КГО 2008 6-та част

• 31 389
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Мале, мале що рожденници изпуснахме с Царя.
Да са живи и здрави и да не боледуват въобще! Да пораснат умни и хитри Mr. Green и да са гордост на мама и тати  bouquet
Ох, Шивани като говориш така за децата като за бебчета ми става едно такова мило, за мен Царчо вече не е бебе, а малко дете. На такова ми прилича, хич не ми е бебе вече, ама де да знам, може да греша Crazy
Параход, съчувствам ти, моето не прави така, то ходи и се уморява, мама добре се старае да го умори, та да има малко мир и да седи в количката  Mr. GreenО, днес цял ден кротува, чак се притесних ,че нещо му има newsm78
За водата, и аз се притеснявах отначало, че Кало я пиеше само със сокче, но после си говорих с една приятелка и тя ми каза, че дава на нейното със сок и в крайна сметка си казах като му харесва със сок,  пък ще му давам, няма цял живот със сок да я пие я, амаха от предрасъдъци Crossing Arms
Колкото до храненето, няма да кометирам моята ламя. Той яде всичко по много, и яде сам със ръце откакто навърши осем месеца, развива се добре двигателно и физическо, ми то как няма, като яде само, но пък речево - нъц. Не ще да говори и имитира движение, инати се и това е. Диване Crazy
P.S. Сок имах предвид, не изцеден, а на ХИП, изцедени не му давам ,смятам , че е малък, както и кисело и прясно мляко. Дадох му две парченца портокал и ми се обрина по лицето, цитруси след две години, толкоз. Яйце хич не съм давала, жълтък сега ще почна, хемоглобина му е нисък, та сега го "тъпчем" с червено месце, така каза докторицата Crazy

Последна редакция: сб, 03 окт 2009, 21:00 от Bebo4ka

# 451
  • Велико Търново
Аз пък давам изцедени, всяка сутрин това ми е първата работа като стана. Първо правя сокчето, после закусвам Simple Smile

# 452
Наде, прочетох статията дето си дала линк - над 50 на сто от днешните бебета в развитите страни вероятно ще отпразнуват 100-годишнината си, при това в добро здраве.
А ние от развитите страни ли сме!!!!!! newsm78 Laughing

# 453
  • София
Наде, прочетох статията дето си дала линк - над 50 на сто от днешните бебета в развитите страни вероятно ще отпразнуват 100-годишнината си, при това в добро здраве.
А ние от развитите страни ли сме!!!!!! newsm78 Laughing

това изследване е субективно, не са взети всички фактори предвид, не всички от наличните в този етап на живот.
Не забравяйте, че снегът на северния полюс се топи с невероятна бързина и че до 2037 година няма да има и снежинка на Антарктида. Това ще промени изцяло животът ни, а и този на нашите деца. Качеството на храната ни е супер лошо, въздухът, който дишаме е отвратителен, почвите  обедняват откъм полезни вещества за покълващите растения, изтърбушваме природата по най-безмилостен начин. Дано хората се осъзнаят, докато не е станало късно.
А и друго дълголетието не е признак за пълноценен живот!

Бебочка, и за мен Олег отдавна не е бебе, но в сравнение с децата на година и половина или две годинки си е направо бебе. Тук също важи правилото за гледната точка.

В петък бяхме на музикална работилница с Олег. Имаше много деца и беше им интересно.. Песни, танци, жестове, ръкомахане, тракажи играчки, пиано, ролеви игри. Децата бяха с ококорени очи и накрая се умориха.
Пускам му на Олег в музика и забелязвам кои песни му ахресват и кои не.
Искам да ви питам попадали ли сте в интернет на видеозапис на детските онцерт Сан Ремо. Аз ги търсих, но безуспешно.  Много ми харесват и искам да пускам на джедайчето да слуша и гледа тези изпълнения на прекрасните дечица?!
[/b]

# 454
Включвам се само да честитя на всички дечица, които изпълниха първата си годинка през изминалите 2-3 седмици.

Бъдете живи и здрави мили деца, винаги весели и засмени. Слушайте много вашите майки и ги радвайте.

# 455
Шивани би ли споделила за музикалната работилиница, че ми стана супер интересно. Къде се намира, как може да идеш? Специално за малки деца ли е? Ще ми се да го заведа Царя, сигурно ще му интересно newsm78 В Замундата провери ли за концертите от Сан Ремо, това е добра идейчица, хич не  се бях сетила да ги сваля Crazy
Колкото до живота до 100 години, какво му  хубавото на това? Извинявайте, но аз например не искам да жиея до толкова, сигурно ще съм глуха и недай си боже ще съм в тежест на близките си. Тялото ми ще е пред биологичен колапс, ще ми треперят ръцете, ще ме болят ставите, ще се мъкна все по болници ще пия 100 хапчета за кръвно CrazyТова е моята гледна точка Peace
Обаче всяко едно изследване е субективно, защото всички изследвани трябва да живеят в тотално еднакви условия, да ядат едно и също като храна, да се каляват по един и същи начин, да не говорим, че гените имат голяма част от приноса за продължителността на живота. Имам чувстовто, че се правят изследвания, за да се имитира дейност и да се оправдаят изхарчените пари. Чат-пат хвърлят някоя бомба, която друго изследване след години опровергае, абе смях hahaha Колкото до индустриализацията и мръсната околна среда, положението не е чак толкова катастрофално, колкото го описват, всичко се преувеличава и преекспонира. Няма формула, по която да се изчисли кога ще се стопи Антарктида, всичко е субективно и е натъпкано с условни величини. Истината е, че учените трещят барабана, но и те самите не са много убедени в това, което говорят.
Извинявам се за лиричното отклонението bowuu

# 456
  • София
Здрасти, банда  Simple Smile
Скатавате ли се в къщи в това "прекрасно" време  Mr. Green
Вчера в дъжда хукнахме да търсим тоалет за рождения ден на Мишето, че време не остана, последен шанс. Предния уикенд обиколихме където се сетихме, но или нямаше номер, или роклите бяха постни, или с бебешки апликации.....както и да е. Та тръгваме в събота с такси към Пигис Хаус, за щастие намерихме точно каквото ни трябваше (даже останала една бройка точно нашия номер) .......поръчваме такси, казвам адреса, обяснявам как да намери магазина....последваха 6-7 обаждания от страна на операторката, колегата не намирал магазина  Shocked Как ли не й обяснявахме, че сме до Кауфланд, до Карпет макс (който пък се вижда още от кръстовището)....нямало такива магазини. А вън вали, Мишето без количка, мрънка щото не е спала, аз се притеснявам да не настине....лудница. Обадиха се за пореден път, на всяко обаждане си обясняваме едни и същи неща до припадък, аз дето съм супер неориентирана бих го намерила тъпия магазин....Операторката ми вика, що не вземете да отидете вие на входа на Кауфланд, от там да ни качат  #Crazy Викам аз не си поръчвам такси, за да ходя аз на адрес, с малко детет съм и вън вали. Викам й шофьора да обиколи Кауфланд и ще ни види....обикалял няколко пъти вече . Е не се познах как й крещях за това, че колегата й освен че е малоумен явно е и очевидно сляп....отказах поръчката и ходихме да дирим от улицата такси. Сори за словоизлиянията, обаче аз ли не съм в час или  какво? Предния път не ми намираха блока който е на ъгъла на две известни улици и там друг блок няма. Чак ме и подминаха. Да кажа само че фирмата е 1 евро, аз повече няма да ги ползвам.  ooooh!

Днес научихме, че кучето прави "бау бау"  Simple Smile Малко като "бау ба" звучи  Mr. Green Ето малко да се позабавлявате:
http://www.youtube.com/user/marianakonstantinova#play/all/upload … all/0/YfqFMH4CWSs

# 457
  • Варна
Здрасти,   Simple Smile
Скатавате ли се в къщи в това "прекрасно" време  Mr. Green
....
Ааа, не  Naughty не си развалям имиджа на ходеща... Laughing Излязохме и днес, валя,ама вкъщи не се стои...Много хубаво беше-никакви хора, съвсем малко коли...
Вече съм абсолютно убедена,че ще купя гумени ботуши на Момото, чакаме си и едно яке точно за валежи и вече няма какво да ни спира,дори и в това време да ходим навън.
Момото е с хрема от вчера,но мисля че не е от времето, а от нови зъби, предния път за 10 дни сополи изкара 2 зъба,дано и сега е така

Майли,Мишето е голяма артистка, вие ли я научихне да ги играе тия сърдити физиономии  Laughing

# 458
  • София
Тони, тя сама ги заучава. Специално това май от леля си го видя миналата седмица. Като я впечатли нещо и веднага го вкарва в репертоара, аз и да искам насила нищо не успявам да я науча. Има си мнение детето  Laughing Сега й е хит да се мръщи и като види че й се връзваш почва да ти се хили.

Евала, че ви се обикаля в това време. Добре че пак ще се оправя, че ще луднем в къщи. Мишето само ми влачи разни книжки да й разказвам по картинките, играем с всички играчки, ама накрая й омръзва без разходка.
Дано хремата ви да е от зъби!

# 459
Нашето парти-прощъпулник мина. Най-после седнах и аз  Grinning. Маминото момиче посегна към стетоскопа, попипа го, но след секунда непоколебимо хвана макара в едната ръка и четка за рисуване в другата. Така че.......треперете Долче и Габана   Laughing.
Бебоч, не е задължително да си развалина на 100  Wink . Една позната, работеща в Гърция ми разказваше за 93-годишен дядо от съседната къща, който всяка сутрин плува в морето и се сърди на 95-годишната си комшийка, че не го придружава. Ако някой може да ми обясни защо в Гърция има толкова много дълголетници, и то в завидна форма (това по думите на наши изселници там). Не съм запозната с начина им на живот и ми е страшно любопитно. За екокатастрофата съм съгласна с теб - преекспонира се, но в крайна сметка няма лошо, щото се самозабравихме човечеството и не е зле да се постреснем и позамислим  Crossing Arms. Ееее, много спам, много нещо  Sunglasses
Госпойце, и аз смятам като Шивани, че засега е важно да продължавате да предлагате на Момо храна, пък той все някога ще разбере колко е приятно да хапваш различни неща. Сега май най-вкусно му е на мама млякото, а колко е полезно - то е ясно от непрекъснатите му щуротии  Heart Eyes.
Майлили, да нацелуваш сладката мишонка. Колко е умничка!

П.С. Благодаря за съпричасността! Аз като че ли взех да загърбям лошата случка, поне не се сещам толкова често като преди 2-3 дни.

# 460
  • София
Добро утро  Party снощи спах  Flutter щастлива съм!

Алис, ами честита ви дизайнерка! Дано да стане най-най-добрата в България! Сладурка малка  Heart Eyes, има ли снимки? Скоро май не сме я виждали  Hug

Марианка, браво на Мишето! Толкова умна и съсредоточена изглежда   bouquet

За количката щях да пиша. Шилото естествено не ще да стои вътре, ама аз му хванах цаката  Sunglasses Слагам върху количката кошницата за кола (една марка са, но не са комплект) и го закопчавам с петточковите колани. Оттам измъкване няма, пък и скоро не се е сещал да ги разкопчава. Съответно е на високо, харесва му, защото е нещо ново, стърчат му краката, ама карай  Laughing

На последната консултация беше отслабнал. Няма 10 кила, странна работа, добре си хапва  newsm78 Кара ларингит в момента, вече е по-добре, излекувахме се (надявам се  Praynig) с хомеопатия.
Ох, за Райчето исках да пиша! Нелка, поздравления, страхотна мома е станала! Колко се е променила...... а ти си за списание просто  Hug

# 461
  • София
Мариянка, ще и изям дупето на малката Мишонка, голяма е скица!
Алис, да ви е честита малката дизайнерка!
Сиска, чак за списание не съм, но ти благодаря за комплимента, много си мила!  Hug
Мойта калпазанка откакто проходи не качва, стой си от два месеца на 8 500 кг и това е, не мърда на кг, а само на см. вече е 73 см. Дано да мръдне кантара на 17ти когато сме на консултация, тя просто изразходва много енергия и не и се лепи.
Отдавна не бях пускала снимки на Рая и се радвам, че всички я намирате променена и пораснала. За мен тя вече не е бебе отдавна,просто нищо бебешко не виждам вече в нея,  за мен тя е малко момиченце с чепат характер, много мила и сладка когато тя си поиска.

# 462
МАМЧЕТА ЗДРАВЕЙТЕ! Hug
АЗ ДНЕС ПОРАСНАХ С ОЩЕ ЕДНА ГОДИНА. ТА ВИ ПРИВЕТСТВАМ ДА СЕ ПОЧЕРПИТЕ ЗА МОЕ ЗДРАВЕ. newsm59  party023 newsm38

# 463
И моята Сияна днес е рожденничка! Желая ... на нея и на цялото ни семейство да сме много здрави.И всички следващи години да са запомнящи се като тази.

За всички вас - наздраве!

# 464
  • София
Мерси за комплиментите! На мен Мишето ми става все по-интересна, връзката вече е двустранна. И какви неща им раждат главиците. Сутринта (под мой надзор) си играе с една моя фиба и ластик за коса. Тоооооолкова старание вложи да си ги слага на косата.  Mr. Green Накрая почна да ми ги бута в ръцете аз да й ги сложа.  Всичко виждат и попиват, даже когато ние не забелязваме.

Алис, ще има кой да ти шие тоалети някой ден.  Simple Smile А снимчици за нас няма ли?  Whistling

Аааа, Нелка, баш за списание си, ще ме извиняваш!  Naughty

Софко, гледах последните снимки на Вики, че тя Мишето ми изглежда по-слаба от нея. Да не и се кахъриш!

Честит рожден ден на Сияна! Да расте в мир и хармония, да бъде щастлива и винаги здрава!

Галина, честит рожден ден! За остаряването бих казала по-скоро помъдряла. Много вода изтече през последната година, вярвам покрай малките душички да сме станали повече хора. Много да те обичат хората край теб!

Общи условия

Активация на акаунт