E това и аз мога да кажа
Тони, д... да му е яко на таткото!Честито ви и на всички с празници (и пълници
)Алис, ашколсун на твойта педка и бъди щастлива, макар и с още една годинка багаж!
Тони, д... да му е яко на таткото!
)
!!! По голям антипод на името си не съм се чувствала от години насам
... надявам се да е временно
... ама знае ли човек...
...
... Много лека бременност, весело раждане и още по -весело детегледане, по- натам, а то ще е такова

!!!
!Пожелавам ти едно безгрижно детство с най-любящите и грижовни родители!Барабина честит празник
!
!Пожелавам ви здраве,щастие и любов!И може да остарявате,но за децата ви винаги ще си останете най-хубавите и най-добрите майки на света
!
!Да сте живи и здрави момичета!Софко,мерси за тирамисуто и капучиното
!
.
.
Хич няма да ви е лесно, предполагам какъв "купон" е. Много весело ми стана от поста ти, предполагам, че на теб хич не ти е весело, ама...
. Стискам ви палци 
Тони, разсмя ме. Все си мисля, че този инцидент ти дойде на главата, за да си седнеш малко на д-то и да си починеш.
То дано да си починеш де. Пък Ивайло да му мисли.
Иначе и той започна за една ръка да се държи и да върви /по-скоро бяга/. За горкичкият ми кръст няма смисъл да говоря, тъй като съм сигурна, че положението при всички ни е еднакво в това отношение. Майка ми вчера ме вкара в луд размисъл, понеже смята, че не е полезно да му давам каша на малкия, а той всяка вечер яде точно това. Та чудя се дали да не му давам кисело мляко. С кърмене да се засити вече е просто абсурд.

Нито чао, нито да показва годинки, големина , нито каквото и да било! Обикновенно като му покажа нещо ново го прави веднъж - два пъти, после му омръзва и ме гледа като полезно изкопаемо. Дърпа се, сърди се и си прави неговите си неща. Засега има 2 номера, които повтаря, в зависимост от ситуацията. Номер 1 - като много се радва на нещо или като иска да ми привлече вниманието, почва да мята ръцете в кръг като вентилатор, съпроводено с озъбване и ококорени очи и с един много странен звук, който не мога да пресъздам в момента
Номер 2 - доста по-често - като не стане на неговата, забива главата в земята, вдига дупето нагоре и почва да пищи зверски! Малеееее какъв инат е това скорпи, ще ми вземе акъла
Всяка играчка първо се пробва дали дрънчи, как е на вкус и след това се изхвърля със замах в другия край на стаята. Някакъв малък ужас е, а аз бавно но сигурно започвам да осъзнавам какво всъщност ме чака оттук нататък 
Сега лягай на дивана, с ръце под главата, да видят тез мъжорля какво ни е на нас
Дано не те боли много, но хубавото е, че има кой да ти помага
Което ме подсеща за един виц: " Седи си мъжът в креслото, чете вестник, вирнал крака на табуретката. Жена му, около него чисти, пере, готви..... Минава тя с парцала покрай мъжа си и го моли да се поотмести, за да изчисти под него. При което той се провиква - "Ейййййй, в тая къща нищо не може да свършите без мене бе, еййййй
"" 
Да расте здраво и щастливо вагабонтче 
Вследствие на което дупето му е ярко червено и много го боли. Даже май обрив се е получил
По съвет на педката мажа с цинкова паста, ама не минава. Всякакви кремове пробвах - няма файда. Като малък не ми се е подсичал никога. Дайте някакъв бабин лек, нещо изпитано, че е много зле положението. Ако още ден два е така - ще го заведа на дерматолог. Плаша се направо

Реших този път да поизчакам с оповестяването на новината... Майка ми, баща ми, брат ми... абе въобще моето семейство още не знае
Предния път майка ми разбра по тел. и беше адски тъпо 
А аз дати на РД не знам що ама помня много 
Иначе като че ли всичко разбира - казва чао с ръчичка, показва часовника, гаси и пуска лампата, обяснява нещо ама ние като не знаеме чужди езици
Обича да си дояжда с хляб след всяко хранене или сирене и домат. Момичета вие давате ли грозде? Нашето педи каза не - имало семки, кожата трябвало да се маха - дрън дрън. Тя не даваше и диня, но аз му давам и той много си я харесва.