КГО 2008 6-та част

• 31 389
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
   newsm59    на Момчил,Калоян и Андрей    baloni    baloni   baloni  Да сте живи и здрави и много много щастливи   newsm51

# 481
Ех, колко съм изпуснала... Честит Рожден Ден на всички малчовци, които съм изпуснала! Много щастлив и весел живот да им предстои, на мамите им също! Hug Hug Hug

И естествено, специално за нашия палавник Момо, за Калоян и Андрей!

http://www.youtube.com/watch?v=blypORq3HMc

Много здраве, любов, всичкото щастие на света и подаръциииииии! happy bd

Майне диване не ме оставя за секунда даже, нито ходи, нито пълзи, ама иска да е навсякъде и всичко и почна с претенциите и тръшканията. Показа си жилото малкия скорпион Mr. Green. Но пък ми е толкова сладка и така ме забавлява... Шушопинка, какво друго да кажа! Grinning

# 482
Честит Първи Рожден Ден на Сияна, Момчил, Калоян и Андрей!! Да са здравички и послушни, да радват много своите родители!   bouquet

Вероника вече има 10 зъбчета, два от които кътници. Очаквам още два да пробият всеки момент. Започна да хапе, просто е неконтролируема. Преди няколко дена ме ухапа над гърдата - стиска и не пуска. Щях да умра, нямах сили да извикам даже.  Twisted Evil Днес пък ухапа батко си по ръката. Добре, че бързо го пусна, така го беше награбила...

В Клюкарника има една тема, в която библиотекарка моли за помощ. Имат нужда от над 300 книги, за да запълнят бройката, иначе ще затворят читалищната библиотека в селото. Ако някой има желание и излишни книжки, без значение на каква тематика, нека ги прати. Не трябва да се затварят библиотеки, а и бройката не е голяма. Аз днес или утре ще пратя един колет.

# 483
Лелеееееееееее дъжд от рожденници Heart Eyes
Честит рожден ден на Момо, Калоян, И Анди. ДА са здрави, палави и любопитни малки бандитчета. Нека радват мама и тати, и да ги слушкат Heart Eyes И да имат много, много късмет във всичко Hug

# 484
Честит рожден ден на Момо, Андрей и Калоян! Бъдете живи и здрави мили деца! Щастливо детство!
А на мамите желая много радост да им носят дечицата и по един голяяяяям   bouquet

# 485
  Ехааааа пак е октомври и пак ни е едно приповдигнато,а кога измина тази година  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!!!!
    newsm59 nbirthday newsm67
Честит първи рожден ден на Анди  Heart Eyes,Момо и Калоян!Скъпи деца растете весели,засмени,палави и щури!Бъдете голяма радост на мама и тати!
 Борянче,Тони,Ариана   bouquet  bouquet  bouquet!Весел празник мили майчета!
 Клото и ние сме с 9 зъба единят от които кътник,сега и другия е на зор,та сме точно както си го описала ти.Хапе и стиска чак със злоба,въпреки че едва ли е така де.Понякога ме напушва на смях от физономиите дето ги прави,ама понякога болката е толкова силна че чак извиквам Blush.
 И Весето вече проявява характер и се огъва и вика,като линейка е Joy.Без спиране крещи със всичка сила,направо ни побърква.Баща и си е вкъщи тия дни и ми вика "Ама туй дете защо така крещи?"А де,ми питай го де,иска милото да е център на внимание.Гащите взеха да ми висят вече,тя не ме оставя да се наям,трябва да я забавлявам нон стоп.Ох нали ми е здравичка,друго всичко е поправимо.
 Мис хубаво е че ги написа всичките тези неща.Има момичета които биха помогнали,но незнаят как.За съжаление тези деца имат огромна нужда най-вече от прегръдка и любов,от това ми става най-мъчно че това никога няма да получат Cry!

# 486
  • София
Мис, насълзиха ми се очите като прочетох поста ти...толкова си права! Аз нося омамелите дрешки на Рая в един дом за изоставени деца в Пазарджик, дечицата си нямат никого, на възраст са от новородени до 3 годишни. Домът се намира съвсем близо до дома на родителите на мъжо и всеки път като минаваме от там ги чуваме как плачат душичките. Сърцето ми се къса и сън не ме лови после. Иска ми се прегърна всяко едно от тях, да го полюлея и да го целуна, за да знае, че не е само. Задавам си въпроса кой успокоява тези дечица като са разстоени, кой ги гушка като са болни, кой им дава внимание, любов и нежност....и кой има сърце да изостави детето си.
Извинявайте за депресивния пост!

# 487
Честит празник на Анди, Момо и Калоян! Толкова различни, а родени на една дата  Heart Eyes Да са здрави най-вече, умни и разумни!

На Тони, Борянка и Ирето - прекрасни деца сте родили   bouquet

# 488
  • София
Честит рожден ден на Момо, Андрей и Калоян! Много весели игри и да слушат мама и татко!

Мис, определено човечетата ни стават все по-осъзнати. Тази вечер преди да си легнем я гледам как обикаля стаята, събира си играчките и книгите и си ги сортира в различните кутии по някаква нейна си  логика. Беше толкова задълбочена, просто едно малко момиченце.  Heart Eyes

Много се разстроих за тези деца. За съжаление, каквото и да си говорим, няма да имат детството на нашите деца.  Sad

Фийл, радвам се, че си тук!  Simple Smile

# 489
Мимичетаааа Sad Вчера изпуснах малките рожденици Sad
Честито на патерици на Анди, Момо и Калоянчето  Hug Пожелавам им щастливо детство и много радости и палави игри Simple Smile Да радват мама и татко и ги даряват с много любов!
Борянка, Тони, Арианче  Hug  bouquet  да са палави, но и много да ви слушат!
Иначе номер 2 е ок, всъшност предполагам, защото не съм ходила скоро при доки, очаква се на 13-ти да свърша таз хубава работа Simple Smile
Вчера ходих да си пусна изследванията и го съчетах с изследванията на Алекс, понеже опашката нямаше да я понеса втори път... Станах свидетелка на това колко се е озлобил народа и колко нетолерантен е Sad Аз пристигнах с Алекс, а пред мен имаше над 10-15 човека, застанах си права до една врата и никой нищо (не че съм очаквала нещо), след около 10-тина мин. един мъж ме попита дали искам да седна, аз отказах, защото Алекс точно посвикваше с обстновката и очаквах скоро да почне да обикаля, та какво седеен тогава Simple Smile Та дойде едно бременно момиче след мен и попита хората, дали ще я пуснат понеже е бременна... леле като скочиха тез хора, като почнаха "Какво кат' си бременна, ние чакаме от ... време ти сега идваш да ни предредиш" (колко ли щяха да се забавят, не повече от още 2 минути). Момичето обясни, че и става лошо и я е страх да не се зарази с нещо, защото не се знае кой колко е здрав, а хората почнаха да се хилят и викат "Щяла да се зарази, е к'во като се разболееш!" Аз се ококорих и и казах, аз съм бременна с дете, но все пак пак не проявяват някакъв такт хората, те и срещу мен викнаха... ние сме нямали работа по цял ден, сега ли изследвания (?!?) хората бързали за работа... И една като почна да се пени, да вика, да обяснява и момичето и обясни, че все пак е бременно и не е все тая дали ще се разболее и тя с цялата си злоба (според мен де, не знам дали може да е по злобна) като почна да кълне момичето... "Пожелавам ти да се разболееш от рак и тогава да висиш по опашките!" ама така го кресна, мен тръпки ме побиха, а момичето като ревна, майка й била починала преди няколко месеца или година не разбрах от рак... и не можем да я успокоим... ужас... какви са тези хора? и когато все пак от ллабораторията казаха тя да влезне следваща и като почнаха едни жени да се възмущават.... изумих се... мъжете бяха готови да я пуснат, отстъпваха и грам дума не казаха, а никога не са били или няма да бъдат бременни, а жените минали по този път, или на които им предстои бяха толкова озлобени към това момиче... Не знам накъде вървят нещата Sad
Сори за дългия пост, но просто не мога да не го споделя  Confused

# 490
Ели, ужасих се, чак се ядосах, че не съм била там да кресна и да се сбия с някоя изкукуригала злобна жена #Cussing out
За съжаление такива са хората, особено жените Confused

# 491
  • Велико Търново
Ели, потресе ме направо! Аз не съм конфликтна и гледам да не се разправям, ама някой хора са адски нагли  Crossing Arms Истина е, че жените са по-нетактични, за съжаление имам редица примери. В парка сме предимно майки с деца и пенсионери. Дядовците никога нищо не са ни казвали, ама бабичките... то не бяха облечи детето; не го дръж така, че е малко; защо го пускаш да играе в тревата и т.н. Една мама така се ядоса, че повика сина си и му каза нарочно да отиде в пръстта и да тича точно пред една такава групичка, но детето отказа, защото го беше страх! А това е най-големият разбойник, не признава майка, баща, деца, вироглав е от всякъде. Щом него са успяли да стресират... Една от служителките пък, които поддържат парка, изпразваше кошчетата точно, когато 2-3 от нашите спяха. Мина ни в гръб и със страшна сила отвори капака, той издрънча зверски и едното бебче чак подскочи и се разплака. Вместо да се извини или поне нещо утешително да каже, тя ни се скара: "Ей мами, като сте всеки ден тук, си опаковйте памперсите с найлон преди да ги хвърляте, аз с голи ръце ги пипам!" Ей, че като наскочихме срещу госпожата... Ръкавици да си слага бе, тръгнала да се гнуси от сухите завити памперси, а не гледа какво друго вади от кошчето  #Cussing out По същото време, но след 2-3 дни нейн колега мъж идва за същото нещо и още не беше стигнал до нас, като ни помоли да преместим едната количка, че да не се стреснело детенцето докато изпразва коша... Отплеснах се май малко, ама Ели ме подсети и...

# 492
newsm59  baloni ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АНДРЕЙ, МОМЧИЛ И КАЛОЯН!!! Бъдете весели, засмени и много здрави дечица. Радвайте родителите си и ги слушайте! hbday

С малко закъснение  Rolling Eyes, но все пак от сърце.

# 493
  • София
Ехааа, колко много и прекрасни пожелания има за Анди и мен! Благодаря ви, момичета! Стоплихте ми сърцето! За нашето семейство вчера беше много хубав празник - една година от появата на нашия чудесен и чакан син! Благодаря ви още веднъж за поздравленията и пожеланията!

Специални пожелания за здраве, късмет и щастливо и усмихнато детство на нашите астрални братлета - Момо и Калоянчо! Много им се радвам! Честит празник и на техните майки и татковци!
Честито и на рождениците, които сме пропуснали! Здрави, умни, красиви и щастливи да ни растат децата!

Момичета, искам да пиша за моите вълнения около раждането ...
И Мис е подхванала една истинска и тъжна, но важна за мен тема ...
... друг път!

Искам да ви кажа, че сте ми важни, че ви харесвам, че ви чувствам близки и се вълнувам за всяка от вас и за всяко наше детенце!
И ... да призова за среща утре в Борисовата градина. Време ни е за по-голяма среща! Да се видим, да обсъдим детайли от общия софийски рожден ден, да поиграят децата и ... да се почерпим за здравето на Анди! Прогнозата е за хубаво време! Така че, носете одеалата!
И така ... утре 09.10.09 /петък/ към 15, 15:30 ч. на полянката след езерото с лилиите /посока плиска/! Колкото повече, толкова повече!

Целувки!

# 494
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АНДИ!
Елина Малина гушни малкото приятелче на Олег!

Честит Рожден ден, МОМО!

Калоянчо, бъди жив и здрав, мило детенце!

Общи условия

Активация на акаунт