КГО 2008 6-та част

• 31 378
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
и най-накрая честито Госпойце, все ни изненадвате с нещо с Момо, но гипсът на ръката надмина очакванията ми.

E това и аз мога да кажа  Sunglasses Тони, д... да му е яко на таткото!
Честито ви и на всички с празници (и пълници  Grinning)

Алис, ашколсун на твойта педка и бъди щастлива, макар и с още една годинка багаж!

# 211
Момичета, благодаря, че сте съпричастни с моите терзания! Mylili - лепихме го като съвсем малък, беше добре, излезе едната част на пъпчето сега преди две седмици. Пак е залепен, защото има малка вероятност като проходи да се прибере - та ще видиме. Ние още не ходиме - тежи му дупето, но ходи за една ръчичка. Иначе яде кухнята на Джуниър и си дояжда с хляб. Госпойце, съчувствам ти. Винаги като видя твоя грах ми става много миличко, сещам се как ревеше....

# 212
Горното го написах аз, ама от друг комп и забравих да сменя ника #Crazy

# 213
Здравейте, колежки!
Благодарности за пожеланията по повод именния ми ден  Peace!!! По голям антипод на името си не съм се чувствала от години насам  newsm78... надявам се да е временно  Whistling... ама знае ли човек...
Който иска да удари едно виртуално тирамису от мене, да заповяда на въобръжаемата ми масичка... И капучино на корем, моля  Joy...

Еличка, поздравления за бебока, браво на вас! Възхищавам ти се на издържливостта, предвидливостта, и всичко. Явно каквото кажеш- правиш го и не се шегуваш   bouquet... Много лека бременност, весело раждане и още по -весело детегледане, по- натам, а то ще е такова  Party Crazy Laughing !!!

Алис, рожденничка ли си днес? Ха, честито, бива те още, ама ти си го знаеш CrazyWink!!!

Госпойце, дано бързо ви заздравее лакътя... Бащица да помага, Момо да слуша междувременно... Кога махат гипса?

Това е от мен, извинете ме, но мис Вики реве та се къса от 5 минути...
ЦалуФки!!!

# 214
  Честит първи рожден ден на Дамян   bouquet!Пожелавам ти едно безгрижно детство с най-любящите и грижовни родители!Барабина честит празник  bouquet!
 Алис,Майче и на вас честит рожден ден  bouquet!Пожелавам ви здраве,щастие и любов!И може да остарявате,но за децата ви винаги ще си останете най-хубавите и най-добрите майки на света Hug!
 Наде,Софко честити ви именни дни  bouquet!Да сте живи и здрави момичета!Софко,мерси за тирамисуто и капучиното Hug!
 Честит празник на всички които празнуват днес!Честит празник и на всички софиянци!
 Тони направо ме уби бе жена,много зле си се подредила.Аз с две ръце едвам се оправям,а ти с палавото Момо незнам как ще се оправяш  Hug.
 Днес бяхме на консултация,за два месеца е качила 750гр и вече е завидните 9500гр и е пораснала с 3см и вече е 74см.
 Момичета само да вметна,че на 22-ри времето ще е хубаво и обмислям да празнувам рождения ден на бебка на открито.Допълнително ще напиша за часа и мястото,та който може да заповяда  Hug.
 Хайде наздраве момичета!

# 215
  • Варна
Малини-бамбини, много мило ми стана от коментарите ви.....Благодаря за подкрепата  Grinning
Радвам се,че се случи на мен, а не на таткото ни ,или недай си Боже-на Момо....На 04октомври се пада двайстия ден, но със сигурност няма да издържа дотогава и ще го махна по-рано.

Страдам от безредицата,която настъпи, обърна ми се целия свят...
Добре че големия грах е при нас ежедневно и метнах отгоре му и себе си,и Момо,и къщата, и каквото се сетите...

Най-хубавото от цялата работа, е че най-накрая ми се оцени труда.....ойе  Mr. Green
-Нужно ли е всеки ден да се готви в тая къща?
- нужно ли е всеки ден да се прибират играчките на Момо?
-нужно ли е да се сменя памперс толкова често?
- И днес ли трябва да ходя за хляб?
-имаше само една чиния в мивката, откъде дойдоха другите...?
-вече оправих леглото, не сядай там

Като сваля гипса , почвам аз да задавам същите въпроси  Laughing Но да ми е жив и здрав , че без него няма да се справим

# 216
Госпойце, много кофти, че при тези обстоятелства се оценява труда ти, но пък поне има и положителна страна....  Peace Хич няма да ви е лесно, предполагам какъв "купон" е. Много весело ми стана от поста ти, предполагам, че на теб хич не ти е весело, ама...   bouquet  Hug. Стискам ви палци  Peace
Честити рождени и именни дни от вчера, малко позакъснели, но от сърце, бъдете много здрави и усмихнати всички.   bouquet

# 217
 Grinning Тони, разсмя ме. Все си мисля, че този инцидент ти дойде на главата, за да си седнеш малко на д-то и да си починеш. Simple Smile То дано да си починеш де. Пък Ивайло да му мисли. Simple Smile

При моя калпазанин няма никакъв напредък.  Другите деца  показват на колко годинки ще станат и колко високи ще пораснат, имитират животни и комуникират с народа усърдно, а тук - нъц. Никакви наченки даже. От време на време само маха с ръка, но нито е Здрасти, нито Чао това му махане. Всяко нещо с времето си де. Simple Smile Иначе и той започна за една ръка да се държи и да върви /по-скоро бяга/. За горкичкият ми кръст няма смисъл да говоря, тъй като съм сигурна, че положението при всички ни е еднакво в това отношение. Майка ми вчера ме вкара в луд размисъл, понеже смята,  че не е полезно да му давам каша на малкия, а той всяка вечер яде точно това. Та чудя се дали да не му давам кисело мляко. С кърмене да се засити вече е просто абсурд.

Не знам как е при вас, но при мен изникнаха проблеми със зъбите. Доста кариеси, чувствителни венци и т.н. Та зъболекарката каза, че след раждане и при кърмене имаме голяма нужда от калций. Това, разбира се не е новост, но тя препоръча, за да се запълни тази липса да си взема сусамов тахан. Та споделям го, ако някой има същия проблем да си хапва по една лъжица сутрин. И в тази връзка...где ли е Никози? И Фльор ми се губи. Дано да са добре и те и малките.

Софко, капучиното на корем го приемам лично, да знаеш.    Grinning  bouquet

# 218
  • София
Добро утро  bowuu
Капучинко, хич не се притеснявай. Денислав също не прави абсолютно нищо  Crossing Arms Нито чао, нито да показва годинки, големина , нито каквото и да било! Обикновенно като му покажа нещо ново го прави веднъж - два пъти, после му омръзва и ме гледа като полезно изкопаемо. Дърпа се, сърди се и си прави неговите си неща. Засега има 2 номера, които повтаря, в зависимост от ситуацията. Номер 1 - като много се радва на нещо или като иска да ми привлече вниманието, почва да мята ръцете в кръг като вентилатор, съпроводено с озъбване и ококорени очи и с един много странен звук, който не мога да пресъздам в момента  Joy Номер 2 - доста по-често - като не стане на неговата, забива главата в земята, вдига дупето нагоре и почва да пищи зверски! Малеееее какъв инат е това скорпи, ще ми вземе акъла  ooooh! Всяка играчка първо се пробва дали дрънчи, как е на вкус и след това се изхвърля със замах в другия край на стаята. Някакъв малък ужас е, а аз бавно но сигурно започвам да осъзнавам какво всъщност ме чака оттук нататък  Sad

Тони, а така  Joy Сега лягай на дивана, с ръце под главата, да видят тез мъжорля какво ни е на нас  Crossing Arms Дано не те боли много, но хубавото е, че има кой да ти помага  Hug Което ме подсеща за един виц: " Седи си мъжът в креслото, чете вестник, вирнал крака на табуретката. Жена му, около него чисти, пере, готви..... Минава тя с парцала покрай мъжа си и го моли да се поотмести, за да изчисти под него. При което той се провиква - "Ейййййй, в тая къща нищо не може да свършите без мене бе, еййййй  #Cussing out""  Joy

Честито на патерици и от мен на всички празнуващи! Много специално за Дамянчо   bouquet Да расте здраво и щастливо вагабонтче  Hug

Сега да се оплача и аз : много му е зле дупето на малкия. Расте му един зъб (май са 4 даже, ама не съм сигурна) и е със страхотно разстройство Sad Вследствие на което дупето му е ярко червено и много го боли. Даже май обрив се е получил Sad По съвет на педката мажа с цинкова паста, ама не минава. Всякакви кремове пробвах - няма файда. Като малък не ми се е подсичал никога. Дайте някакъв бабин лек, нещо изпитано, че е много зле положението. Ако още ден два е така - ще го заведа на дерматолог. Плаша се направо Sad

# 219
Здравейте, КГО!
Много благодаря на всички за пожеланията за първия рожден ден на моето момче!
Специални поздрави за Еличка(Ели, как се сети за РД на Дамян!), която се оказа 2 в 1 без ние на срещата изобщо да я заподозрем Wink
Поздрави на патерица за имениците и за рождениците ни - Мая и Алис. Алис, и аз помня как беше коментирала, че се кефиш не просто, че Дамян е роден на твоята дата, но и че носи същата първа буквичка на името. Sunglasses
Госпойце, май ще се окажат прави хората, че всяко зло е за добро. Верно отстрани изглеждаме като безделници, търкащи по цял ден пейките по градинките, дето остава и една манджа да не сготвят и да поприберат вкъщи. Ние си знаем какви усилия всъщност полагаме...

Аз отдавна не бях писала, но нещо ми липсваше ентусиазмът. Около годинката с малкия изкарахме две последователни разболявания, от които слава Богу, вече се оправихме. Така е, порасват децата, почват да щъкат много, да пипат всичко и започват малко по малко да градят собствения си имунитет(ако изобщо може да се говори за такъв преди 3-годишна възраст). Ясно ми е, че е неизбежно и че не можем да ги гледаме под похлупак, но е ужасно да гледаш детето си болно, особено ако и ти си се тръшнал болен и не можеш да се грижиш за него адекватно... На всички пожелавам здраве. Всичко друго са подробности от пейзажа Simple Smile

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 10:01 от В-52

# 220
Здравейте Simple Smile

Скрита лимонка съм аз Simple Smile Реших този път да поизчакам с оповестяването на новината... Майка ми, баща ми, брат ми... абе въобще моето семейство още не знае  Embarassed Така и не успях да се видя с тях както трябва... все набързо за по 5-10 минути... не върви някак да хвърля новината и да си бия камшика  Joy Предния път майка ми разбра по тел. и беше адски тъпо  Crossing Arms

А за Дамянчо се сетих, понеже цял ден тогава коментирахме няма ли да се роди някое бебе на тази хубава дата, а и Тони беше споменала, че ще чакате Евичка, за да празнувате общ РД, въпреки че Дамянчо е рано рано на 17-ти септември Simple Smile А аз дати на РД не знам що ама помня много  Whistling

Сиско по-напред и друга мама се оплака от разранено дупе на момченце, но пусто не помня коя, ще ме извините.... та тогава обсъдиха, без мокри кърпички докато е подсечено дупето и да се топи в смрадлика... Едно време майка ми само така ме е оправяла, че съм била винаги алено червена, защото кожата ми е чувствителна  Embarassed Прекалих с откровенията  Blush

# 221
  • софия
Ще са със закъснение честитките, ама по-добре от хич.

Честит Рожден Ден на Дамян! Много радости и пакости!

Честит Рожден Ден на Алис! Бъди все така чаровна!

Честит Рожден Ден, Мая!

И разбира се, на всички вчерашни именници!

Тони, вече няма съмнение Момо Белята на кой се е метнал.

Сисилия, ще се повторя, че вече съм го писала, но Имазол паста е безотказно при подсечени дупета. Ще видиш подобрение още от второто намазване ( не се ползва повече от 14 дни, обаче - то дотогава ще сте забравили вече).

Сърдечни поздрави към всички!

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 16:50 от mlechta

# 222
  • София
Влади беше този с червеното дупе, но при нас мина с края на разстройството. мазах с крема против подсичане на Мустела. Иначе смредликата наистина облекчава много.

И Влади не знае нищо от изброените неща, но отчитам, че и аз не го уча на нищо. Със Соня повече се занимавах в това отношение. Единственото което вече взе да вдява е "дай боц".  Mr. Green
А реакцията му към играчките е същата като на Дени. Много ме забавлява как първо изпробва дали дрънка.

Някой питаше  с какви играчки се занимават. сега хит е "строенето" с конструктор или Лего. Ние със Соня строим кули или къщи и той ги разглабя за секунди до най-малките парченца.

А сега се сещам, че и някой питаше за обувки Чипо - има ги в Хиполенд.

# 223
Здравейте, нямам време да чета, че в къщи ремонт, работа много и т.н. Срам не срам, ама вчера съм пропуснала да честитя, за това на патерица.

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ ОТ НАЙ-МАЛКИЯ ДО НАЙ-ГОЛЕМИТЕ! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ОБИЧАНИ И ЩАСТЛИВИ!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАХА ВЧЕРА!

Аз се стягам сега да ходя на рожден ден с малката, така че до после.

# 224
Здравейте! Ама, че временце а! Ние се опитваме да ходиме за една ръчичка, ама сам не смее. Понеже коментирахте обувчици - ние сме с Колев - първа стъпка. Удобни са, ама цената... #CrazyИначе като че ли всичко разбира - казва чао с ръчичка, показва часовника, гаси и пуска лампата, обяснява нещо ама ние като не знаеме чужди езици hahahaОбича да си дояжда с хляб след всяко хранене или сирене и домат. Момичета вие давате ли грозде? Нашето педи каза не - имало семки, кожата трябвало да се маха - дрън дрън. Тя не даваше и диня, но аз му давам и той много си я харесва.

Общи условия

Активация на акаунт