Колко време правихте опити преди да забременеете?

• 104 967
  • 575
  •   1
Отговори
# 105
това звучи добре, хем си релаксираш, хем помага  Grinning

# 106
Първото стана случайно  Embarassed без да сме се трудили целенасочено.
Второто от първия месец, въпреки че година преди това бях изкарала тежко възпаление на яйчниците и тръбите и се лекувах в продължение на месеци и мислех че може и да не мога да имам повече деца. Tired

# 107
Първото ми дете е заченато от първия месец.Втората ми бременност не само че от първия месец,но и от един път.
Да добавя,че редовно си следях овулацията със тестове и по календарния метод.

# 108
Забременях с първото след 3 год. опити, след като се успокоих и реших, че когато е писано тогава ще дойде и на следващия месец бях бременна. Вече е време за второ и ще започваме опити. Дано стане по-бързо.

# 109
Първото си дете родих след почти 4 години опити да забременея. Второто стана от раз.

# 110
За аромотерапията в началото лелята  като ми разказваше за начина се подсмихвах невярващо, но после се замислих, че може да има и някаква истина. Взимат се листа от ароматно дърво (лимон, портокал) прави се чай от тях, слага се в легенче и в продължение на три дни след приключване на кръвотечението всеки ден по 5-6 мин. се стои над парите като сексуалните контакти започват след приключване на последният ден от терапията.  Вярва се , че тези пари помагат на матката да бъде идеална среда за сперматозоидите.  Wink

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 11:29 от basis

# 111
За аромотерапията в началото лелята  като ми разказваше за начина се подсмихвах невярващо, но после се замислих, че може да има и някаква истина. Взимат се листа от ароматно дърво (лимон, портокал) прави се чай от тях, слага се в легенче и в продължение на три дни след приключване на кръвотеченито всеки ден по 5-6 мин. се стои над парите като сексуалните контакти започват след приключване на последният ден от терапията.  Вярва се , че тези пари помагат на матката да бъде идеална среда за сперматозоидите.  Wink
Склонна съм да вярвам във всякакви методи. Тялото ни е толкова неразучено още - енергиите, хормоните, психиката са все необятните ни страни. Така че във всяко нещо е възможно да има истина. Ще пробвам (ако намеря листа от лимон или портокал, разбира се Tired)
Благодаря  bouquet

# 112
Здрасти,
Първият път бързо - дори незнам точно кога и как.
Но сега е вторият път и вече 3 месеца не става. Като стане ще ти кажа  Grinning

# 113
6 години ни отне,но вече се радваме на малкото си съкровище Hug

# 114
На 32 съм при нас стана на третия месец, но той беше и първия с по сериозни контакти. Никога не съм следила  и мисля че е тъпо да се прави. Майката за мен му е секс всеки ден. Сега съм трети месец и се моля всичко да е наред. Така че момичета колкото и да сте изморени след тежкия работен ден съберете сили и върху половинките поне през вечер

# 115
На 32 съм при нас стана на третия месец, но той беше и първия с по сериозни контакти. Никога не съм следила  и мисля че е тъпо да се прави. Майката за мен му е секс всеки ден.
Ако се загледаш в по-горните отговори ще видиш,че има момичета на които им е отнело години.
След 4-5-6г. опити следят,не ами и на фоликулометрии ходят...(ако ти е понятно какво значи изобщо)
Така че изказването за следене е меко казано неуместно! ooooh! Tired

# 116
На 32 съм при нас стана на третия месец, но той беше и първия с по сериозни контакти. Никога не съм следила  и мисля че е тъпо да се прави. Майката за мен му е секс всеки ден.
Ако се загледаш в по-горните отговори ще видиш,че има момичета на които им е отнело години.
След 4-5-6г. опити следят,не ами и на фоликулометрии ходят...(ако ти е понятно какво значи изобщо)
Така че изказването за следене е меко казано неуместно! ooooh! Tired

Мамче, не се хаби. Ситият на гладния не вярва. И на мен миналата година, като забременях на втория месец опити, ми се струваха непонятни много неща, които четях тук. За съжаление се образовах доволно много. Tired

Та и аз моля да не се дават квалификации кое е и кое не е тъпо - молете се само да не ви дойде до главата.  Peace

# 117
  • Видин

Та и аз моля да не се дават квалификации кое е и кое не е тъпо - молете се само да не ви дойде до главата.  Peace

Не се хаби, и това няма да се разбере.От Мамче знам нещо - Само преживените неща са истински разбрани  Peace
С червеничко, като сигнална лампа преди да се пишат глупости да се мисли

# 118
  • Девето поколение софиянка
На 32 съм при нас стана на третия месец, но той беше и първия с по сериозни контакти. Никога не съм следила  и мисля че е тъпо да се прави. Майката за мен му е секс всеки ден. Сега съм трети месец и се моля всичко да е наред. Така че момичета колкото и да сте изморени след тежкия работен ден съберете сили и върху половинките поне през вечер
Когато решихме да имаме дете веднага отидох на доктор, имах две операции от миоми,  започнахме с инсеминации-7 на брой, от тях една неуспешна бременност, минахме на ин витро- първото пак неуспешна бременност, второто- извънматочна бременност, още една операция и сега съм вече спокойна имам само една клампирана тръба и не трябва да си следя овулацията, а само да се моля при следващото ин витро всичко да е наред до края.

# 119
  • Ботевград
loli78,дано всичко е наред този път и да се похвалиш с  EFP  Hug

Общи условия

Активация на акаунт