими. А и в последно време и режимът на свиждане е доста по-либерален.  Hug Аз също съм раждала при Зарзаланов, но предизвикано нормално раждане по медицински причини. Мина перфектно, без никакви усложнения за мен и бебето. Стояхме само задължително необходимите часове за престой за ваксини и наблюдение и на 3-тия ден от раждането си бяхме у нас.  Hug

# 13
Страхотно chibi, радвам се че и ти имаш хубави спомени от раждането си Simple Smile, значи казваш, че все пак пускат таткото да види бебчето?

# 14
Страхотно chibi, радвам се че и ти имаш хубави спомени от раждането си Simple Smile, значи казваш, че все пак пускат таткото да види бебчето?
Знам, че разрешават свиждания, но не знам подробности. Ще питам една позната майка, която ражда преди 7 месеца и ще  пиша.

Общи условия

Активация на акаунт