Колко време правихте опити преди да забременеете?

• 105 468
  • 575
  •   1
Отговори
# 270
Първият път забременях след 1 година опити. Вторият път след близо 2 години, но в ІV-ти месец направих спонтанен аборт  smile3518 smile3518. От два месеца подновихме опитите и се моля този път да стане по-бързо и да успея. Желая на всички ви скоро по едно бебче и да няма дълго време задържали се в тази тема.

# 271
Ние опитвахме 2 год. и няколко месеца и ...стана от само себе си ! Simple Smile

# 272
При нас стана от първия път, но всичко приключи в 24 г с. Сега чакаме да минат 3 месеца и да започнем отново дано и този път стане от първия път, но крайния резултат да е друг.

# 273
Първото стана от раз.  Simple Smile За второто се потрудихме към 8 месеца.Но хич не сме си го поставяли за фикс идея,оставихме се да се случи,когато тогава.Този период си го обяснявам от честото отцъствие на мъжа ми и евентуално неуцелена овулация.
На всички очакващи да забременеят:не си го поставяйте за фикс идея,всичко е божа работа,и пожелавам ви късмет  Peace
От децата по-хубаво няма!!!!  Grinning

# 274
  • София
Първия път - от 8 опита (целенасочени).
Сега - година вече, това при мен значи 14 броя опити целенасочени - нищо...  Sad

# 275
След около година бебеправене се появи нашата Боряна.

# 276
След почти 9 месеца опити стана бебето при нас.Вече се бях отчаяла с моя мъж решихме да се оженим и един месец след това забременях.

# 277
И двата пъти от раз Peace
Първият път родих на 27, втория на 32 години.
На всички, които правят опити пожелавам късмет и сладки, здрави бебенца!!!

# 278
Първият път веднага след спирането им, вторият месец след това, но и двата пъти приемите не са ми били дълги.

# 279
Мари,ти май обърка темичката  Wink - да не си искала да пишеш в  тази за противозачатъчните?

# 280
8 години чаках първата си бременност, която за съжаление приключи в 9 г.с. Сега, след 10 години борба чакам първата си рожба.

# 281
От втория месец стана сега съм отново бременна Simple Smile

# 282
Две години. Но опити е силно казано. Нито мерихме Т, нито тестове за овулация правихме, ни-що!  Въпреки това, всеки месец щом цикъла ми дойдеше ревях в тоалетната. След това се замислих, че от много нерви и пренавиване ние всъщност правихме секс най-много 3 пъти месечно  Mr. Green И един месец "се метнахме" седемнадесет дни НОН СТОП.  Mr. GreenПрез живота си толкова секс не бях правила Simple Smile И нещата се получиха. Сега имам дете на  5 години почти.

Замисляме се второ, но финансово нещата с кризата доста ни се отразиха. Налага ни се много и аз да работя, а желанието за бебе става все по силно. На 31 съм /ще стана до два месеца:)/ часовника явно ми тиктака, така го усещам. Но .....спра ли работа не знам как ще се справим. Въпреки това, този месец около ову-то не се пазихме само веднъж. Simple Smile

# 283
Първото стана от раз , за второто се "мъчихме" 2 години.

# 284
Първия месец беше много несериозно - 2 пъти правихме любов и то без да смятам дните. След това следващите 2 месеца правихме неуспешни опити и се получи на следващия. Да приемем на 3-4 месец забременях. На 26 години. Имам един аборт по желания на 20 години и съм с "обърната матка", ако това има значение. Не съм правила тестове за овулация и не съм мерила температура. Всъщност забременях точно тогава, като си казах че ще е добре да изкарам преди това една хубава почивчица на морет  Grinning. Е тя почивката сега няма да се размине, но много ще трябва да внимавам.

Успех

Общи условия

Активация на акаунт