Да са живи и здрави и да не боледуват въобще! Да пораснат умни и хитри

Ох, Шивани като говориш така за децата като за бебчета ми става едно такова мило, за мен Царчо вече не е бебе, а малко дете. На такова ми прилича, хич не ми е бебе вече, ама де да знам, може да греша

Параход, съчувствам ти, моето не прави така, то ходи и се уморява, мама добре се старае да го умори, та да има малко мир и да седи в количката
За водата, и аз се притеснявах отначало, че Кало я пиеше само със сокче, но после си говорих с една приятелка и тя ми каза, че дава на нейното със сок и в крайна сметка си казах като му харесва със сок, пък ще му давам, няма цял живот със сок да я пие я, амаха от предрасъдъци
Колкото до храненето, няма да кометирам моята ламя. Той яде всичко по много, и яде сам със ръце откакто навърши осем месеца, развива се добре двигателно и физическо, ми то как няма, като яде само, но пък речево - нъц. Не ще да говори и имитира движение, инати се и това е. Диване

P.S. Сок имах предвид, не изцеден, а на ХИП, изцедени не му давам ,смятам , че е малък, както и кисело и прясно мляко. Дадох му две парченца портокал и ми се обрина по лицето, цитруси след две години, толкоз. Яйце хич не съм давала, жълтък сега ще почна, хемоглобина му е нисък, та сега го "тъпчем" с червено месце, така каза докторицата

Колкото до индустриализацията и мръсната околна среда, положението не е чак толкова катастрофално, колкото го описват, всичко се преувеличава и преекспонира. Няма формула, по която да се изчисли кога ще се стопи Антарктида, всичко е субективно и е натъпкано с условни величини. Истината е, че учените трещят барабана, но и те самите не са много убедени в това, което говорят. 
Викам аз не си поръчвам такси, за да ходя аз на адрес, с малко детет съм и вън вали. Викам й шофьора да обиколи Кауфланд и ще ни види....обикалял няколко пъти вече . Е не се познах как й крещях за това, че колегата й освен че е малоумен явно е и очевидно сляп....отказах поръчката и ходихме да дирим от улицата такси. Сори за словоизлиянията, обаче аз ли не съм в час или какво? Предния път не ми намираха блока който е на ъгъла на две известни улици и там друг блок няма. Чак ме и подминаха. Да кажа само че фирмата е 1 евро, аз повече няма да ги ползвам. 
не си развалям имиджа на ходеща...
. Маминото момиче посегна към стетоскопа, попипа го, но след секунда непоколебимо хвана макара в едната ръка и четка за рисуване в другата. Така че.......треперете Долче и Габана
. Една позната, работеща в Гърция ми разказваше за 93-годишен дядо от съседната къща, който всяка сутрин плува в морето и се сърди на 95-годишната си комшийка, че не го придружава. Ако някой може да ми обясни защо в Гърция има толкова много дълголетници, и то в завидна форма (това по думите на наши изселници там). Не съм запозната с начина им на живот и ми е страшно любопитно. За екокатастрофата съм съгласна с теб - преекспонира се, но в крайна сметка няма лошо, щото се самозабравихме човечеството и не е зле да се постреснем и позамислим 
.
снощи спах
щастлива съм!
) с хомеопатия.