Перла-"Ех Инджи,заприличахме на турски филм"-14

• 54 332
  • 463
  •   1
Отговори
# 105
sanitkata, според мен детето си изглежда точно на възрастта /1,6/. Моят син е на 2г и 6 м. и изглежда много по-голям. Друг е въпроса, че възрастта му не съответства на другите събития във филма.

# 106
Здравейте, и аз реших да се включа по темата - за първи път, въпреки, че ви чета редовно.  За анкетата - гласувах за Мехмет и Инджи, защото такава обич се заслужава да се преживее, пък дори и със страдание.  Прочетох, че упорството на Инджи се възприема като краен инат , но аз съм на друго мнение : Спомнете си как влезе тя в тази къща - всички скриха от нея, че е нежелана от съпруга си и я вземат  като негова утеха, дълго живя с неговата НЕлюбов, трябваше да търпи кавалерските му изяви към всяка друга, но не и към нея, загуби бебе, за което й се повтаряше, че е нежелано.....всъщност появата на нихан за нея просто преля чашата. Права е да не вярва - при нея се е насъбрала болка и тъга още от началото.  Прочетох, че някои са впечатлени и " благородството" на Нихан! Да - добре постъпи, но не забравяте ли  нещо много важно.... Кога нихан звънна на Мехмед? Не го ли видя щастлив със жена му, не го ли проследи и наблюдава с жена му?...Е, цялото й поведение, макари внимателно и добродушно, не цели ли да се стигне точно до това? до раздяла със съпругата и връщането й в живота на Мехмет? Това е егоизъм. Благородно би било като видиш, че човека ,от когото сам си решил да избягаш, /и то с детето му!!!!/, е намерил щастието отново, и тогава да го "да пуснеш" да продължи живота си.Госпожица Нихан просто реши / и ще продължава/ да си го върне- отново когато тя пожела.
Стана дълго, но ще споделя и това - не ви ли прави впечатление как всеки от семейството и средата на Мехмет са просто практични егоисти.

Напълно съм сагласна с теб  newsm10

# 107
Здравейте, и аз реших да се включа по темата - за първи път, въпреки, че ви чета редовно.  За анкетата - гласувах за Мехмет и Инджи, защото такава обич се заслужава да се преживее, пък дори и със страдание.  Прочетох, че упорството на Инджи се възприема като краен инат , но аз съм на друго мнение : Спомнете си как влезе тя в тази къща - всички скриха от нея, че е нежелана от съпруга си и я вземат  като негова утеха, дълго живя с неговата НЕлюбов, трябваше да търпи кавалерските му изяви към всяка друга, но не и към нея, загуби бебе, за което й се повтаряше, че е нежелано.....всъщност появата на нихан за нея просто преля чашата. Права е да не вярва - при нея се е насъбрала болка и тъга още от началото.  Прочетох, че някои са впечатлени и " благородството" на Нихан! Да - добре постъпи, но не забравяте ли  нещо много важно.... Кога нихан звънна на Мехмед? Не го ли видя щастлив със жена му, не го ли проследи и наблюдава с жена му?...Е, цялото й поведение, макари внимателно и добродушно, не цели ли да се стигне точно до това? до раздяла със съпругата и връщането й в живота на Мехмет? Това е егоизъм. Благородно би било като видиш, че човека ,от когото сам си решил да избягаш, /и то с детето му!!!!/, е намерил щастието отново, и тогава да го "да пуснеш" да продължи живота си.Госпожица Нихан просто реши / и ще продължава/ да си го върне- отново когато тя пожела.
Стана дълго, но ще споделя и това - не ви ли прави впечатление как всеки от семейството и средата на Мехмет са просто практични егоисти.

Аз пък не съм чак толкова съгласна.Да,в началото тя беше приета недотам добре,но надали всяко новоженено момиче се приема от цялата къща и от всички много добре.Да не говорим,че Мехмед тук нямаше никаква вина,че извикаха Инджи без да го питат.

# 108
  • Пловдив
Да не говорим,че Мехмед тук нямаше никаква вина,че извикаха Инджи без да го питат.

Мехмет няма вина и затова, че изведнъж бившата му въкзръсна и се намеси в живота му. Изобщо той миличкият не е винове за нищо, с изключение, че 1) не споделя с жена си, а таи терзанията си и 2) понякога демонстрира неоправдано уважение към някои жени, а пренебрегва своята.

Такъв страхотен мъж...да ми носи цветя, да ми се обяснява в любов, да праща съперницата да ми го каже, и ...да отблъсне такъв мъж-слънце може само някоя не съвсем наред жена.

# 109
pkaneva, права си, но Инджи прекали напълно. Тя също е практичен егоист, защото изобщо не се опитва да разбере мъжа си, само го играе на жертва, но всъщност доста от постъпките й показват, че тя мисли много повече за себе си, отколкото за някой друг. Защо не си събра багажа, когато разбра, че е нежелана от Мехмет, а изчака той хубаво да лапне въдицата и тогава взе да прави стойки и чалъми? Къде й беше достойнството, когато той я подминаваше като малка гара и не й обръщаше никакво внимание? Писна ми при всеки скандал тя да събира куфара и да се прави на много интересна. Мехмет не споделял с нея, а тя защо при най-малкия проблем веднага звъни на Енгин? Тя защо споделя с него всичко, а като е с мъжа си гледа като теле и мълчи? Не мога да я понасям вече, чак Нихан взе да ми става по-симпатична.

# 110
Епизод 52 от блога ми стана интересен доста  Whistling Whistling http://selvetniyazieva.blogspot.com/

Да, да определено сериите другата седмица ще са доста интересни  Hug мерси за инфото  Heart Eyes
определено и другата седмица няма да скучаем(това с този филм не ми сее случвало) Grinning
ББ Все си мислех че вече е време и Инджи да е бременна КОГА ......

# 111
После:Всички,с изключение на Шереф и помагаха и и изпълняваха желанията-работа-работа,учители-учители,изобщо-каквото пожела.Тя свикваше трудно,както всяка младоженка вчужд дом,но и Мехмед свикваше трудно с наложеното му момиче.При това,нищо лошо няма според мен кавалерството в един мъж и това,че той се опитваше да се променя лека полека и да свиква с Инджи не бива да го откъсва от всички,а му правеше чест.Та той имаше ли връзка с друга жена,макар,че не искаше Инджи???

# 112

Аз пък не съм чак толкова съгласна.Да,в началото тя беше приета недотам добре,но надали всяко новоженено момиче се приема от цялата къща и от всички много добре.Да не говорим,че Мехмед тук нямаше никаква вина,че извикаха Инджи без да го питат.

И аз мисля като теб newsm10
Ако аз имах такова поведение към моя мъж като Инджи, отдавна да ми е показал вратата, вместо да ми носи цветя. Ухажвал други жени! Да е преспал с някоя??  Crossing Arms

Да не говорим,че Мехмед тук нямаше никаква вина,че извикаха Инджи без да го питат.

Мехмет няма вина и затова, че изведнъж бившата му въкзръсна и се намеси в живота му. Изобщо той миличкият не е винове за нищо, с изключение, че 1) не споделя с жена си, а таи терзанията си и 2) понякога демонстрира неоправдано уважение към някои жени, а пренебрегва своята.

Такъв страхотен мъж...да ми носи цветя, да ми се обяснява в любов, да праща съперницата да ми го каже, и ...да отблъсне такъв мъж-слънце може само някоя не съвсем наред жена.

Peace

# 113
ББ: Инджи е забременяла, според мен когато бяха на вилата, но се разбира когато я отвлича Енгин и я преглеждат в болница. Мехмет тогава си мисли, че детето не е от него, но после нещата се оправят.

# 114
Да споделя ли-ами то като иска да споделя с нея-тя чува ли го????Едно си знае,едно си бае и изобщо не го чува какво и говори.

# 115
Цитат
Аз вече не се тормозя,защото знам :След всяка кавга идва страхотно сдобряване,после за малко са добре,после им омръзва да са добре,Инджито си търси под вола теле да се скара с Мехмед,  после следва раздяла ,защото тя знае,че ще последва страхотното сдобряване ,подаръците,жестовете   и т.н чак до края на филма......

Само забрави да добавиш, че Мехметчо пък като му простят и веднага напира да оака нещата за пореден път, навил си е вече, че Инджито ще му прости, ако не пак, то отново и току пак ми се заблей нанякъде, а нея туря пак някъде в резервите...
 Grinning И мисля, че и на него му е хубаво да са скарани - така като прави к'во ли не, за да му простят и да се сдобрят (разбирай в добрия смисъл), и всички девойки лудват, ахват, цъкат с езици, премаляват, припадат и тн по него  Joy Joy Joy

Бая активи трупа така пред ТВ фенките   bouquet

Айде и аз при вас!!!

# 116
Донякъде сте прави. но  ако някой носи горчивина от дълго трудно вярва. По въпроса " защо не си тръгна, когато Мехмет не й обръщаше внимание" - НЕВЪЗМОЖНО! Познавам турската традиция - волятя на главата на семейството е закон. Дядото никога няма да го позволи , а щастието или нещастието на някого въобще не се коментира - длъжна е да търпи. Бунтарите са богаташките деца, но не и Инджи - поне от първите серии. Тя едва сега попива техния манталитет.

# 117
ББ: Инджи е забременяла, според мен когато бяха на вилата, но се разбира когато я отвлича Енгин и я преглеждат в болница. Мехмет тогава си мисли, че детето не е от него, но после нещата се оправят.
Благодаря зя отговора   bouquet , а това скоро ли ще стане

# 118
  • "Перла"
Здравейте:)
Гледам,че сте писали за възрастта на детето,че не съответства.На мен ми излизат сметките.Да кажем,че филмът започва от месец януари 2004г./пишеше на надгробната плоча на Нихан/ и тя е в малък месец 2-3,август е родила същата година ,защо детето да не  на 1.6 месеца,годината е 2006 ,месец февруари,нормално./даваха годината и месеца на един телефон/

# 119
Наистина не знам кой мъж би издържал на това да повтори поне 50 пъти,че обича жена си,че е бил доста объркан и се е чудил как да и каже,без да я нарани,да и пише писма,да му се стовари целия проблем на фирмата на главата и пак да има време и желание да мисли какви подаръци да и направи,пък и по поръчка,че няма цвета,който иска,да моли жената,която до вчера е смятал за най-голямата си любов да и каже,защото тя на него не му вярва и накрая пак да я моли до припадък-ееееееееееееее,хайде стига,голяяяяяяяяяма работа е Инджи-ами да беше я оставил да иде при Енгин,та да види що за мъже има,пък тогава нека се сърди сутрин на себе си,следобед на останалия свят.....

Общи условия

Активация на акаунт