Колко време правихте опити преди да забременеете?

• 104 974
  • 575
  •   1
Отговори
# 135
И при нас стана от първия път( няколко опита в месеца). Бях на 25.
Пожелавам на всички бебеправещи - късмет и  EFP възможно най-скоро Hug

# 136
Трети месец, но за сега без резултат. Вече се замислям за по обстойни изследвания.

# 137
Някой опитвал ли е фоликулометрия? Препоръчаха ми я при рутинен преглед, без да са ми правили други изследвания. Интересува ме кога е необходимо да се направи. При мен опитите са вече шести месец, засега безрезултатно.

# 138
  • T"A
Писала съм в началото на тази тема, но точно ден-два преди да разбера, че съм бременна.
При нас се получи след 9 месеца опити, но чрез асистиран метод - вътрематочна инсеминация.
Отидох на лекар след 6 месеца неуспешни опити  Peace

celona, фоликулометрията ще покаже дали имаш овулация и как се развива този процес при теб. Представлява най-обикновен ехографски преглед (вагинален), при който измерват размера на фоликула - нищо страшно  Peace
Прави се, когато една двойка иска да знае с точност кога е овулацията, обикновено това желание се поражда от дълги опити за зачеване, които не се увенчават с успех.

# 139
Първото ни детенце стана от втори опит, а сега се получи от първия път...Желая успех на всички ви... Peace

# 140
Благодаря mentha. Реших засега да не бързам с фоликулометрията. Ще продължаваме да опитваме и дано скоро да имаме положителен резултат.

# 141
Вече втори месец, но не сме много редовни и не знам кога ли ще стане.
На 27 съм.

# 142
Писала съм в началото на тази тема, но точно ден-два преди да разбера, че съм бременна.
При нас се получи след 9 месеца опити, но чрез асистиран метод - вътрематочна инсеминация.
Отидох на лекар след 6 месеца неуспешни опити  Peace

Каде ти правиха инсеминацията?

# 143
Меntha, каде ти правиха инсеминацията?

# 144
Първото - 4-5 месеца, като всъщност стана на първия месец "сериозни" опити. На 31г бях
Сега работим за второ от 3-4 месеца, този е първия месец "сериозно" /тестове за ову, редовни опити/. След 3-4 дни ще се разбере резултата  Praynig

# 145
Още от първият месец. И аз самата даже още не мога да повярвам,че стана.
 Аз съм на 25г., а съпруга ми е на 29г.
  Успех на всички и по- бързо да се похвалите с  EFP

# 146
На втори месец опити, но за съжаление приключи неуспешно Sad Ще подновим опитите след няколко месеца и дано и тогава толкова бързо си направим бебче:)

# 147
Една единствена вечер не се пазихме и ето го резултата-бях на 20 Simple Smile

# 148
  • T"A
Меntha, каде ти правиха инсеминацията?

sisi_sisonka, надали ще ти бъда полезна Confused, правих я извън България, където и живея  Peace

# 149
Mentha, честито!   bouquet Много се радвам за теб!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт