Колко време правихте опити преди да забременеете?

• 105 468
  • 575
  •   1
Отговори
# 240
6 месеца

# 241
Точно 6 месеца, но ми се сториха цяла вечност ooooh!
Аз не съм от търпеливите и ми се иска като желая нещо силно, то вече да е станало  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha
Сега поне малчо ме учи на търпение Blush
Щи, хайде и тук честито от мен!

# 242
Около една година.И когато вече се бяхме отчаяли напълно,аз постоянно плачех винаги когато си бях в къщи,бях започнала вече дори да избирам и клиника за изследвания и евентуално лечение  разбрах,че съм бременна.Бях на 31 години и пожелавам от цялото си сърце на всяка една жена,която иска да има бебче да постигне своята мечта. Praynig

# 243
Първия път стана веднага, но бременността беше прекратена. Сега вече трети месец правим опити, но нищо не става.

# 244
Здравейте мили дами! smile3525
Ние с приятеля ми решихме след Нова година да правим опити за бебе, в смисъл - да не се пазим и когато стане - тогава...Хубаво, но аз съм 100 % решила, че трябва да стане, и то възможно по-бързичко, защото януари месец навърших 29...часовникът си тиктака, приятеля ми ще навърши лятото 36...След като вчера ми дойде, след като бях толкова сигурна, че сме направили нещо, мисля като ми свърши да си взма тестчета за овулация, защото явно не на всеки е на 14-тия ден от началото на МЦ/независимо, че моя е супер редовен 28 дневен/..и така, надявам се скоро да стане , защото когато се настроиш за това е много мъчно да приемеш, че може да чакаш с месеци...да не говорим за години...
Повтарям си да не се отчайвам, да не мисля само за това, да се обичаме, да правим любов, както казва мъжа ми, а не бебе...пък то само ще си дойде Praynig

Пожелавам успех на всички действащи за бебче, това е най-голямото богатство на света, смисъла на всеки човешки живот!! Hug

# 245
  • София
2.5 години съзнателни опити, със следене на овулация и прегледи при специалисти.

Щиииии честитоооо каква хубава новина  Hug Безпроблемна до края  Heart Eyes

А по темата правим опити от повече от 2 години, стана за малко на 9-тия месец но направих мисед аборт, след него запушени тръби + още проблеми. Сега продължаваме да отчитаме времето  Rolling Eyes

# 246
Първите два пъти стана от първи опит.
Последваха две години и половина без пазене, но и без вманиачаване. Не ставаше нищо. Накрая си мислех "ми  в крайна сметка, когато стане и АКО стане".
Е, в крайна сметка се получиха нещата.

# 247
  • Пловдив
Привет, мамчета!
При мен първия път стана след опити от около 1 година и 3 месеца, а сега втората ми бременост стана след опити от 10 месеца и юни месец живот и здраве ще си имаме още едно детенце.  family4

# 248
Първото ни детенце заченахме след 3 месеца опити, сега ще видим колко ще ни трябва...

# 249
8 месеца Peace! Но си заслужаваше,сега имам едно прекрасно слънчице  Heart Eyes
Успех на всички бебеправещи! Hug

# 250
Година и половина откакто спряхме да се пазим. Накрая вече полудявах, следях си тялото непрекъснато - апетит, липса на апетит, леки болчици тук и там, защо и как, и всеки месец разочарование. Дойде нова година, с нея и годежния пръстен, бях толкова щастлива - да се похваля на  всички, да организирам сватбата - гости, ресторант, рокля, музика - всичко. По цял ден бях толкова заета с организацията, че не ми оставаше време да мисля бременна ли съм или не, а междувременно бях забременяла. Така че май има резон в това, че всички ми казваха да се успокоя и да не мисля за това постоянно и нещата ще се получат - така и стана.
Пожелавам на всички успех и да гушкат най-скъпоценното нещо в скоро време Hug

# 251
На 2ият месец след започване на опитите:)!

# 252
nie pravim bebe ve4e 1 i 6 meseca i bes rezultat napalno sam ot4ayana no ne ni ostava ni6to drugo osven da prodalgim sas opitite.USPEX NA VSI4KI BEBEPRAVE6TI

# 253
9 месеца си пробвахме уменията,
а след ОЩЕ 9 вече си видяхме и творението
(Да ни е живо и здраво...)
И да не се отчайваш!!!...
На мене ми бече втръснало да слушам:
"Като спреш да се надяваш и то вземе, че стане."
Но наистина е така....иначе само се стресираш!!!

...А за възрастта на 27 забременях и 3 дни,
след като навърших 28.... родих Hands Clap breastfeeding
И също се стресирах че ми ИЗТИЧА времето!
А като споделих с доктора, цитирам:
 Shocked"На 28 или 30 години, жената е безумно млада,
в разцвета на силите си. Онез на запад не си ли забелязала,
че се женят на по 40 !!!

П.С newsm10. Успех в бебе- fertilization нето  
и  да ти честитим скоро  EFP stork-boy stork-girl

# 254
... следях си тялото непрекъснато - апетит, липса на апетит, леки болчици тук и там, защо и как, и всеки месец разочарование. Дойде нова година, с нея и годежния пръстен, бях толкова щастлива - да се похваля на  всички...
(Т'ва все едно, че аз съм го писала!!! Joy Joy Joy)
... По цял ден бях заета с новата си работа в едно училище, а и денонощно работехме по един проект, че не ми оставаше време да мисля бременна ли съм или не, а междувременно бях забременяла. Важното е, че се успокоих и от стреса в старата работа... Така, че ангажирай вниманието си с нещо друго и ...може да не усетиш кога вече ти закъснява МЦ.  smile3552  phoneuu  ruporuu
На мене учениците започнаха да ми "изчисляват" кое е било първото - пръстенът или бебето  newsm78 newsm78 newsm78???
'Айде, със зрдраве и мноооого  newsm32 newsm30 1crib  babyuu passifier  ylinfant smile3504 Hug
....умни, диви и красиви Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт