Перла-"Ех Инджи,заприличахме на турски филм"-14

• 54 398
  • 463
  •   1
Отговори
# 150
А пък да Ви кажа мнението на моят мъж-защо се сърди Инджи.
Какво бебе,вика-ми той си ляга забулен до ушите,то всяка вечер борба пада да го разопакова и затова Инджи се сърди smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 newsm62 newsm62

# 151
Не се кахърете ! Важното е сериалът да върви..../и купонът/ Установих, че сценаристите не са домислили още много неща. Аз, когато говорят по телефона и си пращат SMS, наблюдавам датите и часовете....там ако знаете каква смехория е - например Мехмет праща съобщ. с изписан по-късен час, а Инджи го приема с по-ранен ит.н. Явно разчитат, че покрай целувките , сръдните и сълзите това са подробности. Това е сапунка за техния свят - ние сме по-интелигентна публика. съпругът на братовчедка ми е кюрд, журналист тук в българия и ми дава доста информация по сериала и нравите, на които аз се чудя. Даже ми преведе от едно тяхно интервю, че създателите на филма се чудят, че има такъв успех и при нас - на европейския пазар и , където изискванията и културата на публиката е по-голяма.

Бе то ,ако Мехмед не беше такъв красавец-дали щеше да има чак такъв успех???
[/qu

И аз така мисля - едва ли. Всички виждаме  слабите страни на филма, дори изтърпяваме и грозните актьори, които си вдигнаха рейтига покрай нашия човек - Къванч, но всеки си знае защо го гледа и ще продължава да го гледа.

# 152
тооооооооооооолкова красноречив поглед,дето от него ти омекват караката,отдавна не съм виждала..... Two Hearts Heart Eyes

# 153
Предложение за въпрос на следващата анкета:Защо харесвате Мехмед ,или Инджи?

# 154
Както вече споменах  роднина по сватовство ми е кюрд . С негова помощ видях две напълно контрастни лица на Турция - квартали и села, излезли от 18 век, но и страшно модерни и проевропейски хора.Последните са главно интелигенцията, бизнесмени и т.н. Те, макар и по-малък процент/ се "мъчат " да изградят друг имидж на Турция /вижда се и от филмите им/, но "масата4 трудно се променя, още повече ,че ги управляват и ислямистите. В т.н. кюрдски квартал на Истамбул, в едно село Мусуч до Одрин и т.н.,решахме да питаме някой за нещо да ни опъти , ако приближавахме жена то тя бързо се скриваше и излизаше мъжа /такова криене и забулване не бях виждала/.  В кафенетата рядко виждах сами жени. но ето ти контраста - конференцията на братовчеда беше в баровски хотел в Истамбул и вечерта в дискотеката на входа имаше цяла армия гардове. Пускаха само европейски облечени младежи, а забулени-зачулен - НЕ.

# 155
А знаете ли, че имат закон за глоба на телевизията ако  се показват разголени сцени / ДА НЕ СЕ ЧУДИМ ЗАЩО В ЛЕГЛОТО СА ЕДВА ЛИ НЕ С БОТУШИТЕ Grinning Grinning/ Дори глобата е  за показване на вторични полови белези /гръб, ръце, гърди..../ , а при пълна любовна сцена  спират филма или канала. Новият филм на Къванч -ASK-i-MEMNU е глобен за една такава сцена. Там Къванч се "Люби" загатнато и много естетично с партньорката си, но!!!!! Цензурата е глобила канала и създателите Между прочем този филм ще го гледаме .Аз го изгледах. Лелееее ако знаете какви мълнии хвърля с очи нашето момче на  тази и онази..... #Crazy

# 156
Цитат
gospojata, скъпа, за твоята болка има лек - аз направо над легена плача, а после -във WC - то, така става 2 в 1 и не само не се набутваш, а спестяваш 

Нека погледаме още!!!
Цитат
Май по добре да свършва вече, че къщи и семейства занемарихме

Аааа, аз съвсем съм се побъркала с тоз сериал, ама това е по-силно от мен!!! Затуй съм се стегнала, прибирам се в 6-6,30 от работа и хвърча кат финикиец, пазаря, готвя........И моите знаят -от 8 до 10 не ме закачат, че съм кат' набрал цирей.
Като свърши филма пак леко"робинята Изаура" вкарвам, ама се понася, щото пък за вас си мисля!!!

# 157
Момичета, разбрах, че явно този начин на живот, който показват в сериала е във светските среди-на артисти, политици, хора на изкуството.Четох някъде за Йълдъз Ибрахимова, че тя също е живяла/докато беше жив мъжът и /и сега живее по този начин.Даже имаше снимка на къщата и  градината....ами...красота.Дъщеря и също е възпитавана в европейски дух.В Турция съм ходила много отдавна, когато имаше екскурзиите до Капалъ чарши и минахме по прочутият им мост в азиатската част.Направи ми впечатление, че там изглеждаше много по европейски и много по-красиво.Наистина имаше забулени жени, но повече със забрадки.Не съм контактувала с тях, но като че ли беше много по-спокойно, отколкото да кажем примерно в Сърбия.В Сърбия бях обрана още на първия паркинг, нещо което в Турция беше невъзможно, поради многото полиция.Поста ми става много дълъг, но още нещо искам да ви споеля-баща ми беше тираджия и той и сега разказва, че турците са много приятелски настроени и няма този шовинизъм, който е при нас по отношение на историята.А да не ви кажа, че моите деца докато бяха бебета съм купувала дрешките им само от турската фирма "Азис"-страхотно качество.

Последна редакция: пт, 28 авг 2009, 17:14 от лилана

# 158
помогнете ми - как да пусна изображение..нещо не се справих

# 159
Била съм много пъти в Турция. И то не само на туристически места.  Имам и много приятели. Това е страна с много лица. Не може да бъде описана еднозначно. Едно е обаче сигурно - опознаеш ли я и обикнеш ли я, част от сърцето ти винаги остава там. Особено Истанбул. Имам щастието да съм пътувала много и да съм живяла на различни места, но за мен това си остава най- запленяващият град...

# 160
  • "Перла"
Леле кога успяхте толкова много да напишете.Аз пак се връщам към възрастта на детето.Мехмед и Инджи не се женят една година след катастрофата.Мисля,че Пънар каза,че са минали 4 месеца  и са го оженили.Имаше епизод във филма,когато Мехмед събра братовчедите си  за да съобщи ,че Пънар има момиченце,тогава Берг спомена ,че на този ден става една година от инцидента.Много преди това Мехмед и Инджи бяха сключили брак.
Всичко се вързва:)

# 161
Леле кога успяхте толкова много да напишете.Аз пак се връщам към възрастта на детето.Мехмед и Инджи не се женят една година след катастрофата.Мисля,че Пънар каза,че са минали 4 месеца  и са го оженили.Имаше епизод във филма,когато Мехмед събра братовчедите си  за да съобщи ,че Пънар има момиченце,тогава Берг спомена ,че на този ден става една година от инцидента.Много преди това Мехмед и Инджи бяха сключили брак.
Всичко се вързва:)

Грешиш - първа серия започна със катастрофата. След това дадоха как мехмет се напива и биши изписано и казано с дикторски грас - ЕДНА ГОДИНА ПО-КЪСНО. После го ожениха

# 162
Всъщност тези детайли, които коментираме не са от особено значение, по интересни са взаимоотношенията между хората във филма. Сценаристите все пак са решили да покажат една по-реална връзка като тази на Пънар и Онур, те се доближават като отношения до повечето двойки. Който е гледал филма може ли да даде инфо за отношенията между Шереф и адвоката, че тях много не можах да ги гледам. Интересно ми е как се развиват нещата до края с тях. И ако може развитието при всички до края с по две думи.  bouquet

# 163
pkaneva е права за повечето от нещата, повярвайте ми;

И в наши дни- въпреки че всички ние не можем да си го представим дори- много млади хора (мюсюлмани) ги женят, без изобщо да ги питат, не забравяйте, че и бабче Сафие обясняваше как в началото изобщо не можела да свикне с мъжа си, наш'то свеки Шереф и тя така, от Афион е спусната (дядката веднъж-дваж) й го припомни.Та дядката каза на Мехмет, че ще го женят, а той - ще се жени я, к'во да прави!!! Къв бунт... И днес има места, където мъжът от сутрин до вечер е в кафенето и бичи табла и зар, а половинката му копа в градината с работно време 04:00 - 20:00 (макар и само затова май съм благодарна, че живея в БГ newsm78)

Не забравяйте че и тук имаме такива места!

А сега малко снимки:

Семейството на Къванч - един от братята му в ляво:
http://i19.photobucket.com/albums/b183/Ahinora/Kivanc/Family.jpg

Гимназист/някои смятат че това е брат му Джем

Модел

Сестра му Мелиса: (също модел)

С фенове:
http://i19.photobucket.com/albums/b183/Ahinora/Kivanc/FansKT7.jpg
http://i19.photobucket.com/albums/b183/Ahinora/Kivanc/FansKT3.jpg

Август 09, Истанбул, от турския фенклуб смятат че подписва автографи за "български фенове"  Laughing (на мен не ми приличат много)

Юли 09, Бодрум

Сцените, заради които е бил глобен филма Ask-i-Memnu. В него играе и Мелтем Джумбул, бившата му изгора. Чудя се от толкова мацки защо нея е харесал за гадже..

http://www.youtube.com/watch?v=C7YATTCVlUs

Последна редакция: пт, 28 авг 2009, 18:13 от Sayerin

# 164
Цитат на: shoppp в Петък, 28 Август 2009, 15:58
Цитат
pkaneva е права за повечето от нещата, повярвайте ми;

И в наши дни- въпреки че всички ние не можем да си го представим дори- много млади хора (мюсюлмани) ги женят, без изобщо да ги питат, не забравяйте, че и бабче Сафие обясняваше как в началото изобщо не можела да свикне с мъжа си, наш'то свеки Шереф и тя така, от Афион е спусната (дядката веднъж-дваж) й го припомни.Та дядката каза на Мехмет, че ще го женят, а той - ще се жени я, к'во да прави!!! Къв бунт... И днес има места, където мъжът от сутрин до вечер е в кафенето и бичи табла и зар, а половинката му копа в градината с работно време 04:00 - 20:00 (макар и само затова май съм благодарна, че живея в БГ )

Не забравяйте че и тук имаме такива места!

Аз даже точно местата тук визирах, имаме доста такива райони; извинявам се, сега като се чета, гледам че друго излиза Whistling ooooh! ooooh! ooooh! Имах предвид,  че като цяло се радвам, че не живея на такова място, колкото и зле да е  положението икономически в нашата родина в момента

Общи условия

Активация на акаунт