Колко време правихте опити преди да забременеете?

• 105 458
  • 575
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Първото след 3 години сериозни опити и ходене по доктори
второто за година и половина, защото вече имах и диагноза и лекар

# 286
  • Малта
Забременях от първия път с изчеслена овулация, за съжаление стана извънматочна бременност.... сега след изчакватилин мид. период ще опитаме пак! ДАНО да СТАНЕ КАКТО ТРЯБВА и цялата бременностда мине добре и да се си родим здраво и хубаво бебче!!!!  Praynig Praynig Praynig

Целият процес е важен, не само зачеването ... Моя съвет за всички които искат бебе е да се следят много внимтелно!!!

УСПЕХ на ВСИЧКИ  Hug

# 287
Днес отчитам близо две години опити Sad Е, не много настоятелни, но ще се поправим. Тоя месец сме по-сериозни и се надявам да се получат нещата! Simple Smile Успех на всички!

# 288
  • Стара Загора
6 месеца

# 289
с голямата щерка - един месец, сега с второто - година и четири месеца

# 290
Година и половина... но аз имах проблеми  Sad

# 291
  • област Варна
Първия месец нищо, втория не се задържа, на третия плътна наситена втора черта още ден преди очакваната М.

# 292
Веднага след като спрях противозачатъчните.

# 293
  • Видин
Голямото - 2г и половина, малкото не е планирано  Crazy

# 294
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Голямото - 2г и половина, малкото не е планирано  Crazy
И си е дар божи!!!

Първото от раз, скоро ще пробваме за второ Simple Smile

# 295
първия път 2 месеца, втория 7 месеца

# 296
Здравейте момичета!Аз съм на 43.Десет години се борих докато се роди нашия син.Много искахме 2-3 деца но уви до сега нищо.През това време преживях 2 операции -на щетовидната жлеза и онкологична-граничен карцином на гърдата.Не сме се отказвали да се преборим за второ дете въпреки годините и споходилите ме беди.Батко е вече на 15 но не мисля че това е проблем-разликата в годините  няма да е малка.Смятам че когато много силно искаш нещо и силно вярваш то ще дойде при теб макар и по късно и много изстрадано.Вярвайте и се борете.Успех на всички  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 297
Mishell66, успех ти желая с цялото си сърце! Такива упорити мами заслужават да бъдат възнаградени!  Hug Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 298
Година и половина правихме опити, като не броя 6 месеца прекъсване, пих противозачатъчни. Значи стават общо 2 години.

# 299
Две години почти.Бях на 30 като забременях,бременността ми беше много лека!
Успех на всички бебеправещи! EFP

Общи условия

Активация на акаунт