Честит рожден ден и на малката пораснала Сияна, много да слуша и да радва мама и татко!

На кого да се метне детето?! Я да я оставиш да се развива! 
!Бъди здрава и много щастлива!
!Много щастлива и обичана жена и майка!Да те слушат и глезят мъжете ти!
!А Рая наистина е едно голямо момиченце вече,кукла е!
!
.
Наздраве, за нейно здраве!

Трябва да кача снимчици и от двете партита 
Седях като пукал да ми обясняват за някакжи валутно-финансови, непонятни за мен неща.... Понеже закъснявах набързо влезнах в залата и се оказа, че не съм била за таз лекция
бях влезнаха при финансистите, е ние също ще го учим това, но в 3-ти курс
Оказа се, че моята лекция ще се чете след средата на ноември
Ама съм много загубена
Добре, че пооправиха малко "околомръсното" и има възможност да се изпреварва от време на време 

Все по-смели, все по-весели и щастливи, здравички и паметливи!
Алекс оправи ли се?
При нас проблемът е като го откъсна от играта и като трябва да си ходим... Крещи, извива се, реве, напъва се, бие се, хвърля играчки, ама аз му говоря спокойно и не си го слагам много на сърце.. Е, хората ни гледат, ама да гледат... Като буйства и се опитва да става, го връзвам и с горните колани и се кротва... Все пак, по-важно е да не падне 

, просто думи нямам. СъЩо така се тръШка иzвива се хвърля всичко. Сигурна съм че има и оЩе.

Сутринта като хапне мляко с бисквити в 9:30 и това е. Вчера я държах гладна до 16:30 и пак не пожела. Само като ме видя, че вадя купичките от кухнята и почна да реве с крокодилски сълзи, да рита и да се извива в количката. Тогава вече се предадох и я накърмих. Вечерта пробвах поне кремчето от кухнята да дам - същата работа. Преди 5-6 дни отказа пюрето на обяд, а постепенно всичко
Вероятно заради зъб е това, ама чак пък толкова, въобще ли не огладнява

Но покрай баткото се научих, че не се ли чеват за повече от минута, значи е съмнителна работата
За щастие за проблема са научили правилните хора и клапата вече е осигурена.Все пак ви благодаря за желанието!