Перла-"Ех Инджи,заприличахме на турски филм"-14

• 54 372
  • 463
  •   1
Отговори
# 210
  • Varna
gospojata-много жалко за тази чудесна жена. Стана ми тъжно за нея Sad

# 211

Жалко е , наистина ! Защото тя е един прекрасен човек и е много красива , между другото !

Сайерин , как се казва филмът , от който е "горещото " клипче ? Знае ли се кога ще можем да го гледаме , че да си повъздишаме още малко по Мехмед ? Embarassed

# 212
 и аз имам две приятелки, които ходят с турци.  и в двата случая българската страна приема турския зет (с малко проблеми в началото де). Но от турска страна дума да не става. Даже семейството на единия са се съюзили с бившата му съпруга - туркиня срещу приятелката ми. Много тъпо

# 213
  • при най-добрия мъж...

Жалко е , наистина ! Защото тя е един прекрасен човек и е много красива , между другото !

Сайерин , как се казва филмът , от който е "горещото " клипче ? Знае ли се кога ще можем да го гледаме , че да си повъздишаме още малко по Мехмед ? Embarassed

Клипът сигурно е от "Забранена любов"(бълг.превод) и към зимата сигурно ще го гледаме и него.

# 214
Indira ,  Hug много ти благодаря за инфото ! Споменаваха тук момичетата , че ще гледаме още два   филма с Къванч , ама нещо съм пропуснала кои и кога !
"Забранена любов" , значи ! Дано в другите филми , Инджитата да са по - сговорчиви , че тази ми идва в повечко ! Wink

# 215
Филмите с Къванч са " Менекше и Халил" и "Забранена любов" - също сериали. Някъде четох, че са закупени от БТВ и ще ги дават есента и зимата. Аз съм гледала само Забранена любов - за този филм писах, че е глобен за "голи сцени". Къванч там е някак по- зрял, по- пълени мускулест, но с голямо секси излъчване. А и  целия филм е с такава насока - много повече страст, отколкото любов като в Перла. Там той се залюбва с жената на вуйчо си.

# 216
Да допълня - партньорката / Берен Саат/в забранена любов няма нищо общо  типажа на Инджи - по-скоро е изкусителка и прелъстителка......а за Къванч нямам думи ...а бе гледаш ги и само за с..кс мислиш!

# 217
и аз имам две приятелки, които ходят с турци.  и в двата случая българската страна приема турския зет (с малко проблеми в началото де). Но от турска страна дума да не става. Даже семейството на единия са се съюзили с бившата му съпруга - туркиня срещу приятелката ми. Много тъпо

Хм,хората са различни.Братовчед ми е женен за туркиня и знам,че в началото е имало малки проблеми от леля ми Rolling Eyes,но не съм чула за проблеми от страна на момичето. Peace

# 218
Да допълня - партньорката / Берен Саат/в забранена любов няма нищо общо  типажа на Инджи - по-скоро е изкусителка и прелъстителка......а за Къванч нямам думи ...а бе гледаш ги и само за с..кс мислиш!
Малееее,какво ни чака.То сега като го гледам си мисля,пък в новия сериал незнам...Мъжо да му мисли  Joy
и аз имам две приятелки, които ходят с турци.  и в двата случая българската страна приема турския зет (с малко проблеми в началото де). Но от турска страна дума да не става. Даже семейството на единия са се съюзили с бившата му съпруга - туркиня срещу приятелката ми. Много тъпо  /
Според мен си зависи от хората,не от народноста.Както има българи,които не искат и да чуят за турци,камо ли да дадат дъщеря си или сина си да се свързват с турско семейство,така има и турци,които не биха дали децата си на българи/ки.Та,мисля че това е от самия човек и начина му на мислене и възпитание да речем  Peace

Хм,хората са различни.Братовчед ми е женен за туркиня и знам,че в началото е имало малки проблеми от леля ми Rolling Eyes,но не съм чула за проблеми от страна на момичето. Peace

# 219
  • София
Здравейте момичета, да се запиша и аз в темата!
Мен ме гложди малкия Мехметчо, абе чудя се на продуцентите на филма ,гледали са само визуалната прилика между баща и син, та то бива кротко дете ,но такова нещо не съм виждала. Разнасят го като кукла, където и да го оставят той не мърда,по цял ден си бута количката , прехвърлят го от скут на скут...Не ме грабва,липсва ми енергичността и магнетизма на децата от тази възраст.

# 220
Незнам какво стана,не си виждам отговора.  newsm78
Според мен си зависи от хората,не от народноста.Както има българи,които не искат и да чуят за турци,камо ли да дадат дъщеря си или сина си да се свързват с турско семейство,така има и турци,които не биха дали децата си на българи/ки.Та,мисля че това е от самия човек и начина му на мислене и възпитание да речем  Peace

# 221
iitina, ако бяха включили във филма буйно и палаво дете, знаеш ли колко години щяха да го снимат? Не мога да си преставя моя син, който е щур за трима да играе във филм. Ще направи всички луди и пак нищо няма да могат да снимат.

# 222
gospojata, такива случаи има доста наистина. Аз съм работила в турска фирма и с шефката бяхме много близки приятелки. Тя имаше връзка с българин и страшно много го обичаше, но беше много нещастна. Като я питах защо, тя ме гледаше тъжно и ми казваше: Никога няма да ми разрешат да се омъжа за него! И така и стана. Омъжи се за момче, което родителите й много харесваха, турчин, който я обича много и я носи на ръце, но не знам дали е щастлива с него.

# 223
# 224
ТОВА Е  НАШЕТО МОМЧЕ В "ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ"
ОМЧЕ В "ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ"

ХАЙДЕ, ОЧАКВА ВИ.....

Общи условия

Активация на акаунт