КГО 2008 6-та част

• 31 378
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Честит първи рожден ден първо КГО бебе  Simple Smile

Честито на порасналите членове на КГО - Алис и Мая   bouquet

Честито на всички, които носят Надежда, дават Вяра и даряват Любов. Честит празник на всички софиянци и носещите името София   bouquet

Почерпете се и за наше здраве, че вече три години сме семейни  Simple Smile

Последна редакция: чт, 17 сеп 2009, 11:04 от manana

# 196
Ехеее,колко празници днес!

Честито на рождениците!Да са румени ,засмени и щастливи! Hug

Честито на именниците!Да са живи и здрави! Hug

Мерси за отговорите момичета на моя въпрос!

# 197
Госпойце бързо справяне с проблема с лакетя. Май на всички стрелци им върви да са съпетничави  Mr. Green Моя го чупих като малка и сега щом има промяна във времето ме боли здравият  newsm78 Или съм се сбъркала след счупването, или се е оправил след него.
Цеци също точи сополи от няколко дена - зъбчето едното се вижда, за другите не бих рискувала да му бръкна в устата. Като се разболя Весонито на морето за хремата докторката ни изписа "Цинабсин", което е на таблетки и много помага. Пробвах го и при Цеци - хомеопатично се води.Иначе щото сме вид отчетна, а и така има къде да видя, ако забравя - на 11 месеца е 9800 гр. и 76 см. (които според мама са повече)

# 198
  • Пловдив
Честит Рожден Ден, Дамянчо! bdbaloni
Да си жив и здрав, много да радваш мама и тати и много весели игри!

Честит имен ден и на всички именници!

Тони, браво бе, как успя! Бързо да се оправяш, че трудна работа с една ръка да се оправяш.

# 199
  • София
Много празнично днес тук!

Честит рожден ден на Мая, Алис и малкия Дамян!

Честит празник на малки и големи именници сред нас и семействата им!bouquet

Моите днес са трима -Соня, баба й /Соня/ и мъжа ми Любомир.  
Отивам да  chef , че довечера ще се изсипе цялата рода.

Не ни е много празнично още, защото Влади цяла нощ плака от хрема. аз го заразих с някаква гадна хрема и той не знае какво му се случва и защо не може да диша. пък не се сеща да диша през устата. Снощи в 11;30 го возих на колата, за да се успокои, че рева 40 мин. без да спре.
Мананче, ще взема да го пробвам това за хремата. Rolling Eyes

Тони, лошо си пострадала. Взимай някого на помощ, че ще ти е трудно така.

# 200
  • в здрача
Честит рожден ден, Мая! Да си жива и здрава и много обичана!
Честит рожден ден, Алис! От любов и здраве да не се оттърваш!
Дамянчо от здраве да не се оттърва и да е първа беля!

renni79 честити ти именници! Да си носят гордо и с усмивка името и весело изкарване довечера!

Наде Честит имен ден! Само с любов и усмивки да са изпълнени дните ти!

Честит имен ден и на всички други скрити именници, за които не зная,  Hug
Тони бързо оправяне! Има ли някой да ти помага, че с малкия бяс и гипс си е живо наказание?
mylili не си единствена, затова обичам качулките.  Mr. Green
Играчките, моето чаве си играе с всички играчки на кака си до които се докопа, с пластмасови бутилки, а най-много й хареса бебешкото домино на кака й /дървено с нарусувани фигурки на животни/, вади ги от кутията, прибира ги и си ги разглежда. Също са й интересни  книжките и списанията. За щастие има доста с твърди корици останали от кака й.

# 201
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН NA DAМЯНЧО!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛИС!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЯ!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ СОФИЯНЦИ (вкл. и на мен)

и най-накрая честито Госпойце, все ни изненадвате с нещо с Момо, но гипсът на ръката надмина очакванията ми.

Бъдете живи и здрави, живейте в разбирателство и хармония. Радвайте се на "малките" неща в живота!

И понеже днес е прекрасен дъждовен празник и празнуващите сме много, хайде една есенна поляна от мен за всички:

# 202
  • София
Ехееее, започнаха вече празниците  Hug Laughing
Да си живо и здраво мило детенце, за радост и гордост на мама и тате   bouquet

Честито и на Алис и Мая   bouquet  bouquet
И много весел имен ден на Надето   bouquet

Честит празник и на всички "скрити лимонки", които празнуват на днешния празник  Hug

# 203
  • Lovech
Честит Рожден ден на Дамян! Здраве и късмет за малкото човече!   nbirthday

Честито и на другите рожденички, както и на всички с имената на София, Вяра, Надежда и Любов! Весел празник!

# 204
Привет момичета! Честит рожден ден на малки и големи рожденици и честит имен ден на всички които празнуват днес!  bouquetАз се появих за малко, че имаме проблем с нета. Записах се за рождения ден. Ели, поздравления! Леко бременеене и още по-леко раждане! Разгледах снимките - всички бебоци са страхотни сладури. Нашите гарджета....
Ние сме добре горе долу - още продължава моята одисея със след родилните истории, но мисля, че вече съм на финала. Време ми е да се оправям! Имам едно питане - на Ачи му откриха пъпна херния, незнам от какво се получи, като не е плакал много и ни препоръчаха операция на пролет. Имате ли някакви сведения за това чудо?

# 205
Аз не знам много Мариелка, но на братовчедка ми правиха като доста голяма...  newsm78
Ама съм чувала, че като проходят и им се оправя тази пъпна херния... не знам Sad

# 206
Здравейте, мили, момичета!
Отдавна не съм се разписвала, но ви чета! Сега имам малко свободно време и си викам, чакай да го оползотворя Mr. Green
Честитти бременности на Ради, Сикониум и Еличка! Бъдете живи и здрави момичета, бременността ви да е лека, раждането още по-леко, а дечицата прекрасни! Радвам ви се много и ви стискам палци fingerscrossed Hug
Честит ден рожден на Дамянчо! Да расте здраво дете за радост на мама и тати!
Честит рожден ден на Алис и Мая! Бъдете живи и здрави мили майки! Бъдете обичани, обичащи и много щастливи!
Честит имен ден на всички знайни и незнайни именици! Честит празник на Софиянци!
Манянка,  честита годишнина! Обичайте се много!  bouquet
Дано не съм пропуснала някой, ама до толкова си спомням Embarassed
Снимки гледах много, всичките прекрасни, оплакнах си очите и толкова мило ми станаааа.... Crazy
Ние сме добре. Алекс почти е проходил, държи се за едно пръстче и от време на време се пуска, но като се усети и си сяда на дупето Laughing Още няма нито едно зъбче, но за сметка на това са тръгнали всичките и е киселица голяма. Да ви питам, възможно ли е от зъбките да ми отказва храна Thinking Странното, е че закуската си я изяжда, на обед ми отказва категорично супата, но десерта, който обикновено е плод пасиран, го изяжда с кеф. Следобед си хапва закуската и вечер отново отказва супата. Давах купени пюрета, сменях манджите постоянно, тц, не иска да яде и това си  е Tired Притеснявам се чак Rolling Eyes Днес яде кисело мляко с лъжичка охотно, пак е нещо. Та това ме тормози в момента... Иначе е станал 8 800кг., 72см. Въпреки неяденето щурее, смее се бърбори и всички нормални неща за едно малко човече Laughing
Извинявайте за дългия пост, но така е като не пишеш с месеци Embarassed Оправдах се и аз... Обещавам да се включвам по-редовно!

# 207
  • Варна
Привет и от мен  Simple Smile. Доста време не съм се разписвала, нещо музата ми липсваше, а и малкия човек изисква все повече внимание  Crazy.

Честит празник на всички рожденници и именници и специално на Дамян, заради който днес няколко пъти се разплаквах, сякаш е моето дете  Laughing

Ели, страхотна новина  Heart Eyes ,  много лека бременност ти желая и всичк най-прекрасно   bouquet

При Иван какво ново - никнат му 2 кътника.. ама много бавно. Изкара и шарка - розеола, според мен заради падането на имунитета покрай зъбоникненето. Хапва си от държавната кухня, нормални като за него количества. Не изневерява на традицията с /не/наддаването - в момента е 7 100 гр. и 73 см.  Mr. Green. Така и не се научи да пълзи нормално, само лази като ранен партизанин, но пък вече се изправя навсякъде и стана страшно. Върви що-годе стабилно, хванат за едната ръка, предполагам до един месец ще се пусне сам. Такива ми ти работи  Rolling Eyes.

# 208
  • София
Тони, ама сладкия ти калпазанин как те е подредил. Дано има кой да ти помага, че аз с две ръце едва смогвам с долу-горе кротко дете.

Тедико, и ние се киселим заради тъпите зъби. Вчера голям рев рева, давах чак Панадол, в чудо се видях. Днес бяхме на консултация - нямало да имаме до следващата зъби  Twisted Evil Ей, ще взема да ги извадя собственоръчно. А гледам, че точно това я тормози. Иначе сме 7,500кг., 69 см - манИкенка  Crazy Казаха кашкавал да не й давам, че бил солен. И аз забелязах че после пие много вода. За запека каза ,ч е мога да й варя кус куса в овесена вода или да й давам пшеничени/овесени трици. На мен определено много ми помогнаха. Та по въпроса с ваксините по здравната каса, дето се точехме - няма да ни огрее. Ако решат да има пентаксим и пневмококова по ЗК няма да е за деца родени преди 2010г. Гадове! Нашите не са ли деца?! Та като направим годинка ще сложим и пневмококова, но не Превенар, ами другата дето беше срещу още 3 неща, ама като й забравих името.... ooooh!

Мариелка, да не би пъпчето ви да е изхвръкнало напред? Нашето беше такова след родилното, но с лепенка се прибра. И на нас ни обясняваха нещо за корекции, хернии, ала бала, но след 2г. Съни тогава ми беше дала координатите на добър хирург в Пирогов. Ако искаш да ти дам тел. му? Дано не е сериозно!

# 209
Честит рожден ден на най-малкия ни рожденик! Наздраве на мама и тати, да ви е жив и здрав Дамян! Още помня как преди година адски завиждах на Барба, че се е отървала толкова рано от корема   Simple Smile
Честито и наздраве на Мая, Софи, Надето, Манана........дано не съм пропуснала някого, а да, всички софиянки и софиянчета! От добро да не се отървете!
Благодаря за милите пожелания! Мая, как се сети бе   bouquet Не ми беше много празнично преди да прочета темата (беше още 11 предиобед, всъщност), редови ден на родителка на 11-месечно щъкле, само непрекъснато звънящият телефон издаваше празника ми. Сутринта се замислих за новото число, което ще вписвам в графата "възраст" и не ми стана особено приятно  Crazy.

Сега по същество. Нашето тоя месец трупна забележителните 600 г (9940), т.е. излезе наяве сученето с повод и без повод. Друго променено нямаме в хранителните навици, значи от това ще да е. На ръст - скромния 1 см (73). Очертава се ориенталски тип  девойчето Mr. Green. Педи ме посъветва да не я отбивам, че по новите указания на СЗО децата се кърмят до 3-год. възраст  Wink. Похвали ме за чудесното облекло на детето за сезона, което ми дойде много добре след многобройните укорителни погледи на минувачи и мрънкането на майка ми и приятелките й защо детето било с голи крака и без чорапи. Да не се чудите, тук не вали все още и е топличко, щом и аз съм по чехли....

Щях да пиша още, но ме викат от масата. Наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт