Честито на порасналите членове на КГО - Алис и Мая

Честито на всички, които носят Надежда, дават Вяра и даряват Любов. Честит празник на всички софиянци и носещите името София

Почерпете се и за наше здраве, че вече три години сме семейни

Или съм се сбъркала след счупването, или се е оправил след него.
, че довечера ще се изсипе цялата рода.

Аз се появих за малко, че имаме проблем с нета. Записах се за рождения ден. Ели, поздравления! Леко бременеене и още по-леко раждане! Разгледах снимките - всички бебоци са страхотни сладури. Нашите гарджета....

Странното, е че закуската си я изяжда, на обед ми отказва категорично супата, но десерта, който обикновено е плод пасиран, го изяжда с кеф. Следобед си хапва закуската и вечер отново отказва супата. Давах купени пюрета, сменях манджите постоянно, тц, не иска да яде и това си е
Притеснявам се чак
. Доста време не съм се разписвала, нещо музата ми липсваше, а и малкия човек изисква все повече внимание
.
, много лека бременност ти желая и всичк най-прекрасно
Казаха кашкавал да не й давам, че бил солен. И аз забелязах че после пие много вода. За запека каза ,ч е мога да й варя кус куса в овесена вода или да й давам пшеничени/овесени трици. На мен определено много ми помогнаха. Та по въпроса с ваксините по здравната каса, дето се точехме - няма да ни огрее. Ако решат да има пентаксим и пневмококова по ЗК няма да е за деца родени преди 2010г. Гадове! Нашите не са ли деца?! Та като направим годинка ще сложим и пневмококова, но не Превенар, ами другата дето беше срещу още 3 неща, ама като й забравих името.... 

Не ми беше много празнично преди да прочета темата (беше още 11 предиобед, всъщност), редови ден на родителка на 11-месечно щъкле, само непрекъснато звънящият телефон издаваше празника ми. Сутринта се замислих за новото число, което ще вписвам в графата "възраст" и не ми стана особено приятно
.
. Похвали ме за чудесното облекло на детето за сезона, което ми дойде много добре след многобройните укорителни погледи на минувачи и мрънкането на майка ми и приятелките й защо детето било с голи крака и без чорапи. Да не се чудите, тук не вали все още и е топличко, щом и аз съм по чехли....