Колко време правихте опити преди да забременеете?

• 105 468
  • 575
  •   1
Отговори
# 255
правихме опити около 3 месеца, т.е. не точно опити, но не се пазехме!Много исках да забременея, много, струваше ми се, че от години вече не се пазим.Мислех си, че би трябвало едва ли не от първия път да стане- като по филмите, веднъж не се пазиш или се скъса презерватив и хоп- бебе, ама в действителност изобщо не е така, толкова много фактори влияят, а аз вече бях започнала да се притеснявам, че ми има нещо, на мен или на мъжа ми.... ooooh!луда работа....

# 256
Първия път забременях само след 3-4 месеца, но за съжаление бременността приключи не както искахме. Следващ път досега след три години близо няма, надявам се да е скоро.

# 257
  • Варна
Шест месеца!

# 258
3 месеца

# 259
Момичета, ако не се получава опитайте с това http://www.bebeiaz.com/bremenost/360-plan-za-zabremeniavane , много полезна статия !!! Успех на всички !! Не губете надежда !!! Аз мисля следващия месец да опитам да спазим стриктно всичко описано в статията, да видим дали ще се получи, че вече 2 месеца не става ! Знам, че е нормално да не стане от първия път, но при първата ми бременност опитвахме 1 година и 7 месеца докато стане, без видима причина според докторите ! Много бях се панирала но се получи, дано сега да не чакаме толкова !!!

# 260
добре звучи и аз ще пробвам този метод и ще видим какво ще стане, то май като се замисля миналия месец го правихме същото само кадето не съм взимала тестове за овулация и бях пропуснала 3 дена, иначе през ден сме го правили и краката съм вирила и по корем съм лежала и ако сега не е станало ще го пробвам и това Simple Smile

# 261
аз правих 4 години опити да забременея и редовно досаждах на момичетата тук с въпросите си, благодаря че ме изтърпяха
бебето стана тогава, когато най-малко го очаквахме, явно тогава е било писано да се появи
късмет в бебеправенето Hug Praynig Peace

# 262
8 години.

# 263
Аз бях на 32, когато спряхме да се пазим. На 4-я месец забременях.

# 264
Вече година и осем месеца .

# 265
Със синчето забременях "от раз", не съм и предполагала, че ще стане толкова лесно, бях се настроила за повече чакане и просто бях спокойна, а още първия месец не ми дойде. Сега пробваме от 3 месеца и не става все още. Thinking

# 266
Стана още първия месец.
И двата пъти.  Grinning

# 267
  • София
чудото стана след около година и половина!

# 268
При нас стана на 3тия месец. На мъжи ми му се стори безкрайно много, беше решил, че има някакъв проблем в него. Май мъжете ги приемат нещата доста по сериозно от нас.

# 269
  • Шумен
2.5 години. Аз със цветна снимка и хормони-добри НО с обърната матка и много огъната шийка на матка /според един доктор-абсурд да минат плувците /.Той-спермограма-добра.
Аз на 35, той на 39. И друг доктор ни каза - за ин витро сте.  Blush  ....мъка ми е, мъка ни е

Общи условия

Активация на акаунт