КГО 2008 6-та част

• 31 379
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Благодаря ви милички за пожеланията Hug
Нашето парти също премина чудесно, ще кача снимки след като ги взема от фотографа Wink. Героят беше изморен да си разглежда подаръците снощи, но елате да го видите сега... Grinningразнася из цялата къща - и най-му  харесват опаковките LaughingТолкова е щастлив, говори си някакви негови неща и разхвърля на воля Laughing Поне моето бельо ще бъде забравено временно Mr. Green
Съни - безкрайно ме трогна твоето обаждане Heart EyesЛипсвате ми!
Сиска - що бе мила да не си го виждала Алекс newsm78Нали веднъж бяхме заедно в Борисовата? Той тогава през цялото време ли да е спал? newsm78
Нелка - вчера в поста си тръгнах да пиша за смс-а, който ти изпратих, но незнам защо накрая го изтрих. И аз си спомням как още трепереща се борех с клавиатурата на телефона Laughing Няма да забравя и как вие с Гери бяхте първите на които се изревах за състоянието на малкия Cry, помня в детайли всеки един момент. И после твоето смс-че, че Рая се е родила Hug Heart Eyesтолкова и аз съм развълнувана от всички тези спомени Blush Heart Eyes
Отивам сега да подреждам хаоса, че пак трябва да се разхвърля..... Laughing
На който му се гледа позакъснели снимки от нашето пътуване до Русия:
http://sdelcheva.snimka.bg/travel/rusiya.208515
И кръщенето на Алекс:
http://sdelcheva.snimka.bg/baby/kr-shtene-aleks.419681

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОРАСНАЛОТО МОМЧЕ НА ИНЧЕТО - ДА РАСТЕ ЗДРАВ, БЕКРАЙНО ЩАСТЛИВ И УСПЕШЕН ДА БЪДЕ ЖИВОТЪТ МУ!

# 286
  • София
Айдеееее, ревнах от сега......Сиска, ти си виновна да знаеш....спомних си как се видяхме в кафето на болницата и ти беше толкова разстоена заради Алекс, а ние те успокоявахме.....де да знаех, че аз ще съм следващата и то при екстремни обстоятелства! Гледай сега какъв пораснал сладур си имаш, много да те радва!
Честит първи рожден ден на Криско на Инчето! Тя миналата година щеше да роди пред компа, милата! И нейните смси си спомням и на тях ревах от радост. Инче, да ти е жив и здрав!
Чакам снимките от празника на Весето!
Оставям ви, момичета! Приятен ден!

# 287
  • София
Ако може някой да ми обясни защо трябва да се махат, нещо съм го пропуснала това и не мога да го измисля сама  newsm78.

Защото са дребни парченца и може да се задавят дребосъците

Наде, Пипи е страхотна! Така си приличате двенките, да сте живи и здрави  Heart Eyes

Сиси и вашият калпазанин ровичка в чекмеджетата с бельо? Ужас, къде ли не си намирам сутиените, те са му най-интересни  Laughing
Страхотно пътешествие сте си направили в Русия. Виждала съм Москва само през зимата и ми се видя малко сива и мрачна, въпреки снега, но сега на стимките със зеленината наоколо изглежда прекрасна!

Тони, чак сега видях, че нашия астрален близнак Момо е направил първи крачки в събота, на 19-ти. Наш Калоян също тогава направи 5 крачици сам, но от тогава не е повтарял този подвиг, та не бързам да мисля за това кой ще меси питата  Crazy

# 288
И аз бързам да честитя празника на Инчето, която ще я запомня с баничките (и защо не я е хванала упойката) и че към 6 имаше час при доки и отказваше да отиде по-рано Simple Smile Наистина Криско щеше да се роди пред компютъра  Hug Инче  Hug  bouquet

Честит Рожден Ден, Криско! Пожелавам ти да рстеш обграден от много любов, да пораснеш едно голямо и палаво детенце и да даряваш мама и татко с много щастие и радост! Детството ти да е безгрижно и изпълнено с игри и приятели!  Hug

# 289
  • София
Честито на Криско сладурски! Да расте весел, засмян, щастлив и безгрижен!
Ееех, Ели...много се смях на сладките спомени за часа за лекар на Инчето  Mr. Green

Инче, ама обещай да покажеш тортата за рождения ден! Като те знам какъв си майстор няма начин да не е страхотна  Hug

# 290
Не можах да се стърпя, ШЪ МЪ простите Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=334507.msg8768198#msg8768198

# 291
  • София
Честит рожден ден, Криско! Инче, да бъде благословен с късмет, здраве, верни приятели и любящи родители!
Инче, моля те да споделиш как е минало в Таласъмчетата  Wink

Ели, много ни разчувства, да знаеш!  Cry

Наде, много хубава момата, бееее  Crazy

Чакаме снимки от всички детски партита  Peace

Капучино, аз малко пак да досадя, само напомням ако може да ни добавите на 1-ва стъраничка (10 октомври)  Simple Smile

# 292
Честита първа годинка на Николета, Весето, Алекс и Криско. Растете здрави, палави и безгрижни деца, радвайте мама и тате (а където има и кака и бате)   bouquet Скъпи приятелки и мами, пожелавам ви дълги години да посрещате празника на вашите слънца и да отронвате по една щастлива сълза за порасналите си деца   bouquet
Ради честито синьо щъркелче. Трябва да ти кажа, че хич не е лошо и све момченца у дома. Вярно, че тепърва ще се учиш да строиш гаражи и да управляваш всякакви превозни средство, но си има своето очарование  Simple Smile
Аз позачезнах напоследък, но ме налегна един ясленски вирус, който буквално ме събори на леглото. Два дена бях оставила къща и деца извън моя контрол, а и татето си взе болничен, че иначе оправия нямаше  ooooh! Отделно си имам големи проблеми с детската ясла на Веско - детето трудно се приспособява, проявява признаци на агресия спрямо другите деца, а лелките им е през ... и единствено могат да се оплакват колко лош бил. Странното е, че вкъщи имам съвсем различно от описаното от тях дете  Rolling Eyes
И сега ми се ще да споделя с вас нещо, което много силно преживявах миналата седмица. Една приятелка от януарската отчетна се наложи да роди бебето си със спешно секцио. Всички преживяхме момента от случаят е безнадежден да бебето е добре, ще постои в болница, но ще се оправи. ВИдях как общата молитва, любов и желание за живот на едно бебенце, могат да направят чудо. Как всички забравиха за собствените си проблеми и се бяха съсредоточили да помагат с всички сили и възможности малкият Габи да живее. Преди много време това имах предвид в предишната отчетна на 2008 - да бедем единни и готови да протегнем рък на всяка от нас. Надявам се, че за една година тук сме успели да го направим   bouquet

# 293
  • Пловдив
Честит Рожден Ден, Криско! Да растеш здраво, щастливо и усмихнато дете!

Ели, тази тема я бях пропуснала, че бях в болницата тогава. Стана ми много мило.  bouquet

# 294
  • Lovech
Честит рожден ден на Криси! Да е здрав за радост на мама и татко! Щастливо детство и безгрижни игри!

Инче    bouquet! Весело изкарване на празника!

# 295
Честит рожден ден на малкият бузанко Алекс (на патерица) и на русокосия бандитко Крис! Да са здрави и силни момчета, веселушковци и послушковци!   Hug

Хайде, моля, дайте снимки от рождени дни!  Praynig

# 296
  • в здрача
Ау, да зачезна по празниците и толкова рожденници да пропусна... Та на патерици - да са ви здрави и щастливи дечицата, да растат весели и засмени, а сълзите в очите ви да са само от умиление и гордост!

Специални поздрави и на проходилите дечица - да крачат с уверени крачки в живота!

Да се отчетем след консулта ни - 7.900 кг, 74 см, т.е за 2 месеца е наддала 400 гр и порастнала с 3 см, защото предната консултация я пропуснахме, нещо все не можехме да се вредим да влезем при докторката ни и след като почакаме 2 часа си тръгвахме, че то или ставаше време за  ядене или малката заспиваше и няма да я будя и разревавам /много е кисела като не си е доспала/, та нали няма да й стане кой знае какво ако не е мерена и теглена така си и остана. Та лекарката ни хич не се притесни от това малко наддаване, защото било нормално особено за летните месеци дори детето да върне на килограми, още повече че изкара и една болест /зачервеното й гърло с автите/. Иначе се учудвам на това малко наддаване, защото тя дето се казва само яде. Малко е времето когато няма нещо в устата й - или хляб, или бисквита, грозде, царевица /директно от кочана или надробена в чашка/, домати , ябълка - всичко това извън часовете й за хранене. Любимата дума, която повтаря е папам и само да види някой да яде нещо и да има наглостта да не й даде настава втора световна, съседите чак разбират. Снимахме я един ден дори как мен ме храни с бисквита и тя си хапва. Гладна няма да остана, има кой да ме храни  Laughing Само да ми остане малко време и ще кача клипчето.  Иначе ходенето не й е приоритет, дори и да я държи някой, рядко го прави, предпочита пълзенето. Само да я оставиш за малко на пода и гледаш бебето беглец в действие. Та още имах да пиша, ама то станало време да ходим за каката, така че до скоро писане!  Mr. Green

# 297
Честит рожден ден Криско! Бъди здраво, усмихнато и чаровно дете, за да замазваш лудориите по-лесно, за радост на мама и тате!
Ели, хем се смях, хем си поплаках Laughing Благодаря! Hug

# 298
Честит рожден ден КРИСИ!Расти здрав,усмихнат и щастлив,за радост на мама и татко   newsm51

# 299
Милички, честити годинки на всички заенца!Много ми е домъчняло за вас и много исках да дойдеме на рождения ден на Веси, но бяхме болни. Хвана ни и двамата някакъв вирус - хрема, гърло и както си му е реда. Sad Ачи още не е проходил, за един пръст се държи ама не смее да се пусне. Писахте ли на майките от другата отчетна - аз май никой вече не познавам от там.
Малко ви чета по диагонал, че нямам време, дано не съм изпуснала някоя тема по която сте говорили! Ако скоро има среща ( преди рождения ден) моля, някой да ни се обади, че ние все не можеме да дойдеме Blush.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2009, 19:36 от Енигма

Общи условия

Активация на акаунт