Колко време правихте опити преди да забременеете?

• 104 956
  • 575
  •   1
Отговори
# 75
   Правим опити от началото на 2007 год  ! От тогава имаме 2 опита , за жалост неуспешни . Надявам се сега като започнем опитите да стане бързо !  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
  Успех на всички да видят скоро 2 те чертички  Hug

# 76
   Правим опити от началото на 2007 год  !
Ние от средата на 2007г. ... Tired
Досега съм имала 3 бременности,и 3-те са ставали от първият месец.За съжаление имам 2 миседа. Confused
akemi,успех ти желая! Peace Похвали ми се като видиш мечтания резултат. Hug

# 77
  • Пловдив
Няколко месеца, но несериозно -  в смисъл, някой път с пазене друг път не. Иначе веднъж не се пазихме цял месец - нищо не стана. После пак се пазехме и не пазихме, накрая моя ми предложи брак и в този месец пак решихме грам да не се пазим - и благодаря на Господ - нашето чудо е в корема ми и се моля всичко да е наред.

# 78
Шест месеца! Успех  Peace

# 79
Ние правим опити от 4 месеца, но засега без успех. Но се надявам скоро да видим желания резултат.
Успех на всички желая!!!

# 80
Здравейте, ния пробваме от ЮНИ, 2008, до сега няма брменност Sad От началото на годината започнах профилактични прегледи, лекувах бяло течение, преди 2 месеца правих хормонални изследвания- оказа се, че имам висок Пролактин, а сега мисля да пробвам и Фоликулометрия. Не губя надежда и ВЯРВАМ, ЧЕ ЩЕ ЗАБРЕМЕНЕЯ!

# 81
  • Пловдив
От шест месеца, с тестове за ову от 3 месеца,а мерене на БТ едва от миналия месец,за сега неуспешно,но се надявам скоро да стане чудото.Пожелавам го искрено и на всички вас.

# 82
  • Ботевград
Аз забременях след година и 2 месеца опити.Тъкмо бяхме решили да почваме с прегледите и то стана.Сега само се моля всичко да е наред.Не се отчайвайте и вие ще видите свойте  EFP .Както казват и останалите правете любов и то само ще дойде когато най-малко очаквате.Нова съм във форума,но искам да знаете че стискам палци на всички! lovekiss

# 83
  • София
първия път стана от първия месец, само  че приключи с мисед. След срока на пазенето на втория месец имах + тест, но после ми дойде. Сега вече минаха три месеца - без резултат. Надявам се до края на годината да се получи. Praynig

# 84
здравейте ! и ние с моят съпруг много искаме бебче но нещо не се получава вече 3 месец пробваме а бебчето не идва може би ще трябва да порабатим още по въпроса  ooooh!

# 85
Стана една година вече... безрезултатно Confused Сега ще си дадем малко почивка, да си избистрим мозъците и сърцата по разни въпроси и пак ще продължим Heart Eyes След сватба, живот и здраве Flutter
Желая ти успех Grinning

# 86
Опити правихме в продължение на 10 месеца и 3забременях по време на отпуск  Simple Smile (лежането и смяната на обстановката явно са важни). Първият път като отидох на лекар се установи, че съм бременна, а вторият че са бли3наци. Таткото беше шокиран тогава, а3 винаги съм била доволна и горда от то3и факт. Пожелавам на всички ви да подобно преживяване скоро...  Hug Peace

# 87
  • Пловдив
Опити правихме в продължение на 10 месеца и 3забременях по време на отпуск  Simple Smile (лежането и смяната на обстановката явно са важни). Първият път като отидох на лекар се установи, че съм бременна, а вторият че са бли3наци. Таткото беше шокиран тогава, а3 винаги съм била доволна и горда от то3и факт. Пожелавам на всички ви да подобно преживяване скоро...  Hug Peace

Между другото и при нас стана, когато отидохме извън Пловдив за Св. Валентин в Девин, явно наистина и обстановката и климата имат значение, защото преди това не ставаше. Не знам може и случайно да е, но е така.

# 88
  • Ботевград
И аз съм на същото мнение момичета!И аз съм забременяла по време на почивка на рибарица Simple Smile

# 89
Излизам в отпуска Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт