Перла-"Ех Инджи,заприличахме на турски филм"-14

• 54 402
  • 463
  •   1
Отговори
# 165
Моля, обяснете ми как публикувате снимки, защото нещо не се получи при мен. Благодаря предварително!

# 166
Моля, обяснете ми как публикувате снимки, защото нещо не се получи при мен. Благодаря предварително!

Ако са ти качени на някой хостващ сайт ImageShack, Photobucket или подобни, пускаш линка и се получава, ако е по-малка снимката от 600 пиксела, пишеш и става

# 167
Я чуйте това тука!   bouquet

http://www.youtube.com/watch?v=23TmNR2747A

И впрочем надолу някъде по коментарите под клипа някой е писал, че е Къванч е босненец по произход. Аз не смея да споря, защото не знам. Досега видях Турция, Албания, Дания, сега и Босна...балкански миш-маш с евро привкус  Laughing

# 168
Майка му е родена в Босна

# 169
Така е - идват от Босна и славянското в него и семейството му личи от всякъде - светли, синеоки...абе наше момче!
Аз си изтеглих песните и саундтраковете и ги свалих на диск. Ако някой ги иска в mp3 мога да помогна.

# 170
запис Simple Smile,че съм зарибена

# 171
  • Разпиляна във въображението
Така е - идват от Босна и славянското в него и семейството му личи от всякъде - светли, синеоки...абе наше момче!
Аз си изтеглих песните и саундтраковете и ги свалих на диск. Ако някой ги иска в mp3 мога да помогна.

Аз мога ли да се възползвам Embarassed Praynig

# 172
pkaneva, и аз искам да имам тази музика, но съм много "боса" в компютърната област. Ако помогнеш със съвети за свалянето, ще съм ти благодарна!

# 173
pkaneva, и аз се нареждам на опашката!  Laughing Разбира се, ако не ти представлява проблем.

# 174
И аз не съм гений на компютъра, но песните ги открих в турски сайтове , мисля, че някои ги има  и във фен - клуба на къванч и позволяват теглене. А една - на Sezen Aksy "Gumus biliyorsun" / звучеше Инджи като загуби бебето и си тръгна за Афион..и още ще звучи../ я взех от клипа в YOUTUDE я преобразувахме в аудиоформат, но с програма. Всъщност за минути мога да ви ги пусна по скайп или адрес и да си ги изтеглите и съхраните в КОМПА.

# 175
Може ли да попитам от къде да гледам снощния епизод и кой беше той   bouquet

# 176
Може ли да попитам от къде да гледам снощния епизод и кой беше той   bouquet
  http://vbox7.com/play:29a228d5 еп.79 целия  и http://vbox7.com/play:937464d2 еп.80 целия  Peace

# 177
  • София
Pkaneva е много бладогарим за подробностите, които ни даваш, аз пък се чудех ,абе тези хора как може да  си лягат с половери,панталони.....абе то срам, срам ,ама след година брак , това вече не е нормално Joy  Все пак филма е сниман преди 4 години/ Къванчо е бил малък и доста срамежлив/ , в последния филм които е снимал има напредък ,половера вече го няма и сме голи до кръста...... надушвам,че ще има изненади  Joy Joy Joy Joy Joy

# 178
# 179
момичета страхотни сте  bouquet
човек не може да ви смогне да ви чете а камо ли да пише
ние отговаряме на опция 2 според мен

Общи условия

Активация на акаунт