Колко време правихте опити преди да забременеете?

• 104 970
  • 575
  •   1
Отговори
# 120
  • София
loli78,дано всичко е наред този път и да се похвалиш с  EFP  Hug
Peace Peace Peace Praynig Praynig Praynig

# 121
Момичета, 3 пъти си сменям отговора в тази тема- първо беше правим опити до 6 месеца, после смених до година, а сег за съжаление става повече от година и половина. Правих си тест, мисля, че не е много рано, 25-ти ден ми е от 28-дневен цикъл, но този месец Овуто е било малко по-рано. Въпреки това е отрицателен, продължавам напред и през следващия месец!  Praynig

# 122
  • София
И аз съм в същото положение, даже вече не ми се и дава отговор...само се натъжавам още повече  Tired Но истината е, че и ние вече повече от година пробваме и нищо, само напразни надежди. Но пък аз съм непоправим оптимист по природа, така че няма да си дам надеждата и с пълна ГАЗ напред  Mr. Green

# 123
  • София
И аз променям моят период периодично...в същност се опитваме от м.1.2008г....2 неуспешни бременности и сега след аборт на 28.05.2009 и 4 месеца пазене, на втори месец опити заченах и се моля и надявам този път да е докрай! Praynig

# 124
  • Ботевград
nuclearbaby, стискам палци всичко да е наред и да гушнеш твоето малко съкровище накрая Hug

# 125
  • София
nuclearbaby, стискам палци всичко да е наред и да гушнеш твоето малко съкровище накрая Hug
Благодаря ти Heart Eyes
от своя страна на теб пожелавам същото  Heart Eyes

# 126
И аз ти стискам всички налични палци да се радваш на най-сладкото нещо на света след няколко месеца.Дано е успешна и лека бременноста ти Heart Eyes

# 127
  • София
Ние опитвахме от 2005 година, като последните 20-тина месеци от това време преди да забременея непрекъснато следях овулации, фоликули, температури и т. н... Одисеята наистина е мъчителна за тези, при които чудото не се случва почти веднага... така че пожелавам на всички, които правят опити за бебче да не чакат дълго сладката си мечта.  Peace

# 128
Този месец става година и един месец откакто правим второто бебче Желая успех на всички бебеправещи наближава коледа дано всички получим нашето коледно чудо
 nuclearbaby стискам ти палци много силно Hug

# 129
Здравейте мили момичета пълни с надежди и мечти Heart EyesНие с мажат ми правим опити от 3 месеца,но за сега нищо Cry.Този месец бях на 100%,че ще имам  EFP,но уви лелката ме шамароса с замах след 4 дневно закьснение.Най лошото при мен е това,че мажа ми работи в транспортна фирма и се прибира на седмица по за 1,2 дни и така моите изчисления на о.се обезмислят.Положението е трагично Cry,а аз сьм с вьрзани рьце.Сьжалявам ако сьм ви отекчила с моята история,но много ми тежи,а няма на кой да споделя.Благодаря ви,че ме изслушахте  bouquet

# 130
  • област Софийска
nani_k , и аз съм в същото положение, много добре те разбирам. Мъж - шофьор, прибира се за два-три дни, ову не следя, защото просто няма смисъл. Нашето май е по-скоро ТОТО 2, ако имаме късмет... Засега, уви, нямаме, пробваме се от година и 8 месеца  Sad

# 131
nani_k  , ♥♥рина ще се получи сигурна съм когато много искаш нещо то се получава  Hug

# 132
Ние опитвахме 6 месеца.Пожелавам успех на всички който опитват.

# 133
ние опитваме от 10 месеца, следим овулации и т. н., но за съжаление не се получава. Понеже съм на годинки вече започнахме изследвания и се насочваме към инсеминация.
Мили момичета желая на всички новата година да ви донесе по едно или две  twin_neutral малки съкровища   love001

# 134
На вторият месец стана. Сега започнахме за второ-да видим кога ще ни огрее.

Общи условия

Активация на акаунт