КГО 2008 6-та част

• 31 280
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, момичета! Моето Мишле от вчера няма температура, надявам се вече на не вдига. Но пък от сутринта е прегракнала, а мен много ме боли гърлото, та може вчера от вятъра да сме понастинали  Confused

Невидимка, а това не наддаване знаеш ли за какво може да е признак? Иначе като се оправи започваме с малко по-калоричните храни, че сега само мляко иска.

mylili, малката е много сладка, влязла в шкафа  Mr. Green Вчера и аз малко попреместих цветята, че взе да бърка в саксиите, вероятно ще пораздам някоя и друга китка.

alliss3
, и аз оня ден си мислех, че ще ми е много мъчно като се наложи да пратя малката на детска градина, ама няма как - ще трябва да ги пратим рано или късно.

Miss Fairy, на Мишето хемоглобина на 6 м. също не беше висок, някъде около 110 , ако не и по-малко, но педи каза, че е нормално за възрастта й. Живот и здраве ще видим другия месец дали има напредък, ама тя както не обича много-много червените меса, се съмнявам, че ще й е много висок хемоглобина. Мога да те посъветвам това, което момичета съветваха мен в края на бременността: даваш повече червени меса (мисля, че в телешкото имаше най-много желязо) и след това сокче от някакъв цитрусов плод или грозде. Тези плодове помагат за усвояването на желязото. По тази схема последния месец от бременността бях качила хемоглобина от 105 на 123 някъде. Аз си хапвах и мед със сусам (по препоръка на Трикси   bouquet), но вие сте малки още за това. Не му се притеснявай, не мисля че е толкова проблемно.

П.П. mylili, можеш ли да си поизчистиш пощата? Wink

# 136
  • Варна
Момичета,помагайте!Извинявам се ако е обсъждано,но съм го пропуснала.Пак сме с нисък хемоглубин-104 и пак ни изписа педито желязо.Давах един месец,но няма покачване.Някои ми казват,че това е нормален хемоглубин за тази възраст.
Кажете вашите деца как са и какво правите.

Мис, на Момото беше 109 на изследванията през 6ти месец-нищо не ни предписаха ,педиатърката каза,че всичко е ОК
Незнам защо така те притесняват,не ми се струва нисък хемоглобина...долната граница май е 100...Не мога да помогна  Confused

При нас сега борбата е как да му задържа чорапите на краката, от повече от седмица е със сополи-едни такива като макарони се точат, но няма Т, беснее, и само пръскам Еуфорбиум и чистя с клечка за уши...За сега няма изгледи за подобрение, най го мъчи като суче,защото хем носа му е запушен, хем устата...
Сега,когато захладня не е много за босоходене, но то сваля всичко от краката си. Мисля си да потърся домашни пантофи,но не с твърда подметка, а като тези-декоративните обувчици, поне с тях да стои...

Ели, честита втора чертичка    bouquet...Много спокойствие и безпроблемна бременост ти желая, и едно бебе Боби накрая разбира се  Heart Eyes
Другите мами с пълните тумбачета да идват и те на отчет...как са, усещат ли вече бебетата... Simple Smile

# 137
Здравейте,
понеже ми се скараха че не пиша а само шпионирам,да взвма да се поправя:)
Ели, Честито още веднъж   bouquet
Сев, оправяте се с малката мишка.
Разгледах снимките на бебоците много са порастнали и вече хич не са бебоци а едни сладки деца Heart Eyes
Аз да ви кажа като родих бях много ентусиазирана за 2ро дете защото бремеността мина леко,раждането още по леко и казах че следващата година ще имам още едно бебче, но не и сега-не искам да чувам за 2ро поне 10 години напред.Стела е много ревлива и не мога да я оставя за 1 минута без мен-съответно не мога да свърша никаква работа-не признава баби,дядовци,баща си -само мен.Още я кърмя и незнам не виждам изобщо как ще стане отбиването защото през ноща се събужда през 2 часа и ако не и дам цицка реве а не е гладна-вечеря си нормално-да не кажете че не я дохранвам 11.200 кг е . Тази нощ е сукала от 10 до 2ч нонстоп като и махна цицката-рев не иска да я гушкам рита ме дърпа се,Зъби нямаме-всичко това го отдавам на пустите зъби ама те от 4 месеца вече избиват а все ги няма:(и Такива неволи-едната баба все иска да и лее куршуми да и бае и такива глупости аз не вярвам съответно ама вече май и до там ще се прибегне.
Да питам сега нещо-изкисвате ли все още сиренето за малките
Пробвали ли сте новите гащички на памперс-като го сваляте(обилно изцапани)срязвате ли ги как?
оплаках ви се сори
ето снимков материал на ревящото бебе и изтормозената му майка Simple Smile
http://www.facebook.com/album.php?aid=33014&id=1130172618&l=53ca3d8d82

# 138
Здравейте  Hug
Ели честито и леко бременеене.Освен за теб поздрави и за смелия татко Wink
Имаме вече 6 зъба и сме в очакване на 7-ми който педка каза да чакаме тези дни.Голяма е киселица Twisted Evil
Онзи ден направи първи самостоятелни крачки но не се чувства сигурна и търси нещо да се хване.Вече си има легло в яслата и ни чакат идващите месеци но не се знае кога ще е Peace

# 139
Сев, не съм много сигурна, но обикновено не наддават или смъкват килограми когато имат по-голяма физическа активност, например при прохождане, а при вас пролазване. Когато се разболеят от нещо, дори и 4-5 дена могат да окажат голямо влияние на килограмите, от жегите също доста деца намаляват количеството храна, а някои направо отказват твърда храна и минават основно на кърма. Всичко това може да е от значение, обикновено обаче поне на ръст порастват. За по-сериозни причини нямам представа какви могат да бъдат. Все пак може да поискаш да ти направят още една консултация да кажем ~2 седмици след предишната, за да се провери дали има промяна. Вярвам, че всичко е наред с Мишето и ще се окаже само временно ненаддаване.  Hug

# 140
# 141
  • София
Елиии, честито, много се радвам  Hug Hug Hug
Много лека бременност и още по леко раждане. Кака Алекс много да слушка и много да помага   bouquet

# 142
Еличка  Hug честито мило, леко бременеене отново. Аз съм втрештена от твоята смелост.
Ще те правим мама героиня Hug Не ти ме разби newsm53 newsm10

# 143
E чак майка геройня Simple Smile Тя Рали, все пак чака близнаци, а и Ради е бременна, и двете очакват януари да се обебят... Аз просто следвам техния пример Simple Smile

# 144
Здрвейте ние се завърнахме от нашата кратка почивка. Кръстихме Виктор в Дряновския манастир, не съм предполагала че ще е толкова забавно. Виктор пя с попа през цялото време, искаше да му вземе книгата, да изяде четчицата с мирото Laughing голяма забава, а аз си мислех че ще плаче. http://elladas.snimka.bg/?album;aid=420870 - ето и снимки.

Ели честито! Лека бременност. preggo

Тони и ние се влачихме със сополи цяла седмица и накрая капах Коларгол. С пантофи се сдобихме от Етъра Simple Smile много са топлички.

# 145
  • София
Ели, ЧЕСТИТА БРЕМЕННОСТ!!!
Желая ти лека бременност и едно здраво и кротко бебче!

Ние следобед ако не вали ще отидем на празника в Борисовата градина. Дано се видим с някой.

# 146
Eли,добредошла в отбора на насоящите и бъдещи мами!Лека бременност ,дано всичко е наред,мойто бебче вече ме гъделичка и големия тумбак вече натежава ама няма как.ЧАКАМ  НЕТРПЕНИЕ ПЕТЪК ДАРАЗБЕРА И ПОЛА И ОБЕЩАВАМ ДА ПИША ПОВЕЧЕ!

# 147
  • София
Леле, Светли, как издържаш, незнам?! Дано скоро се успокои малката. Иначе добре я гледаш, я виж каква хубавица е станала. Пожелавам ти второто да е другата крайност, та да компенсира.
На въпроса ти за памперсите – тези гащи май са за над 9кг. А ние сме 7200 (миналия месец де). Но акото го правим в гърнето, та не ми се налага да умувам по тоя въпрос.

Дани, голяма почивка сте си спретнали, като гледам снимките. Честито християнче!

Сев, кутията ми е разчистена вече.

Тони, ние пък имаме проблем с чорапите ама от друго естество - пребиваме се на паркета все едно съм я закарала на ледена пързалка. Та по този повод търсих чорапи със силикон отдолу, но никъде наоколо нямаше. Егати, преди навсякъде се намираха. Намерих само едни с изцяло силиконова подметка, но бяха 11лв. А на мен 1 чифт не ми върши работа. Та се принудих да й сложа обувчици без гумена подметка.
А вие като сложите скоро чорапогащник ще решите проблема.

Ние откарахме уикенда в Борисовата. Жалко, че скоро няма да става за хубави разходки.

# 148
  • Велико Търново
Момичета, възможно ли е заради никненето на зъбите Пипи да повръща? Абсолютно нищо друго. На два пъти ми се случи и то докато сме в парка, почва да хленчи, след това я напъва и почва да повръща. И така около 6-7 пъти с няколкоминутни промеждутъци. В резултат се отпуска като дробче и стои гушната, почти не комуникира. Педито и изписа едни хомеопатични свещички и цитрат. На следващия ден все едно нищо не е било, весела е, хапва си...

# 149
  • на Земята
Наде,едва ли е от зъбите.По-скоро е вирус.  Thinking

Да ви питам какви обувки ,маратонки или боти мислите да купувате за прохождане? Аз съм в голяма чуденка  newsm78.Всеки казва различно.Коментирали ли сте?

Общи условия

Активация на акаунт