искам да пусна тази тема защото съм възмутена и недоумявам някой писания в Интернет пространството относно АГ – Русе. В пълна сила се доказва тезата, че болшинството хората знаят само да се оплакват и да плюят, от колкото да оценяват помощта и да изказват благодарността си.
От съвсем скоро съм мама на една прекрасна бебечка, която може би нямаше да е на белия свят или поне нямаше да е здраво бебе, каквото се роди, ако не бяха грижите на лекарите от АГ комплекса Няколко пъти лежах в отделението по патологична бременност, екипа на което приложиха адекватно лечение, бяха достатъчно отзивчиви и внимателни. Когато влязох за първи път в болницата бях страшно наплашена заради писанията в нета, които, оказа се, нямат нищо общо с действителността. Самото раждане не мина без проблеми, но благодарение на д-р Йорданова,акушерката който водиха раждането и неонатолога
д-р Ташкова всичко приключи благополучно.
Вярно е, че обстановката там не е добра, всичко е старо и навява спомени за комунизма, но се чисти постоянно и се подържа добра хигиена. Да не забравяме, че и лекарите работят в тези условия, а не са там за някакъв период от време като пациентите.
Имах възможност да опозная повечето лекари в АГ комплекса, да чуя различни мнения за тях от пациентите, като цяло повечето бяхме доволни, но няма гласност за това. Тези, който се оплакваха и постоянно мрънкаха бяха наплашени момичета от негативните мнения и писания или глезли, който явно не са готови за бременността и отговорността за нея, а в името на детето трябва да изтърпяваме всичко.
Лекарите са хора имат нужда от оценяване, още повече когато дават всичко от себе си. В АГ-то се прави всичко възможно в интерес на майката и детето, видях го и го изпитах върху себе си без да дам и един лев за каквото и да е било. БЛАГОДАРНА съм на тези хора, че аз и моята дъщеря сме добре.
Призовавам всички мами, който са доволни от АГ Русе да напишат по един ред за преживяното там, за да видят лекарите, че могат да бъдат и оценявани, а не само плюти.
БЛАГОДАРЯ.
Потресе ме държанието и,въпреки това отидох без доктор за раждането,много съм благодарна на акушерката дето ме израждаше/даже се случи същата смяната когато бях на тонове преди това/разпозна ме от преди и се зае с мен/имаше още 2 момичета/ Люси Бонева се казва
Доктора май май се появи 2-3 пъти/което си е много за 1-2 часа предродилна/.Всичко мина бързо и безпроблемно за мое щастие,не са ми крещяли,ама и аз думичка не казах,изтърпях си всичко.Вярно е наистина хора разни,не всичко обаче дето се пише е така в действителност.Много от жените са доволни от едни ,други от други.Дай боже всеки му здраво дете. 
стаи вип има чак на 3 ден.