на Момчил,Калоян и Андрей
Да сте живи и здрави и много много щастливи

!!!!

,Момо и Калоян!Скъпи деца растете весели,засмени,палави и щури!Бъдете голяма радост на мама и тати!
!Весел празник мили майчета!
.
.Без спиране крещи със всичка сила,направо ни побърква.Баща и си е вкъщи тия дни и ми вика "Ама туй дете защо така крещи?"А де,ми питай го де,иска милото да е център на внимание.Гащите взеха да ми висят вече,тя не ме оставя да се наям,трябва да я забавлявам нон стоп.Ох нали ми е здравичка,друго всичко е поправимо.
!

Вчера изпуснах малките рожденици 
Пожелавам им щастливо детство и много радости и палави игри
Да радват мама и татко и ги даряват с много любов!
да са палави, но и много да ви слушат!
Аз пристигнах с Алекс, а пред мен имаше над 10-15 човека, застанах си права до една врата и никой нищо (не че съм очаквала нещо), след около 10-тина мин. един мъж ме попита дали искам да седна, аз отказах, защото Алекс точно посвикваше с обстновката и очаквах скоро да почне да обикаля, та какво седеен тогава
Та дойде едно бременно момиче след мен и попита хората, дали ще я пуснат понеже е бременна... леле като скочиха тез хора, като почнаха "Какво кат' си бременна, ние чакаме от ... време ти сега идваш да ни предредиш" (колко ли щяха да се забавят, не повече от още 2 минути). Момичето обясни, че и става лошо и я е страх да не се зарази с нещо, защото не се знае кой колко е здрав, а хората почнаха да се хилят и викат "Щяла да се зарази, е к'во като се разболееш!" Аз се ококорих и и казах, аз съм бременна с дете, но все пак пак не проявяват някакъв такт хората, те и срещу мен викнаха... ние сме нямали работа по цял ден, сега ли изследвания (?!?) хората бързали за работа... И една като почна да се пени, да вика, да обяснява и момичето и обясни, че все пак е бременно и не е все тая дали ще се разболее и тя с цялата си злоба (според мен де, не знам дали може да е по злобна) като почна да кълне момичето... "Пожелавам ти да се разболееш от рак и тогава да висиш по опашките!" ама така го кресна, мен тръпки ме побиха, а момичето като ревна, майка й била починала преди няколко месеца или година не разбрах от рак... и не можем да я успокоим... ужас... какви са тези хора? и когато все пак от ллабораторията казаха тя да влезне следваща и като почнаха едни жени да се възмущават.... изумих се... мъжете бяха готови да я пуснат, отстъпваха и грам дума не казаха, а никога не са били или няма да бъдат бременни, а жените минали по този път, или на които им предстои бяха толкова озлобени към това момиче... Не знам накъде вървят нещата 
Истина е, че жените са по-нетактични, за съжаление имам редица примери. В парка сме предимно майки с деца и пенсионери. Дядовците никога нищо не са ни казвали, ама бабичките... то не бяха облечи детето; не го дръж така, че е малко; защо го пускаш да играе в тревата и т.н. Една мама така се ядоса, че повика сина си и му каза нарочно да отиде в пръстта и да тича точно пред една такава групичка, но детето отказа, защото го беше страх! А това е най-големият разбойник, не признава майка, баща, деца, вироглав е от всякъде. Щом него са успяли да стресират... Една от служителките пък, които поддържат парка, изпразваше кошчетата точно, когато 2-3 от нашите спяха. Мина ни в гръб и със страшна сила отвори капака, той издрънча зверски и едното бебче чак подскочи и се разплака. Вместо да се извини или поне нещо утешително да каже, тя ни се скара: "Ей мами, като сте всеки ден тук, си опаковйте памперсите с найлон преди да ги хвърляте, аз с голи ръце ги пипам!" Ей, че като наскочихме срещу госпожата... Ръкавици да си слага бе, тръгнала да се гнуси от сухите завити памперси, а не гледа какво друго вади от кошчето
По същото време, но след 2-3 дни нейн колега мъж идва за същото нещо и още не беше стигнал до нас, като ни помоли да преместим едната количка, че да не се стреснело детенцето докато изпразва коша... Отплеснах се май малко, ама Ели ме подсети и...