КГО 2008 6-та част

• 31 269
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Момичетааа, писах писах и затрих...
Софи за годините.... аз даже не мога да сметна на колко съм... като ме питат на колко съм директно казвам първото, което ми дойде даже съм казвала, че съм на 27, и то доста преди да навърша 26... още докато бяхме бременни Simple Smile Повечето жени се подмладяват, а аз бързам да стигна 30-те Simple Smile Щом от сега съм изкукуригала... не знам какво е чака към 50-60  Whistling
Тааа исках да се поФаля с мойто чаве, което си игра съвсем спокойно с едно 'бебе', което открадна от голямата си братовчедка. Седеше си детето, говореше на бебето, гушкаше го, слагаше го в една кутия, после пак го гушкаше, пак му говореше, танцуваше с него... пълна програма... като ме видя, да й приготвям закуската и дотърча да прави бели в кухята, т.е. да отваря шкафовете и да подрежда Sad Аз само и казах... Алекс къде си остави бебето, виж ще плаче... И това дете като подпали натам... и като го гушна това ми ти бебе и започна да му говори... събра ми очите... аз си мислих, че им е рано да си играят с кукли... а тя даже вече ме разбира и си се грижи за 'бебето'...
Другите мами на вече големи госпожици да кажат кога започнаха да забелязват куклите?

# 106
  • София
ЪЪЪ, Ели, ти ме разби направо колко е напред твоята мацка. наш Влади е много назад с умствените неща. виж в движенията е добър, но все още не е проходил.
Иначе Соня се заиграваше с кукли май след годинка и половина. Виж сега се грижи за тях като майка и им говори същите неща, каквото аз на Влади. Чак се смея като се чувам през нейните уста.

Аз не знам дали е от зъбите но Влади спи страшно неспокойно нощем. първите 2 часа спи непробудно и после се почва страхотно въртене. Чак се чудя как успява да се наспи и да се събуди отпочинал. Съответно аз цяла нощ слухтя как шава и се будя ненаспала се.  Tired

За зъбките и аз съм приготвила силиконов накрайник и безфлуоридната паста на Ненедент.

За прощапулника и аз исках да добавя това което Мегче е написала, че се дава от питката на по-големи деца, които да тичат с парчето.

# 107
renni79 , беше казала че сте на Аптамил да те питем то рядко мляко ли или е от по-гъстите и дали го засища вечер. Ние не харесахме Миломила и му купих Фризо 2, то му харесва, ама не го засища вечер.

# 108
  • София
Ами мисля, че е от гъстите. Нямам много база за сравнение, но знам, че е от по-калоричните.
Вечер му правя 210 мл. и това му е до сутринта в 8:30 като яде попара.

# 109
  • в здрача
Еличка ти ме разби с тази кукла. Моите госпожици нещо недолюбват куклите. А иначе каката се заиграваше с кукли бебе към 2 години, е и сега, нищо че е на 6, ама сега е на барбита - обличане, събличане, нали ходят на бал, на плаж, че дори и ги жени /за това и си има и мъж/. Малкото се заиграва само с пияното и клавиатурата, е и със строителя на кака си, но засега само в разрушенията,а тя никак не обича да й разваля строежите. Настават едни писъци, едно чудо.
renni79 същата работа сме нощем и заради въртенето все е развита и затова извадихме зимното чувалче, че много студени станаха нощите, щом ние вече се завиваме с шалте. Така съм рахат и не се стряскам непрекъснато че е развита. Чакаме зъбчето да пробие, тази вечер даже вдигна лека темп. С такова настървение гризе всичко що докопа, а най обича капачките на шишетата, а аз изтръпвам като я видя.
облак аз редовно смятам на колко години съм, още откакто минах 25. Нещо съм се влюбила в тази цифра и като ме питат на колко съм това е първото, което изкача в ума ми. Да не говорим, че често и след смятането бъркам с година-две  Rolling Eyes при това не нарочно. Общо взето третата цифра ми е вярната  Mr. Green
mylili и при нас са топчета, при това изкарани със зор. Дори като я видя, че се напъва и свалям всичко и я държа над гърнето с крачета притиснати към коремчето и така лесно го изстрелва. После следва бясно обуване обратно. Нещо моите деца хич не обичат обличането, за разлика от събличането, а хем са момичета. Какво ли ме чака като пораснат, ако от малки така лесно свалят дрехите  ooooh!

# 110
  • на Земята
Майлили,давай кисело млекце!
Айде на плаж  grinning039

# 111

Хайде на снимкитеее, който разбира - тука се спира  Mr. Green

Кликай ТУК

# 112
  • Варна

Хайде на снимкитеее, който разбира - тука се спира  Mr. Green

Кликай ТУК
Наклика сА   Sunglasses Щях да те разпитвам къде,кога ,какво,как....но то всичко само си говори
Пу-пу, много щастливи изглеждате всички, все тъй да ходите  Grinning

При нас нищо ново

# 113
Здравейте, момичета! Мойта бубка е настинала, тече й нослето и не може да спи, а преди час имаше 38 С температура  Sad Дадох й Калпол и се надявам да свали, а пък утре е на консултация и ще я прегледат. Много е гадно, досега не ми беше боледувала душичката.

Съжалявам, но нямам възможност да чета. Исак да попитам през колко часа по принцип мога да й давам сироп? В листовката пише само до 4 пъти дневно и това е.

Хайде, чао от нас!

# 114
  • София
Сев, аз давах Панадол на 4 часа, капки в носа 3 пъти по 2 във бсяка ноздра като беше болна Рая, но това по съвет на педката. Обади се на вашата лекарка да ти каже какво как да даваш или направо я заведи да я види, вируса е коварен ако е вирус. Да не и расте зъбче, може и от това да вдигне температура. Наблегни на течностите да не се обезвадни. Дано се оправи бързо Peace
Параход, Марта е разкошна, оплакнах очи със снимките ви!
При нас също нищо ново, днес пътуваме за един дълъг уикенд....

# 115
Здравейте мами,
много се вълнувам в момента изчетох ви.
Не съм влизала тук от една година близо, още малко остана. #Crazy newsm78
Моето хлапе вече има 6 зъба / първо му се показа едното долу, а след 2 седмици му се показаха и кучешките два/. Не разбрах какво е колики, не разбрах как му поникнаха зъбките. Беше си спокоен през цялото време. Само веднъж се разболя /да не викам дявола/, точно преди първото зъбче. Явно им отслабва имунната система. Имам нови снимки, но компа нещо се е прецакал и не мога да ги сваля от телефона и апарата. Започва да хитрува. Ще ви разкажа една случка:
Пера си аз в банята и не слушам детски глас, що да видя: Новото ми цвете на една страна, саксията на друга и той си маже върху белия килим пръста и ми се смее. Направо щях да припадна ooooh!
Как реагирате на такова нещо?
Засега чао, канят ме на бира Joy Joy

# 116
Ха , здравейте и от мен !
Сев дано малката се оправи и ние изкахме една настинка сега , разминах ме се с капки за нос и инхалаций с физ. разтвор за седмица .
Ели браво на вас , нашта мома не си играе с никакви играчки вече , дай и празни шишета и др. такива . Сега се катери като коза,  виси на пръчките на кошарата и само  иска да ходи . Днес в парка се отпусна и с ходи сама и накрая вече изморена , ама нали иска да ходи сама падна и леко се удари  . 
По повод предстоящия РД се чудя какви играчки да си поръчаме за подаръци , дайте мнения .
Това са вторите крачки на Саша  , за първите ненамерих ме телафона да я снимаме .
http://picasaweb.google.bg/windborne.AM/bHPcgB#5379908993065252002
http://picasaweb.google.bg/windborne.AM/Moreto#

# 117
Еее, Марта каква пораснала....и станала хубавица, а май й е изрусяла косата? Параход, много красиви места сте посетили, с дух и история.
Много неща исках да споделя, обаче окончателно пропуснах последните страници на темата  Simple Smile. Запомних, че някой сподели притеснения за цикъла (Майлили май). И при мен първите 2 бяха незапомнено обилни, но следващите два нормализираха нещата. Засега дотук ги докарах, до 4-я.
Мам, повечето играчки за възрастта пеят(или откровено врещят), светят/мигат, танцуват. Аз нещо не ги харесвам, детето май също. Виж тук: http://www.igra4kite.com/index.php?manufacturers_id=94&sort=3a&page=1, има доста идеи.
Галина, навестявай ни по-често. Радвам се, че при вас е ОК  Hug

Сев, не мога да те посъветвам, Мира не е боледувала. Оздравявайте!

Тсв, дай някоя снимка на Фроси по-отблизо, много променена ми се вижда и тя, синеоката красавица  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 10 сеп 2009, 22:49 от alliss3

# 118
  • в здрача
Само малко да се поосвестим и ще кача и други снимки. Вчера на прегледа се оказа зачервено гърло с авти. Познайте как се мажат авти на гърлото. Мъничето е много отпуснато и не иска да напуска ртцете ми. Привечер пак сме на доктор да видим как и повлиява лечението. Има апетит, ама само за кърма и хляб, пюрета и сие хапва съвсем малко.

# 119
Сега с думички.
Морето съвсем не бе така безоблачно, както изглежда от снимките Grinning Имаше страхотни места и моменти, но буквално не мигнах цяла седмица. Зъб ли бе, неудобно ли й беше леглото или тъгуваше по дома, но по цяла нощ мрънкаше и ми висеше на цицата. Съчетано с ята гръцки комари - уха. Принудих се да дам за пръв път в живота й Панадол, и то на 2 пъти. Сега сме с 8 зъба и очаквам скоро да станат 10. С 11-месечно бебе, което щъка навсякъде, е далеч по-трудно на път, отколкото с по-малко, се оказа. А в деня на прибирането ни плющя зверски дъжд и студ и едвам стигнахме ферибота.

Вчера случайно на НДК се срещнахме с Дари и Бояна  Sunglasses, много приятна изненада.

Госпойце, много ми хареса мисълта ти за света на клечка и въобще целият този пост.

П.П. Забравих за запушванията да кажа. Много са характерни за периода около 1 година - повишава се маслеността на млякото, едно, и друго - че се заплесват по други неща и не сучат регулярно. Безвредно е пиенето на лецитин - хранителна добавка, която се съдържа в повечето храни, мастен емулгатор - аз почнах по 3 на ден, когато имах запушвания, и се намалява плавно, сега пия по 1.
Не съм цедила никога, просто предлагам засегнатата гърда до откат. Топли компреси/душове преди кърмене и хладно - след кърмене, също облекчават болката.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 12:37 от Параход

Общи условия

Активация на акаунт