КГО 2008 6-та част

• 31 200
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
  • на Земята
Благодаря на всички,които ни поздравиха Hug
Честито  и на днешните ни рожденици! Да са живи и здрави!  bouquet
Ето малко снимки:
http://picasaweb.google.bg/pokjei/RojdenDenKrisi1g#

# 691
Честит рожден ден на Вики! Бъди жива, здрава и много щаслива!
Софи, на теб ще пожелая  много радост да ти носят децата и неяденето на малката принцеса да мине, като един миг и да се успокоиш, че си е притеснение това. Тогава ще можеш да се наслаждаваш с цялото си същество. От сърце ти го желая! Hug  bouquet
Параходче, да не сте я таксували Мартичка, като багаж, а Wink Голяма сладурка е станала! Пу-пу-пу.

# 692
Честита първа годинка на принцесата на Софко Виктория-Стефани и Кристияна на Покджей    bouquet
Бъдете здрави и щастливи, растете умни и красиви.
Софко на теб наздраве и повече здрави нерви  Grinning

Енигма дали би споделила с какво преборихте упоритата хрема, че ние сме в тоя филм в момента и двемета с брат си хъркат като моряци след як запой  ooooh!

# 693
Одисеята с хремата беше мноого дълга. Започнахме най-напред с коларгол, ама нали знаете колко гадно цапа та не бях много стриктна, след една седмица педито изписа едни капки с 5 съставки, които се капеха по5 капки два пъти на ден - сетете се какво изживяване беше с тия 5 капки Rolling Eyes, никакъв ефект. Накрая една комшийка ми каза, че слага мас в нослето, направих го и мина за два дни!!!!!!

# 694
Енигма съм, пиша от компа на майка ми и забравих да сменя ника Embarassed

# 695
Честит рожден ден на Викито! Пожелавам й най-голямото щастие на света, здраве и да не отстъпва по пакости на бати (който е станал много голям дългун това лято... ако съдя по снимките)!

На патеричка... Честит рожден ден и на Кристияна! Много любов от мама и тати, да е здравичка и усмихната!

Много хубави снимки! Тези дни гледах, гледах малките сладурковци... както казват в една реклама от нашето (октомврийче) по-убаво нема!  Simple Smile

# 696
Момичета, много ви благодаря за милите думи от името на моята принцеска!
Качих малко снимки в пикасата...
Скромното ни парти мина доста приятно, всички се забавлявахме... И баткото получи подаръци, а гвоздея в програмата беше свещта на тортата, която свиреше "Happy Birthday" всеки път като се запали... какво ли не измислят пустите му китайци.

Аз май прекалих с кока- колата и сън не ме лови, а наближава 1:30 сутринта...  Mr. Green Stop
Успешен ден на всички!

# 697
Здравейте ма(да)ми  Heart Eyes

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАЛКО ЦВЕТЕ! ПОЖЕЛАВАМЕ ТИ ДА СИ ВСЕ ТАКА НЕЖНА, КРАСИВА И УСМИХНАТА!  Heart Eyes  Hug
На мама Меги пожелаваме едно леко палаво, но много послушно момиченце! Simple Smile Целувки от нас   bouquet Hug

# 698
Привет, момичета!
Искам да ви почерпя виртуално по случай днешния ни празник и да ви пожелая да бъдете много усмихнати и щастливи, така както се чувствам аз в момента

Аз посрещнах много ядосана празника, защото каката ни счупи фотоапарата снощи и бях яхнала метлата... Добре, че брат ми мина сутринта и ни донесе техния апарат... та ще има снимков материал Simple Smile

Ели, mylili, благодаря ви за пожеланията   bouquet

# 699
Мегче, да ти е жива и здрава малката сладурка Цвети! Щастливо детство!
 newsm59  bigdance2 newsm59  bigdance2 newsm59

# 700
 Мегче,да ти е жива и здрава рожденничката!Да расте здрава,умна,красива и много щастлива!
  Аз вече обмислям кога да правя прощапулника  newsm78!Бухтичка е с много хубава и стабилна походка,ама е толкова страхлива...Май ще изчакам да мине общия рожден ден и тогава ще търкулваме питката,а и не съм решила какви предмети да си нарочвам.
 Софко къде са снимките,че аз май не ги виждам?

# 701
  • София
Хайде първа да честитя първия рожден ден на сладура Дени! Да е жив и здрав, много да радва мама и тати, да прави много бели и раздава много усмивки! Сиска, миличка, честит празник и на теб, измъчи се миналата година, но резултата си струва, нали?!   bouquet Hug

# 702
  • София

Айде да почерпя, дойде и нашият ден! В много особено настроение съм, реввам от най-малкото  Joy , странна работа, за една година хормоните би трябвало вече да са се регулирали  Thinking Или пък нещо се е променило в мен тотално  Thinking

Както и да е, да ми е живо и здраво слънчицето и да порастне голям, умен и красив мъж!

Нелка  Hug

# 703
  • Lovech
Добро утро и от мен.
Честит Рожден ден на Дени, да расте здраво и щастливо дете!  newsm59
Сиси, честито и на теб! Да те радва и слуша! Весел празник в този дъждовен и студен ден  smile3525

# 704
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДУРА ДЕНИ. ДА РАСТЕ ЗДРАВО И УСМИХНАТО ДЕТЕ, ЗА ДА РАДВА МАМА И ТАТИ.
СИСИ, МИЛИЧКА[ ЧЕСТИТО И НА ТЕБ, ЧУВСТВАТА СА ТИ СЪВСЕМ НОРМАЛНИ И ВСЕ ПОВЕЧЕ ЩЕ ИМА ТАКИВА МОМЕНТИ. ОБИЧАМ ТЕ И ТЕ  Hug  bouquet /color].
Казвам, че ще има все повече такива моменти като съдя по себе си. Вчера като стана време да си взимам Танко от ясла, бях с такова приповдигнато настроение, че по едно време буквално се разтичах от вълнение, че ще си видя и гушна детенцето. Тази тръпка е по-силна дори от любовната /на първа среща с човека когото обичаш/. Поне аз така го почувствах и мисля, че мамите които са го изживели този момент ще разберат за какво говоря.
А сега да ви се оплача  smile3512, мойто мъж така е ударил любимото ми возило на кръстовището в Дружба, че количката ми е неузнаваема  ooooh!
Обичам ви всички  Hug и ви пожелавам приятен ден

Общи условия

Активация на акаунт