Септември '09 - 43 "Всяка СЕПТЕМВРИйска мама чака радостта голяма!"

• 12 635
  • 278
  •   1
Отговори
# 210
Честити бебочета на Сианаа и Венилов!

Арлина  Hug,дано всичко се оправи! Tired Peace

Женуария,стискам палци всичко да мине добре и да гушкаш най-сладкия бебок! Hug

# 211
  • Пазарджик
Честито бебче на мама venilove много да ги радва и да расте здрав и щастлив, а на мама бързо възстановяване!

# 212
Честито на новите мами! Да имат послушни и здрави бебета! Целувки от мен все още 2 в 1!   bouquet
Арлина в четвъртък сме се разбрали да ходим на срещата на 9 мес. в Капела Плей - аз, бибоче, елеста. Сигурно и Надина ще се включи по-късно за кафенце. Ще се радвам да дойдеш, хем ще се разсееш малко!Пиши на лични. Искрено ти желая хубави новини и то скоро!   bouquet  Praynig

# 213
Честит син на venilove и на щастливия татко.

Jenuaria, успех утре и ще чакаме да ни зарадваш с добри новини.

Арлина, много съжалявам за мъката на сестра ти и това, през което преминава семейството ви. Дано всичко да се оправи и нещата да се уредят по най- добрия начин. Желая здраве и щастие на сестра ти.

# 214
  • София; Дружбето
Честито момченце на venolove. Живи и здрави цялото семейство Hug

Ние излизахме, обаче вятърът е много неприятен, та реших да се приберем рано рано. Бате Mr. Green маже с латекс тавана и Миша му "помага" усърдно. Чакам да видя колко ще издържи още Laughing
установих, че Миша има стращно много дрехи, които са и станали малки и сега се чудя какво да ги правя. В продавалника нещо не върви Crazy ама то вече бая народ продава там. Та май ще търся на кой да ги харизвам. Вече нямам мезсто в къщи за такива неща

# 215
ЧЕСТИТА РАДОСТ НА ВЕНОЛОВ И ЦЯЛОТО Й СЕМЕЙСТВО!ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ЙОАН!  bouquet

Добре,че днес таткото си е в къщи.Отидоха с малката на конната база,а аз готвяяяя Crazy

Jenuaria успех утре  bouquet.Дано всичко мине леко и безпроблемно.

# 216
честити ни бебчета. нека да живи, здрави и да радват.
 аз минавам само да честитя на мамите, никак не ми се пише тези дни, брат ми си замина и ми е супер мъчно.
 арлина, стискам палци за твоята сестра.
 това за водите, дали няма да ми изтекат, докато се разхождам и аз съм го мислила, затова карам все на къси разстояния  Embarassed

# 217
Здравейте милички, аз докато седна да ви видя и то станало обяд.  Crazy Ама досега чистих и оправях след вчерашното парно, добре че мъжете почти успяха да приключат, остана само в банята да сложат лирата, ама утре и това ще направят. Сега изпрах пердета, калъфки и де що се сетя, отделно мъжът ми сглоби шезлонга за Беби, както го нарича Хриси, и столчето за кола, че и те бяха изпрани и прибрани в пликове. Абе направо съм си готова, броя дните до Големия ден.

Честита радост на мама Venilove и на щастливия татко! Да ви е жив и здрав малкия юнак и чакам снимки с нетърпение!   bouquet

Женуария, стискам палци за утре, дано операцията ти мине много леко и да гушнеш здраво и хубаво бебче!

Валката, аз не само че платих 900 лв на касата на болницата за избор на екип, ами и отделно след раждането ще платя някъде съм 300 лв на самата докторка, та си представи за какво става въпрос. Ама вече ги прежалих тези пари, няма как, сега гледам да не мисля за тези неща, така че се радвай че ти си се разминала само с 300 лв.  Laughing Оттук нататък всичко да е наред с нас и бебчетата, пък пари се изкарват.

Ладида, пускай снимки на стаята да й се порадваме. Сигурна съм, че е станала страхотна.

Липстик, много се радвам, че си ме избрала за щъркелче, Дай боже да получа най-хубавата новина съвсем скоро.  Hug

Бамба, отивай на фризьор и хич не се чуди. Аз нали така направих, реших че този път ще отида да раждам хубава, бях и на фризьор, вкъщи пък си направих педикюр, оскубах вежди и мустаци и какво ли още не.  Mr. Green Ми така де, като се сетя предния път колко бях стресирана от предстоящото събитие и хич не се бях погрижила за външния си вид, а и на изписването бях една бледа и изтормозена. Ама сега ще компенсирам, даже преди изписването ще поръчам на мъж ми да ми донесе и гримовете, та да сложа малко цвят на лицето и да не загрозявам толкова снимките на изписването.  Laughing

Арлина, направо сърцето ми се сви като прочетох за мъката, която преживявате. Силно те прегръщам и нега Господ закриля сестричката ти! Нека докторите да успеят да я излекуват, за да може да се радва на живота си и на детенцето си още дълги дълги години.  Praynig

# 218
Здравейте и от мен Hug
Честито синче на Венилов, да и е живо и здраво и много да радва цялото семейство smile3525.
Арлина стискам палци сестра ти да се оправи и всичко лошо да остане зад гърба ви newsm17.
Аз вече стягам багажа за болницата че нали във вторник влизаме 2 в1 пък ще излезем 2 по 1 smile3503.

# 219
desi_k84 стискам палци и на теб за във вторник, ще те очакваме с хубави новини!

Момичета, аз влязох в една чуденка. Тъй като с Хриси не съм ползвала кошница за кола (тогава нямахме кола) и не съм много наясно -  моя приятелка ми даде кошница на Бертони, нещо подобно http://www.bezplatno.net/index.html?page=view_slideshow&id=1 … ge_1225955322.jpg и по принцип смятах с нея да изпишем бебето, за да се приберем вкъщи (все пак ще пътуваме почти 50 км). Обаче сега се чудя, ми тя като няма напълно легнало положение, как ще сложа бебо вътре, ми той ще се сгъне на две. Сигурно ще ми се смеете, ама наистина не си го представям. Шезлонга, който купихме за вкъщи е друго нещо, там бебето се слага напълно легнало и няма опасност да се изкриви, ама в кошницата за кола как да стане тоя номер. Моля да ме посъветвате.

# 220
Тези кошници за кола са така направени, че бебето вътре да е като в утробата на майката. Дупето е най-ниско, а крачетата свити. Simple Smile
Като се роди Пламен бях втрещена от вида на нашата кошница и категорично отказвах да сложа бебето си вътре, та педиатърката ни тогава ни обясни, че на бебето му е максимално удобно вътре и гръбщето не се натоварва по никакъв начин. Убедих се в това чак когато установих, че Пламен може да прекарва 24 часа от денонощнието си вътре и да се чувства перфектно. Когато имаше колики даже е спял там. По-късно там го хранех, когато "въведохме" лъжицата, там си играеше с разни играчки, които му закачах на дръжката ... абе доста време прекара в тая кошница! Simple Smile

Честито на новите мами! Да са им здрави бебенцата а на тях бързо възстановяване!   bouquet

Арлина, стискам палци за сестра ти и ще чакам да прочета добри новини за нея!  Hug

# 221
Киарра моята кошница е същата,само че на Чико.И на мен ми беше чудно,защо не е напълно легнала,но я дават от 0+ месеца.Слагах си бебето вътре,всички си мислеха,че не му е удобно,но явно хората са го измислили.Нищо му нямаше Wink.Сега живи и здрави пак ще си я ползвам.

# 222
  • Испания и Стара Загора
venolove,честит ви син!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Арлина,стискам палци операцията в Германия да мине успешно и сестра ти да се оправи Praynig

# 223
Здравейте! Мен ме хвана гнезденето и от сутринта до преди малко чистих, прах, домакинствах, дори успях да замажа с латекс част от терасата.
Честити бебчета на Сияна и Венилов!
Арлина, дано събитията около сестричката ти се развият благоприятно и всичко преживяно да остане само един неприятен спомен!
Женуария, успех на финала, стискам палци всичко да е наред!

# 224
Venilove честито бебче !
Arlina моля се скоро да имате добри новини за сестра ти ! Praynig

За кошницата и на мен ми е странно как малко бебе ще стои така сгънато, но явно им е удобно. На по-големите, които вече сядат на около годинка обаче вече не им е удобно в такива кошници, за това ние търсихме със степени , но моделите със степени не са много или пък са много скъпи. Като порасне бебо ще ползва на каката столчето Simple Smile пък тя на седалка вече.

Честито на всички Александри днес Simple Smile Почерпете се за моя "бате"Simple Smile cook cook, той също е Александър. Ако родя днес ще кръстим малкия Александър Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт