Невидимка, а това не наддаване знаеш ли за какво може да е признак? Иначе като се оправи започваме с малко по-калоричните храни, че сега само мляко иска.
mylili, малката е много сладка, влязла в шкафа
alliss3, и аз оня ден си мислех, че ще ми е много мъчно като се наложи да пратя малката на детска градина, ама няма как - ще трябва да ги пратим рано или късно.
Miss Fairy, на Мишето хемоглобина на 6 м. също не беше висок, някъде около 110 , ако не и по-малко, но педи каза, че е нормално за възрастта й. Живот и здраве ще видим другия месец дали има напредък, ама тя както не обича много-много червените меса, се съмнявам, че ще й е много висок хемоглобина. Мога да те посъветвам това, което момичета съветваха мен в края на бременността: даваш повече червени меса (мисля, че в телешкото имаше най-много желязо) и след това сокче от някакъв цитрусов плод или грозде. Тези плодове помагат за усвояването на желязото. По тази схема последния месец от бременността бях качила хемоглобина от 105 на 123 някъде. Аз си хапвах и мед със сусам (по препоръка на Трикси
), но вие сте малки още за това. Не му се притеснявай, не мисля че е толкова проблемно.П.П. mylili, можеш ли да си поизчистиш пощата?

.Всеки казва различно.Коментирали ли сте?