КГО 2008 6-та част

• 31 389
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Галче, честит рожден ден! Бъди жива и здрава, много щастлива и глезена жена и майка!
Честит рожден ден и на малката пораснала Сияна, много да слуша и да радва мама и татко!

# 466
Честит рожден ден, Галя! Бъди жива и здрава!
Честит ден рожден и на Сияна! Много здраве, късмет и любов!
Майлили, голяма е сладурка снахата! Артистична от сега, да му мислите по-нататък. Crazy
Трикс, Рая е станала една голяма кукла! Много ми е интересно, как искаш тя да качва килограми, като ти си една вейка ooooh! На кого да се метне детето?! Я да я оставиш да се развива! Naughty

# 467
Гале, честит рожден ден ! Бъди жива и здрава и много щастлива!
Честит рожден ден и на малката Сияна! Да расте здрава и красива за радост на мама и тати!

# 468
  Честит първи рожден ден на Сияна  bouquet!Бъди здрава и много щастлива!
 Галя,честит рожден ден и на теб мила  Hug!Много щастлива и обичана жена и майка!Да те слушат и глезят мъжете ти!
 Нелка страхотна мацка си,ама на теб и като бременна не ти личеше особено Wink!А Рая наистина е едно голямо момиченце вече,кукла е!
 Алис пускай снимки да видим бъдещата дизайнерка Hug!
 Мариянка твойто Мише много ми прилича на мойто Весе.И тя прави същите физономии hahaha.
 Ние днес отпразнувахме рождения ден на Алекс,беше страхотно,като сваля снимките ще пусна да ги видите.

# 469
Честит първи рожден ден на Сияна! Да расте бързо голямото момиче, нали скоро ще става кака  Hug Наздраве, за нейно здраве!
Честит празник на Галина! Любов, семейно щастие и професионални успехи!   bouquet
Малко на патерица се включих  Embarassed........

Не знам какви снимки имам от прощъпулника, мъжа ми щрака, а аз не съм прегледала картата след това. Мисля обаче, че снима на клип. Ще пусна малко снимки, обещавам, но утре.  1countingsheep

# 470
Благодаря ви за хубавите пожелания момичета, и на вас всичко да ви се връща стократно!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН/НА ПАТЕРИЦИ/  НА МАЛКАТА ПОРАСНАЛА ВЕЧЕ СИЯНА. ДА РАСТЕ  МНОГО ЩАСТЛИВО И УСМИХНАТО ДЕТЕ! 

# 471
Ох момичета и аз да се включа със закъснения да поздравя рождениците, които съм изпусннала и за да не пропусна някого няма да споменавам поименно  Hug  bouquet Heart Eyes
Вчера имахме малко гости и празнувахме РД на Алекс, че беше болна и не можахме почивните дни Sad Трябва да кача снимчици и от двете партита Simple Smile
Вчера  бях и на лекции... срам Simple Smile Седях като пукал да ми обясняват за някакжи валутно-финансови, непонятни за мен неща.... Понеже закъснявах набързо влезнах в залата и се оказа, че не съм била за таз лекция  Whistling  Joy бях влезнаха при финансистите, е ние също ще го учим това, но в 3-ти курс Simple Smile Оказа се, че моята лекция ще се чете след средата на ноември  hahaha Ама съм много загубена  Laughing А аз си скъсах "краката" от бързане след партито  Laughing Колко го псувах един дето караше пред мен, че беше решил, че 40 км е прекалено бързо... даже самосвала, които караше пред него се беше изгубил от поглед  Crossing Arms Добре, че пооправиха малко "околомръсното" и има възможност да се изпреварва от време на време Simple Smile
Отклоних се много с моите оплаквания Simple Smile  Peace

# 472
Добър вечер, мили мои  Heart Eyes

Първо, честит рожден ден на всички бебчовци, които не можах да поздравя навреме   bouquet Все по-смели, все по-весели и щастливи, здравички и паметливи!

Алис, прегръдки от мен! Изживявала съм подобен кошмар с Денис като падна от сцената в Албена от метър и половина на асфалта и напълно те разбирам... Споменът за гледката сигурно още те кара да потръпваш и 100 % сега ще си нащрек повече отколкото е необходимо... А разказът ти за появата на Мира на бял свят наистина много ме впечатли, има много силна връзка между вас  Hug

Ели, простено ти е  baby_neutral Алекс оправи ли се?

За стоенето в количката.... не му се впечатлявам  Sunglasses При нас проблемът е като го откъсна от играта и като трябва да си ходим... Крещи, извива се, реве, напъва се, бие се, хвърля играчки, ама аз му говоря спокойно и не си го слагам много на сърце.. Е, хората ни гледат, ама да гледат... Като буйства и се опитва да става, го връзвам и с горните колани и се кротва... Все пак, по-важно е да не падне  Naughty
Моето дете по принцип е кротко (разбрано), но си има своите моменти, в които истерясва (доста рано го хванаха тия пубертети). Не знам дали ви се е случвало детето да се тръшка без причина. Просто, в един момент като се измори, като му стане скучно, приспи му се, огладнее или като "влезе във фаза" най-общо казано, започва да се мята  - хвърля се назад и си удря главата, извива се на дъга, рита, хвърля всичко... Не знам период ли е или е нервност заради зъбите, но определено е доста опасен за себе си в този момент. Трябва да го разсея или ако не успея, трябва да го сложа в кошарата/количката, за да не се нарани  Rolling Eyes Абе... деца всякакви  Laughing
Хайде, оставям ви, утре пак  Wink

# 473
Не спирам да ви chета, темата ми е постоянно отворена. Ще се наканя веднъж да пиШа, ама едвам намирам буквите. На лаптопа на мъжлето съм, че моят неЩо сдаде багажа. И няма да ви каzвам каква отвратителна клавиатура има, някаква сбита и едва ли липсват половината клавиШи, освен това няма кирилица, просто красота. Ама поне намерих къде е ч _то, та дори и голямото Ч  Crazy
Та така, просто исках да кажа каква прилика виждам в Максим и Криси, та нали са на една дата. Става прав в количка, като коланите си от 5точковите  ooooh!, просто думи  нямам. СъЩо така се тръШка иzвива се хвърля всичко. Сигурна съм че има и оЩе.

На всички сладури направили 1 годинка, много zдраве и весели игри.

Ще се пробвам да се кл<ча теzи дни отново, мисля да лягам вече, че със сигурност пак Ще е тежка ноЩ в 12, и 2,и 4, и в 7 окончателно Ще е станал  #Crazy
Лека на вас момичета.

# 474
  • София
Честит рожден ден на трите пораснали момчета Андрей на Елина Малина, Момчил на Госпойца Димитрова и Калоян на Ариана! Да растат здрави, умерено палави и щастливи деца!
Тедико, аз отдавна не се впечатлявам за кг на Рая, ми такава си е, да ми е жива и здрава само!
Съни, благодаря ти! Hug
Еличка, прегрътки от мен! Ама ти си страшна фурия....как се чустваш с бебо номер 2 в корема?

# 475
  • Велико Търново
Момичета, да ви се оплача, Преслава отказва да яде Sad Сутринта като хапне мляко с бисквити в 9:30 и това е. Вчера я държах гладна до 16:30 и пак не пожела. Само като ме видя, че вадя купичките от кухнята и почна да реве с крокодилски сълзи, да рита и да се извива в количката. Тогава вече се предадох и я накърмих. Вечерта пробвах поне кремчето от кухнята да дам - същата работа. Преди 5-6 дни отказа пюрето на обяд, а постепенно всичко Sad Вероятно заради зъб е това, ама чак пък толкова, въобще ли не огладнява  newsm78

# 476
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ ГОСПОДА АНДИ, МОМО И КАЛОЯН!!!!
ЖЕЛАЯ ИМ ДА СА ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ, УСМИХНАТИ И ПАКОСТЛИВИ. Wink

Честит празник и на техните страхотни майки. smile3525

Чакаме още снимки от партитата.

Наде, консултирай се с лекарката, но като не иска няма как да я накараш. Сигурно ти е притеснено, но ще отмине и тоя период.

И аз започвам да наблюдавам наченки на тръшкане във Влади. Когато му взема нещо или го махна от някъде и той започва да се извива или да иска да легне на земята. това ме вкарва в ужас, защото Соня никога не е правила така. Rolling Eyes

Еличка, завиждам ти на ентусиазма. Бъди все такава. Simple Smile

# 477
  • София
Хайде днес почерпката е от нас  Laughing

Честито и на другите ни астрални братчета - рожденичета - Момо и Андрей  Hug

Наде, не се тревожи, Калоян е почти всяка втора седмица така. Предлагай кърма, за да не огладнява и ожаднява мъничето и не се отказвай да и предлагаш и храна, ще прояде скоро, няма страшно!

# 478
Анди, Момо и Калоянчо

Растете здрави, весели и палави (то някой май няма накъде повече  Mr. Green) деца, радвайте мама и тате и бъдете обградени от любов.
НАде най-вероятно е от зъб. Не я насилвай, давай й да суче и можеш да пробваш да смениш лъжичката, с която я храниш - вземи мека силиконова, която да не дразни допълнително венеца.
Алис представям си ужасът, който си преживяла и се радвам, че на Мира нищо й няма. Наистина трябва да са ни на 4 очите. Аз моя хубавец го излових днес как беше тръгнал да се катери по стъпълата за втория етажу а те съвсем не са от най-полегатите и ниски  ooooh! Но покрай баткото се научих, че не се ли чеват за повече от минута, значи е съмнителна работата  Mr. Green
Раждането мина преди година - беше изненадващо, бързо и лесно. Още си спомням как пуфтяхме с Шарийз, Шики, Ванче и Сисилия пред компа  Mr. Green Но снощи докато заспивах, гледах една малка и съвършенна ръчичка, която ебеше хванала решетката на леглото и си мислех, че по-голямо щастие няма  Simple Smile

# 479
Честит Рожден ден на Галина ,Сияна,
Момчил,Андрей,Калоян!

Много здраве,любов и сбъднати мечти на рождениците!

Моята кумица ме накара да се замисля,че когато навършат година децата започват страшно да се променят.Ами ако искате вярвайте,но е така.Виктор с всеки изминал ден ми изглежда все повече да мисли и да реагира като по-голям човек.Какви са вашите впечатления?

Искам от сърце да благодаря на момичетата,които изразиха желание да помогнат за набирането на средства за клапата на бебчето от Пазарджик!  bouquet За щастие за проблема са научили правилните хора и клапата вече е осигурена.Все пак  ви благодаря за желанието!
Исках и да ви кажа,понеже някои се притесняваха,че могат да отделят малка сума- не се притеснявайте дори да можете да дарите само 10лв.Правете го.В темата сме поне 100 майки-ако всяка беше отделила по 10лв,които се изхарчват само за Добър ден,1/3 от сумата за клапата щеше да е събрана.Наистина времената са трудни и има много шарлатани,но какво ще стане с тези деца ако това ни откаже?Помните ли какви дребосъци бяха нашите мушмуроци като се родиха?Представете си същите мъничета изоставени и самотни,без мама и тати и без близък човек.Не мога да ви опиша какво е да видиш тези малки човечета да те гледат безпомощно и жално от големите си легла и като се сетиш,че няма кой да ги прегърне,да ги погали,да им каже колко ги обича и да ги целуне ,направо  smile3518
Ако някой има желание да помага,а не знае как и къде,може да се свърже с Движение на българските майки.Момичетата са много мили и приемат с радост,всеки,който иска да помогне.На мен ми отвориха очите за много неща и разбрах,че има и съвестни хора,а не само измамници.Тези жени отделят от собственото си време и пари ,за да помагат на семейства в нужда,носят не само дрехи и храна на сирачетата,но и любов.А това е най-важното за едно дете.
Дано не ви досадих,но посещението ми в детския дом ме накара да ви пиша.

Общи условия

Активация на акаунт