КГО 2008 6-та част

• 31 206
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте мацки  Flutter
алис фенче съм ти признавам   Peace тамън вчера се чудих как така само аз не съм създала точен режим на детето Simple Smile
за лазенето тука в едно кафе го оставям да си полази малко "скандално " Wink имаме си много лачени китайски наколенки Wink
на морето опитахме и фасове и цигарите на дядо така че нищо не може да ме стресира Simple Smile ама искам пак на море някакси баничка без пясък не е същото  Party
кухня никаква не иска малкото диване, но иначе баници и сандвичи папка на корем Wink
прясно мляко още не пием ама кИбабчета кИфтета Simple Smile елате повече Simple Smile
проходилката я ползваме като столче за ядене на вечеря иначе не ни кефи  Sick
много да се веселите а аз отивам да изям едно малко човече което направо ми е влезнало под кожата Wink

# 76
Алис, страхотни снимки, така като гледам и баткото е присъствал на кръщенето - супер!!! (нали имаше вероятност да пропусне събитието) PeaceТова с Библията сигурно е било много готино - Мира сигурно е искала да разгледа книжката на попа, представям си я хихихи. А малката е голяма кукла пупупу...   bouquet
Като гледам играчките, които си показала наистина са подходящи за възрастта им, макар че каката по-късничко успяваше с фигурките  и съответните отвори.... само че тези играчки са за деца, които могат да стоят на едно място за повече от 10 секунди. На Цвети се опитах да й привлека вниманието с такива рингове, но нямах никакъв успех - само ги разпиля и това беше, тръгна да пълзи нанякъде. Не може да се спре на едно място, сега са й интересни топките и малките колички - пълзи след тях и ги бута и е голям кеф...  Hug

# 77
Наде, много сте сладки с Пипи!!!!  Heart Eyes Hug

Колежки, тази вечер сме на концерт на Депеш... на открито... ще видя как ще е звука и планирам, ако реша, че е добре за подрастващи уши, за концерта на Ю2, който е през октомври на същото място да вземем и баПко Данни... Само незнам дали ще му хареса, защото по неговите думи бил "хеви метъл"...

Това отклонение го направих без да искам... исках всъщност да кажа, че Вики ще бъде за сефте около 6 часа без основната си прехрана в близост... баба и да му мисли... като не иска нищо от бутилка или ще стои гладна или ще происка  Whistling... Всъщност ще я натъпчат с пюре преди лягане, надявам се да няма големи ядове и гафове... уфффф безспокойно ми е, ама малко засега.

П.П. Данни има от днес 2 пломби на предните зъби... Сюрпризираха ни със слаб емайл по рождение... очаквахме голям мор при зъболекаря, но мина сравнтелно гладко и всички сме много доволни... Освен да мием зъби (което не правим много качествено) трябва и да ги флоскаме с конец... Не е шега, ей... Освен пломбите, са му правили рентгенови снимки, почистване и някакво обработване с флоурид... понеже още не е включен в застраховката, ако някой е любопитен мога да ви кажа какви $$$ излезе всичко  Stop....

# 78
Облачен, наясно сме за цифроманията там. И ако някой пак почне да плюе нашата здравна система, не е лошо да си поговорите Laughing  Както вика един приятел-лекар на един друг приятел-вамерикаживеещтъппрограмист: "И за това, че те е заболял корем даде $2000?! Що не дойде при мене??? И без скенер, само срещу 2.40лв, щях да ти кажа, че нищо ти няма Simple Smile "

Голям спам сътворих, ама друго немам муза да пиша.

# 79
   Привет момичета!
 Искам да ви почерпя за здравето на моето пораснало момченце  party023!Не ме бива с картинките,та кой каквото обича да си хапне за негово здраве!Голямо тичане беше,ама в тая жега децата изпиха тонове сок,а всичкото ядене си стои.Тортата се получи горе-долу,направих я по-лекичка,ама пак остана.Градинското парти се разрастна от едната градина в другата и навсякъде има беснеещи малчугани Heart Eyes.
  Алис,честито християнче,нека Господ винаги бди над нея!
Наде,страхотни сте мила Heart Eyes,ама ти това си го знаеш!Целувки на Пипи!
 Софко,весело изкарване на концерта.И на мен ми беше притеснено като ходих на Мадона,но леля и се беше справила перфектно (въпреки липсата на мамината цица,която играе ролята на биберон).Дано и вашта баба се справи и да си спокойна да се насладиш на концерта!

# 80
Алис, чак сега ви разгледах снимките, браво на Мирето, умно дете, добре се е държало на кръщенето, както забелязвам... и много смешно гледа дядо поп, само като си представя, че му е взела книгата  Joy Joy Joy...
Моят син на 10тина месеца беше, когато го кръщавахме в сръбската църква тук, е такъв рев няма просто... кръстницата ни беше бременна в 8мия месец и накрая и тя рева милата... и понеже е мъж, като го внесоха зад олтара- само тогава млъкна, явно по чудо някакво... Викенцето искам да си го кръстим в БГ догодина... в църквата, в която ни беше венчавката...

За снощи- концерта беше СТРАХОТЕЕЕЕЕЕН!!!! Това май е първият концерт, на който не опитах и грам биричка, за което никак не съжалявам  Mr. Green Crazy Party !!!
Пяхме всичките ми любими песни от миналия век... танцувахме колкото можахме... голям кеф! Кофти, че в София го отложиха, но пък имам спомен, че Депеш идваха в БГ, когато вече аз бях тук, поради което мъжа ми беше обещал, че ако трябва ще пътуваме и до по- далече, за да ги видим...
Пустия му бат' Дейвид много секси... ама има нещо дето ме притесни... не ми се коментира, че много простотия в ефир ще излъча...

Както и да е, понеже "операция Депеш" мина успешно, за след 10 дни планираме "операция Моторхед", които ще са в един малък театър съвсем наблизо от нас и току виж си кажем здрасти с чичко Леми  Laughing Peace...
Това беше моето фук фук и оффтопик от днес...

Значи с кърмене към 6пм и хранене  с пюре към 8, Бубето е спало непробудно и се събуди 15 минути след като си дойдохме ние, тоест, около 12:15 вечерта... (по чудо не се задръстихме след концерта, иначе сигурно щеше да има драми).

# 81
Добра вечер!

Наминавам само да почерпя ( с кой каквото обича) за последната месечинка на моето пораснало момиченце.

И малко снимки:
http://picasaweb.google.bg/RJetcheva/10#

# 82
  • на Земята
Здравейте на всички! Ние се завърнахме след три седмично отсъствие.Кръстихме малката,видяхме се с мама и роднините .Беше много хубаво.Вече сме си у дома.Не съм ви чела,нямам и време,но ще ви следя вече.
Ето снимки от кръщенето:

http://picasaweb.google.bg/pokjei/160809#

# 83
  • София
Юхуууууу и ние се прибрахме  bowuu
Ето снимки (мноооого), ще пиша утре  Flutter
http://picasaweb.google.com/silviastaycova/200902#

# 84
Здравейте,
аз нещо нямам муза за писане... апатично ми е, а времето хич не допринася за настроението ми Sad
Малката дивее ли дивее, става все по смела в ходенето, но все пак я е страх... обикаля из нас, но навън като и е по-непознато не се пуска  Crossing Arms Много е предпазлива понякога, но това не е толкова лошо Simple Smile
Снимки и клипчета съм качила във Фейсбук, не ми остава много много време та да попълвам всички галерии  Embarassed
За имащите ФБ:
http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/photo.php?pid=2927730&id=728210833
http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/photo.php?pid=2927965&id=728210833
И едно клипче как Алекс танцува на плажа: http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/video/video.php?v=130334245833

И друго сега май не се сещам Sad Изкуфявам прогресивно!  Whistling
АААААааааааааа много хубави снимки разгледах, искам още!

# 85
  • на Земята
Къде се скрихте всички ? Времето уж лошо ,а няма никой тук.  .Зимата дойде.Вадете шейните! Grinning

# 86
  • Варна
Къде се скрихте всички ? Времето уж лошо ,а няма никой тук.  .Зимата дойде.Вадете шейните! Grinning
Хаха,така е-дойде,поне днес  Laughing
Ще умра затворена вкъщи, направо едва дишам, цял ден вали и духа...
А сега сложих и последната тиква от фризера да се пече-съвсем зимна атмосфера си докарах  Mr. Green
Всъщност от скука се чудя какво да правя и сега-мечка страх-мене не, обличам се и отивам на магазина за брашно, ще готварствам..
То какво друго да правя...  chef
Момчил пак е в криза,щипе ме и иска да го нося на ръце, а сам също може да се придвижва и то много добре-ама пуста лиготия
Ай до после

........ Да знаете-изгледах ви снимките, ама морето вече не е същото... Sad

# 87
Здравейте от мен. Поизгубих се, ама все още дишам, независимо от напъните на двамата младежи да ме уморят  Crazy На морето бяхме само с баткото, но и той беше напълно достатъчен, за да ни стимулира да унищожаваме големи количества от алкохола, включен в ОИ  Twisted Evil Редовно се налагаше да се правят 150-метрови спринтове, щото с театрален жест се е хванал за дупето и е заявил, че му се ака и накрая всичко беше партенка разбира се. Заповядваше ни се да не ядем, а да го водиме на пързалките. Откажехме ли (което беше в 100 % от случаите), следваше люто плюене на сдъвкана храна по масата и оливане с вода и сок. Въобще всички в хотела ни познаваха и като минеха покрай нас задаваха въпроса "Веско ти днес послушен ли си?" Сэщо така, тръгвайки за морето човекът се разболя и да благодаря и тук на Еличка и Съни  Hug. Педиатърката в Царево е наистина страхотна и такова отношение от лекар досега не съм получавала.
Когато се прибрахме Цеци тъкмо се унасяше да заспива. Погледна ме леко обидено в първия момент, след това се усмихна през биберон и цялата вечер държеше да съм пред очите му. На батко си се зарадва толкова истински, че ... не мога да опиша с думи емоцията. Човечето е станало изключително подвижно - пълзи, изправя се, вече докопава всичко, което му е необходимо, или просто желае да получи. Най-често потърпевш е батко му, защото играчките, с които играе трябва на момента да се окажат в Цецковите ръце  Mr. Green
Всеки ден се вглаеждам в порасналите си момчета и се питам кога отлетя това време. Ей единият тръгва на градина, другият скоро ще стане на годинка. Ще се наложи да се върна на работа и все по-малко да бъда в техния живот ... Настъпва есен и май ме налягат есенни мисли ...
Честити празници на всички, които съм пропуснала   bouquet Наде евала за смелостта ти - не само за кърменето, а за всичко  Hug

# 88
  • в здрача
Ох, не сме се скрили, просто едно малко шаващо човече изисква цялото внимание. Все нещо което не е за нея ще докопа, все ще разтреби я гардероба ако пропусна да го затворя добре, я нейния шкаф или този на кака си. Да не говорим за една камара играчки и книжки на кака си. И колкото и да съм ги преровила и уж скрила всички опасни играчки, пак успява да махне гумата от колелото на една от количките и да го опита на вкус. А един ден чувам звук от осмукване и какво да видя, намерила си едно бонбонче, което останало от кака й, държи го с 2 пръста и сладко-сладко го осмуква. Няма вземане, такова сърдене, че искат да й го вземат, та реших, че няма какво да й стане от малко захар и й го оставих. Любимата й реплика е "дай дите, айде".

Днес голямо осиране, а хем 6-тия зъб прокара още вчера.

Нагледах се на снимки, пък аз съм за бой, още снимките от морето не съм свалила.  Embarassed

Наде голями медийни звезди сте станали. Запази си броевете и когато порасне Преслава ще й ги покажеш. Много ще бъде горда.

# 89
  • София
Аз нямам какво толкова да пиша, минавам само да ви поздравя!
Гледах много хубави снимки, как пораснаха тези малчугани, вече не са бебета, а малки момченца и момиченца ( и на мен ми е малко носталгично, от времето е).
В сряда ще правя прощъпулник на Рая, тя проходи преди доста време, а аз все се ослушвам Whistling За първи път ще меся питка, какво ли ще се получи...... Дайте идеи какви предмети да подредя за ритуала, че аз се сещам само за химикалка, телефон, диск, книжка, ножица....
Ето малко снимки и от нас
http://picasaweb.google.com/trixyd12/082009#
http://picasaweb.google.com/trixyd12/092009#

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 22:46 от trixy

Общи условия

Активация на акаунт