Колко време правихте опити преди да забременеете?

• 104 962
  • 575
  •   1
Отговори
# 90
Аз забременях след година и 2 месеца опити.Тъкмо бяхме решили да почваме с прегледите и то стана.Сега само се моля всичко да е наред.Не се отчайвайте и вие ще видите своите  EFP .Както казват и останалите правете любов и то само ще дойде когато най-малко очаквате.Нова съм във форума,но искам да знаете че стискам палци на всички! lovekiss

И ние така.1 година и 2-3 месеца.И се канехме да ходим пол лекари и изследвания.Бяхме решили да се отърсим от сивото ежедневие с 5 дневна почивка в Родопите на чист въздух по майските празници.Тогава стана малката принцеса  Heart Eyes
Успех на всички!  bouquet

# 91
И аз забременях, когато бях ме на почивка.

# 92
  • Бургас
При нас се случи на 2-рия път ....
Аз съм на 24г.,той на 30г.
Искрено пожелавам късмет на всички бебеправещи  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 93
С принцесата-4 м. опити.
Сега работим за 2-ро,но вече 3 м нищо.Надявам се скоро да се получи. Peace

# 94
Първото 3 месеца, второто 4.

# 95
Две години секс без никакви предпазни мерки, но и без специални опити. Стана случайно , малко след като ми изгориха раничка на шийката на матката . Точно , когато мислехме за по-сериозни изследвания.Успех!

# 96
Първо пробвахме около 3 месеца но ен се получи по много причини- не улучвахме точния момент, не пробвахме по.често, бяхме изморени изнервени и т. н.
Сега отново се опитваме със съпруга ми е се надявам до Нова година да си направим подарък.
Започни да пиеш фолиева киселина и правете опитите за бебе със много голямо желание, любов и спокойствие.
Успех Peace

# 97
Здравейте, искам да споделя нещо, което не зная дали е за тази тема, но според мен имаше значение при забременяването ми. Правихме опити над 1 година, като аз съм вече на 33 и принципно нямам някакви медицински проблеми... В един момент мъжът ми ме посъветва (той е лекар) да лежа след половия акт поне 20-30 минути в пълен покой. Започнах да го правя и само след няколко опита, на една почивка на моренцето рано пролетта, бебето си стана:))) Успех на всички, пробвайте тази комбинация:)!

# 98
  • Русе
При нас се получи след близо половин година усърдна работа.

# 99
При нас се получи на 2-рия месец. Последвахме съвета на наши семейни приятели (както и kate_kate е казала ), след любовния акт да си полежа 10-20 минути и да си сложа възглавница под дупето  Embarassed . Незнам дали е от това, тъй като не сме спобвали неуспешно с месеци, но пък се получи  Simple Smile

# 100
7 месеца ни отне, като 6 от тях си правех тестове за овулация и се оказа, че овулацията ми е винаги на 15 ден от цикъла. На 7 месец убедена, че имам проблем си бях записала час в специализирана клиника по безплодие (нещо такова трябва да е превода) и по случайност точно в този ден трябваше да съм в овулация. Бебеправихме на обяд и отидох в клиниката. След като обясних на доктора, че от 6 месеца опитваме и правя тестове за овулация, но без ефект, доктора ми каза че иска да ме прегледа с вагинален ехограф. Казах му, че понеже по мои сметки точно днес би трябвало да съм в овулация преди 1-2 часа сме бебеправили, но той каза, че това не е проблем. При прегледа с ехографа ми каза "Ами наистина си в овулация имаш 20мм фоликул“. След това ми даде направление за кръвни изследвания, които трябваше да си направя на 3-5 ден от следващата МЦ. Е така и не ми дойде. Разказвам ти всичко това за да видиш, че понякога и без да има проблем и при редовна овулация пак си отнема време. Скоро ще те изненадат двете чертички  Grinning

# 101
Ето това за обедното бебеправене май наистина действа.....Ще гледам да наблягаме на това и лежане с двигнати крака и възглавница под дупето....  Peace Успех!   bouquet

# 102
Това за лежането и аз съм го пробвала по съвет на една приятелка и подейства.
А чували ли сте някакав съвет за аромотерапия спомагаща за по- бързото зачеване? Simple Smile
На мен лелята на моят съпруг е уверена, че е забремняла по такъв метод преди доста години. Мога да споделя , ако на някой му е интересно.   

# 103
Сподели Hug

# 104
  • София
basis и аз искам да науча за ароматерапията. То освен интересно ще бъде и приятно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт