КГО 2008 6-та част

• 31 379
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Съни - честита ти рожденничка, на малки патерици, да бъде все така чаровна, усмихната и лъчезарна! Съжалявам, че не успяхме да се присъединим към вашето парти ooooh!, сигурна съм, че сме пропуснали много Heart Eyes, нацелувай сладурката от нас Heart Eyes
А сега да взема и аз да почерпя за моят рожденник днес. Толкова бързо излетяха тези дни, а и толкова много неща се случиха, сякаш на лента ми се въртят всички емоции, страхове и вълнения около раждането, първите дни вкъщи с бебо и прекрасните месеци след това до сега. Благодаря ви от сърце, че ви има Hug и аз като Съни да кажа, че съм научила безценни неща от вас, получила съм подкрепа в трудни моменти и сега искам да споделя и щастието от нашето порастване.
Тичам да се подготвяме за днешният ден, ще се отчетем със снимки Peace по-късно Hug

# 271
  • София
Честит рожден ден на Александър на Сиси! Много здраве и весели игри!
Сиси, честит и весел празник!  bouquet

Алис, честита ти проходила Мира. май наистина момченцата се отчетоха с това първи, но пък мацките са по-напред с умствения материал. Wink

Влади и той като Дени си взе бележка как нищо не знае и се научи да казва чао и да си слага телефона ми на ухото си. bowuu

Съни, разкажи как мина празнуването по р. ден на Весето.

# 272
  • София
Честит първи рожден ден на Алекс, Ники и Бухтичка
Да са живи, здрави, да растат щастливи и да радват родители, баби, дядовци, каки и батковци  Hug

При нас нишо ново - все така размазва храна по цялата къща, аз съм яхнала метлата и парцала и нямам време да се усмихна  Crazy
Не може да ходи все още, макар че от време на време прави по 3-4-5 крачици сам, ама нали е много нетърпелив и все бърза на някъде бързо-бързо се отказва и отива пълзешката до където си е решил. Нищо, нали пълзенето било полезно за дечковците.

Целувам ви и отивам да мина една прахосмукачка, че има около 1/2 пакет бисквити на дребни парченца разхвърляни по пода  #Crazy

# 273
Здравейтее,
бързам да честитя празника на Сиси   bouquet !
Честит Рожден Ден на Алекс, да расте голямо, усмихнато и здраво дете и да дарява мама и татко с много радост и любов!  Hug Heart Eyes

Аз да кажа за със сигурност още две ходещи малки госпожищи Simple Smile Може да има още, но в момента не се сещам за други Simple Smile Рая и Алекс Simple Smile Май и Деа се опитваше да ходи стабилно, но не знам докъде стигна Simple Smile

# 274
  • София
Сиси, да ти е жив и здрав рожденника, само щастие и усмивки да носи на семейството ви!
Миналата година бях щъркелче и си спомням как се разплаках като прочетох съобщението ти! Много весел празник ти желая!  bouquet
Честит рожден ден и на Весето на патерица, да расте здрава, умна и красива госпожица!  Hug
Мен тези дни са ме налегнали едни спомени, вълнението, очакването, страха и всички емоции, които ме тресяха преди раждането на Рая. Други ден сигурно и ще си порева....но да не ви натоварвам!
Целувки и усмихнат ден!

# 275
Честит Празник, ssissi!

trixy, ще си поревеш, но това са сълзи от радост. Мен момичетата от Варна успяха още от сутринта да ме разплачат с пожеланията си. Благодаря, банда!.

Понеже видях, че броите кой е проходил, имаме още едно момчешко попълнение. Два дена след рождения си ден и моят син направи първите си самостоятелни крачки, спускайки се към баба си. Стоях, гледах го и не можех да повярвам на очите си. После доста време ходех насам-натам без да правя нещо смислено, страшно бях развълнувана. Хубави емоции Simple Smile

# 276
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКСАНДЪР НА СИСКАТА!
Нямам щастието да съм го виждала на живо тоз убавец Simple Smile, но му желая здраве, щастие и красиво детство!

Честит празник, Сиска, миличка! Много да те радва малкото съкровище!

Рожденниятден на Весето мина страхотно! Има много снимки, чакаме фотографиращите да се отчетат  Party

# 277
  • София
Ихаааа, без малко в суматохата да забравя да честитя на Радкакака синьото щъркелче  Heart Eyes. Раде, младичка си още, има време и за госпожица  Wink, а двете братчета ще си растат като близначета  Mr. Green
Алис, честита и на теб проходила малка дама  Hug

# 278
  • София
Честит рожден ден на Алекс!Да порастне голям и достоен човек! Сиси, много радост да ти носи синчето!

Алис, Наде, честити проходили дечица!

# 279
Честит рожден ден на Алекс! Бъди здраво и много щастливо дете!
Трикси, ще си поплачеш разбира се! Ако щете вярвайте, но баткото ще стане на 12г. вече, а аз всяка година си отронвам по някоя сълза... ей така от умиление Crazy Най-вероятно традицията ще продължи!
Алис, честита ти проходила госпожица! Hug

# 280
Оф сутринта не можах да си приключа поста покрай моята госпойца Sad

Та и аз исках да кажа, че на РД на Весето си изкарахме хубаво и видяхме и Ники и Тони, а и Марта колко са пораснали и са станали хубави малки дами Simple Smile И аз чакам снимки как Алекс целува децата наред, имаше и малко вандалски изпълнения, за което се извинявам на Ели още веднъж  Embarassed

Честити проходили краченца на всички сладички дечица Simple Smile
И едно голямо  Hug за Ради и пожелавам номер 3 да е момиченце... засега Бебочка познава, кой какво ще има... Йо също имаше такива наклонности, та да видим какво ще каже при нас Марков... чак за средата на ноември е това събитие де  Tired

Аз сега ще се стягам, че ме чака утре интервю за магистратура... много ми е странно какво ще ме питат и затуй не знам как да се подготвя да ги впечатля  hahaha Та ще карам през просото... едно време ходих на интервюта за работа, заради спорта, да не губя тренинг, а и не се знае от къде ще изкочи заека  Joy

# 281
  • Пловдив
Честити първи Рождени Дни на Ники, Веси и Алекс!
Растете здрави и щастливи мили деца!
Много да ви радват мили майчета!

Спомням си миналата година колко плаках за всяко новопоявило се бебенце, и сега се насълзявам за всеки нов рожден ден.
Да са ни живи и здрави на всички малките съкровища.

Честито и за проходилите бебешори!
Честито второ момченце и на Ради!
Ели, според мен и ти ще си със синьо щъркелче.

# 282
Честитоооо! На малките ни рожденици - Ники, Веси, Алекс щастливо и безгрижно детство! На прекрасните им майки - безброй незабравими мигове с любимите съкровища! Убедена съм, че първите големи празници на Еленцето и Съни с мъниците са били емоционални и слънчеви, също и че Сиси я очаква същото днес. Най-важното е малчовците да са здрави и да имат късмет в живота. Довечера ще вдигнем у дома наздравица в тяхна чест.

Да се изкажа тук-там. Грозде давам отдавна, дори със семките, беля люспата единствено. Ако може някой да ми обясни защо трябва да се махат, нещо съм го пропуснала това и не мога да го измисля сама  newsm78.
Мира не цапа много-много по време на хранене. Поема лъжичка, но няма кой знае какво желание да се храни, по-скоро си играе с нея. Може би не съм я поощрявала достатъчно, знам ли. Иначе пък с удоволствие яде сама бишкотки, парченца плодове и корички хляб. Ще се научи да се храни, къде ще отиде. Специално за това не бързам, макар идеята е да я давам на ясли след половин година. Повечето майки бързат точно по тази причина, с притеснението, че няма да приемат децата им. Както вече споменах в нашите ясли е различно, персоналът е по-търпелив и обгрижващ децата, може би защото няма такъв наплив като в Сф. Синът ми точно лелките го научиха да се храни сам с вилица и лъжица  Rolling Eyes.
За уменията - няма да изреждам, горе-долу сме в златната среда. На последната консултация педката изрично ме разпита дали сме усвоили някакви такива "папагалски" нещица - аз показвам, тя повтаря, всеки ден многократно. Може би тези елементарни постижения са правило за възрастта на бебетата ни (за мен още са такива  Simple Smile) и са ориентир на лекарите доколко психическото развитие на децата е в нормите.
Като четох за тичащия Момо след момите се присетих за първото пускане на Мира и 3-4 стъпки сама - бяха в желанието й да достигне едно момченце в парка. В следващите 2 седмици нищо друго не я провокира да се престраши и да ходи  Grinning.

Наде, честити първи стъпчици! Страшни сладури сте двете дами, мама и бебе  Heart Eyes. Едно голямо "Браво!" от мен, чудесно се справяш с отглеждането на Пипи.  
Бебоч, честит приключил ремонт  Wink. Остава обзавеждането, но то като че ли е по-приятният зор.
Еличке, стискаме палци. Ще се справиш, не се съмняваме!

П.П. Тоя шедьовър го творя от обяд  Crazy

# 283
  Силве честит рожден ден на Алекс  bouquet!Да е жив и здрав най-вече!Палав в умерени количества (че ти ще изчезнеш в най-скоро време) и все така чаровен и занапред!Цункай му сладките бузки от мен,а за теб едно  Hug!
 Момичета много ви благодаря за милите думи  Cry,поплаках си докато ви четох!Страхотни пожелания,страхотен рожден ден,благодаря на всички които дойдоха,мисля че се получи добре!Снимки може би утре,че май съм малко изморена Embarassed.
 Още веднъж да кажа че ви обичам (без преувеличение) и се радвам,че ви познавам,макар някои и само виртуално  love001!

# 284
  • Велико Търново
Който има профил във Фейсбук и му се гледат снимки, да заповяда: http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/photo.php?pid=2964906&id=512410863   Simple Smile Не ми остава време да качвам и на двете места  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт