КГО 2008 6-та част

• 31 204
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Честит рожден ден на Кристиана! Бъди жива и здрава, весела, щастлива и изживей най-прекрасното детство!
Адашче, много радост да ти носи прекрасната ти госпожица!   bouquet
Сисилиа, страхотно е!!! Поплаках си... Crazy Вчера бях седнала да разглеждам снимки и аз. Разгледахме една година и ние... Едно ми е такова носталгично, но и много хубаво Crazy
Да са ни живи и здрави малките пораснали сладури!

# 676
  • София
Честит рожден ден на Криси на Покжей! Hug

Сиска, браво. Много умилително и страхотен спомен.

Моя вагабонтин продължава да кара по строто време. До минути е точен в режима си.  Twisted Evil

Влади казва "мама" ,"тати" и "дай". Mr. Green
В момента е ужасно привързан към мен и по цял ден повтаря "мама'. Много е досадно.

# 677
Силве, много яко.

Да питам, ний отчитаме ли се още, като вече не е отчетна  Joy
Моята немерена от 3-4 месеца дъщеря се оказа 80 см и 10.700 кг - както съм казвала и преди, ще бие всичките момчета.
Тази седмица я записах на кухня в Хер Бебе, но не съм очарована. Явно ще се готви пак, колкото и да ми е неприятно.

За хвалене няма кой знае какво - нощем сме вампири, денем ми е залепена на полата Simple Smile, особено след мръкване, което сега е 6 ч и по-рано ще става. Не е проходила, също, макар че наближава и тоя момент  Wink По обясними за всички причини ми е трудно да се добера до компютъра, освен вечер след като заспи.

Ето ви разказ в картинки от нашето последно пътешествие, с което отбелязахме рождения ден, че традиционните решения за празнуване хич не ме изкефиха нещо:

Снимки от плажа що няма, като само там имахме миг-два спокойствие... да ме пита човек  newsm78

# 678
  • Велико Търново
sisilia, страхотно! Много ме разчувства Simple Smile

Алис, как успя на всеки отделно да кажеш по нещо Hug Благодаря за комплиментите! С тортата беше малко зор, защото се оказа, че в нета няма нито един качествен образ на Пипи Дългото Чорапче (което е жалко, защото е много готин герой). Най-доброто, което намерихме беше сканирана корица от книгата, леко надрскана с химикал. Пък с яденето какво ще правим, незнам. Консултацията ни е чак на 19.11 Sad , искам и с докито да се консултирам за подсилването, че и имам голямо доверие.

Tsv, направо ме разби с тоя клип!!!

# 679
  • София
Ани, къде сте ги правили тези хубави снимки?
Марта е пораснала, личи си! Браво, да е жива и здрава!
Другите момчета не знам, но Олег го надминава от всякъде. Днес бяхме на мерки и теглилки и е 7,800кг и е 71 см.
Но пък да ви се похваля че започна да яде и сладко сладко си помлясква. Мани мани, голям сладур.

Отивам да видя какво е написала Сисилия, че така сте се разчувствали!

bouquet

# 680
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСИ НА ПОКДЖЕЙ!

Сиси, яко е, дааа!

# 681
  Честит първи рожден ден на Кристиана  bouquet!Расти здрава,красива и много умна!
 Искам да поздравя и всички рожденници които съм пропуснала  Embarassed!Да сте здрави,палави и много щастливи мили дечица!
  Много се смях на "мрън-мрън",макар че на вас сигурно не ви е до смях.Ама просто си ви представих как сте се оклюмали,не е лесно да си родител и 24 часа да си отговорен за малкото безпомощно същество.Аз не съм в сатурнова дупка,ама явно Весето е.Успявам понякога да ви прочета,но за писане и дума неможе да става,дърпа ме,мрънка...Иска да ходи,обикаля,след 5 минути да я гушна,опъва се мрънка,незнае какво иска или аз не я разбирам  newsm78.Знае само "ам" и го повтаря нон стоп,всички и бутат в устата,а тя плюе.Омръзна ми да обяснявам,че не е гладна просто само това може да казва  ooooh!.Понякога се скъсвам да хвърлям храна,а друг път немога да и смогна,ама като цяло яде много малко в сравнение с други много по-малки от нея деца.Абе нали е здрава спирам да я оплювам Joy.А какви физономии прави и как ни имитира скъсвам се от смях просто Heart Eyes!Навън започна да ми пуска ръката и седи на едно място с леки движения в ханша и въртене на китките  Joy.
 Параходче много се радвам за хубавото празнуване на рождения ден и малко завиждам  Embarassed!
 Силве и мен разплака душа,много е хубаво клипчето на Дени!
 Наде тортата е страхотна,дано не е толкова палава малката Пипи като героинята,че ще видиш зор Laughing!
 Ванче голямо момче си имаш вече,много е сладък!
 И изобщо всички снимки с голямо удоволствие ги разглеждам,дечицата стават все по-хубави и по-хубави Heart Eyes!

# 682
Мяу! Хъ-хъ!!  Mr. Green Crazy
Наминавам оттука аз предпразнично... ето, че и нашият рожден ден идва след няколко часа.
Какво си спомням аз- трябваше да сме в болницата в 5:30 сутринта за планираната интервенция...
Данни, който тогава спеше при нас, буквално цяла нощ будува, защото явно усещаше напрежението из въздуха милия. Въпреки, че всичко ни беше готово и знаехме какво да очакваме... на практика никой от нас не спа.
Сутринта беше мразовита, нетипично флоридска и много свежа (аз имах глупостта да тръгна по джапанки и вените ми се бяха  свили, нещо)... сума време попълваха документи сестрите, смешното е, че и при нормално раждане процедурата е същата и отговаряш на въпроси между контракциите, едва ли не. Този път преживяването ми хареса определено, с което бих окуражила мамите, които ги е страх от второ секцио, че нямаше нищо общо с първия ми опит...

Бубата я измъкнаха към 7 часа сутринта, в сравнение с батко си, ми се видя по- червена, по- чернокоса, с по- различна стойка и като цяло, по- недовършена... ама, как не спирам с тия сравнения незнам.
От малка обичаше да суче кратко и да се разсейва, така си е и досега, еййй!
Обичкам си я откакто я гушнах за първи път, колкото и да звучи клиширано (с Данни бях малко в по- особено състояние на духа)... Добро ми е детето, малко ядове ми създава, като се изключи любимата ми тема...

Снощи, явно и Вики беше в сатурнова дупка, защото почти не спа, а аз съвсем, но здраве да е, на хубаво лесно се свиква.

Много обичам да я целувам по малките сладки и съвършени бузки, да гледам физиономиите, които прави, и как иска вече да е част от играта и как се кара и инати, съвсем като голямо дете... Днес повтори след мен няколко думи, и определено си мисля, че в случаите, когато ми се струва, че казва нещо, явно го има предвид наистина и го прави умишлено. Ако и чета книжка- и тя "чете"- сочи картинките, вика и им приказва нещо.

Вчера намерих използвана дъвка залепена за гушката и- Данни и я е предлагал... в малкото време, когато не ги гледам  ooooh!.
Както винаги- пиша дълги, но за сметка на това несъдържателни постинги...

Параход, сигурно снимките лъжат, защото на мен Марта много самостоятелно занимаваща се ми изглежда... А, кое е това тропическо място? Остров?

П.П. Нещо съдържателно, за любителите на "Бейби Айнщайн"
http://www.examiner.com/x-16332-Charlotte-Managing-Debt-Examiner … idence-in-product

с 2 думи- Дисни връщат парите на недоволните клиенти закупили двд-та между 2004 и 2009г. поради безполезност и даже вреда за развитието на децата от гледането на подобен род филмчета...  като гледам над стотарка мога да събера, ако река да върна нашите ooooh!...

Целувки на всички от нас и много поздрави!

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 04:32 от облак

# 683
  Честит 1-ви рожден ден на Вики  bouquet!Да растеш все така хубава,здравичка и умничка!На мама пожелавам само радости и хубави моменти с малкото съкровище!

# 684
Момичета,ВНИМАВАЙТЕ С БРАШНОТО ЗА ПИТКАТА!Аз я правих по интернетска рецепта и 1кг. брашно идва много.Става по-твърдо тестото.Съветвам ви да добавяте брашно на око,за да ви стане по-меко тестото.

Много хубави снимки и клипчета сте напускали!

ЧРД,адашке!Да си много здраво,усмихнато и весело дете!
Честито и на всички,които съм пропуснала! newsm59 newsm38 Tada

# 685
  • София
Честит рожден ден, мила Вики! Да порастнеш здраво, щастливо и усмихнато дете, да слушаш много мама и само хубави мигове да има в живота ти!

Софко, мила, честита рожденничка и весел празник на теб и цялото семейство   bouquet

# 686
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА БУБА ВИКИ! пОЖЕЛАВАМЕ Й ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ЗАСМЯНО МАЛКО МОМИЧЕНЦЕ! ДА Е ВСЕ ТАКА КРАСИВА И УМНИЧКА!И скоро да почва да яде, за да не се тормози мама, че си злояда Simple Smile  Hug  bouquet Софи на теб пожелавам едно послушно и малко палаво момиченце, което да засилва любовта във вашето семейство  Hug  newsm51

# 687
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ПРИНЦЕСА ВИКИ.ЖЕЛАЕМ ЗДРАВЕ И ВЕСЕЛИ ИГРИ С БАТКО ДАННИ. И ЗДРАВИ НЕРВИ НА МАМА. Wink  bouquet

# 688
 HugЗдравейте милички Hug
Сиска, разплака ме душа и без туй тази сутрин ми е свита душичка ooooh! Страхотно клипче, незнаех че тати е присъствал на раждането Peace, поздравиго от мен, ако въобще ме помни по физиономия Rolling Eyes.
Да се похваля, че малък Танко проходи, а от днес е първи ден в детска ясла. Два пъти бях да питам персонала как е, не влизах за да не разстройвам мъничетата, че като отидох сутринта Танко веднага подаде ръце на леличките и се заигра с играчките, но едно малко момченце на нашата възраст така плачеше милото. Гушнах го за да се успокои, докато разговарях какво трябва да правят от персонала и като си тръгнах що рев изрева милото детенце, не щя да ме пусне.
Чао засега от мен Hug

# 689
Здравейте момичета! Аз пак се обаждам за кратко включване, че моето дете е в някакъв крив период и няма миг покой...Честит рожден ден на Вики и на всички, които вече са пораснали!Това с пищенето нощем ние го искарахме, ама той беше и болен - някакъв вирус с много упорита хрема и кашлица. Май вече почна да ни минава. Сиска, клипчето е страхотно, много ме разчувства!Голям си майстор! Момичета, малко се стреснах с тоя свински грип - мислите ли да давате нещо профилактично?

Общи условия

Активация на акаунт