Колко време правихте опити преди да забременеете?

• 105 468
  • 575
  •   1
Отговори
# 225
при наз стана много бързо- за един месец "работа". Резултата е едно прекрасно момченце. Успех на всички бъдещи мамчета. Отпуснете се и не го мислете, че психиката е голяма работа

# 226
От първия път. Не сме правили опити никога, стана непланирано. Винаги ще съм благодарна на съдбата за тази "случайност"!  Heart Eyes

# 227
От първия път. Не сме правили опити никога, стана непланирано. Винаги ще съм благодарна на съдбата за тази "случайност"!  Heart Eyes

Все едно аз съм го писала Hug

# 228
Първата ни дъщеря- 9 месеца. Втората - никой не я беше планирал. Wink
Мен са ме "творили" 9 години, а брат ми се появи изневиделица 4 години по-късно, но бил голяма изненада за родителите ми и за всички доктори, които твърдели, че е напълно невъзможно.

# 229
Първият път от раз.. бъх на 21 и направих аборт (по желание)за които и до ден днешен сажелявам.. 8 години по кусно на 6-7 месец опити пак забременъх, за съжеление извънматочна с лош краи.. махната лъва тръба.. а сега от няколко месеца отново но не става.. може би защото съм с една тръба..а може би и да има нъкакъв проблем. Cry

# 230
Така стана малката ни кукла. Пълен шок  Heart Eyes , но прекрасен... Бяхме планували да zапочнем около два месеца след това, но... тя сама ни "намери"..
Синът ни "дойде" след края на първия месец съzнателно старание  Hug

Искам да кажа, че от поzицията на майка на две мили същества, пожелавам на всички в тоzи подфорум, прекарсни zдрави дечица от срце Praynig

# 231
2.5 години съзнателни опити, със следене на овулация и прегледи при специалисти.

# 232
  • На планетата Земя
Щица!!!!!!! YES!  Peace Peace Peace Praynig Praynig Praynig Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Иначе по темата, първото от раз. Не можех да повярвам, че стана толкова лесно.

С второто сме още в етап на броене, засега е минала около година.

# 233
  • София
С 1-то дете ни отне 4 години. Имам една извънматочна бременост преди него. След това се установи, че тръбите ми са запушени. Правих пластика в МД. Имах и хормонални проблеми, нередовен цикъл, който след извънматочната почти изчезна. Забременях с Боби в месеца, в който ми казаха, че без стимилации нямам шанс.
Миналият вторник ходих на преглед. Доктора каза, че е имало овулация (а пък и аз 6 месеца я засичам с тестове), лигавицата е наред. Страхувам се, че ще се окажат пак запушени тръби  Sad. Явно са ми слабо място. Според доктора една настинка и вирус могат да доведат до нови сраствания  #Crazy. Все пак се надявам, че всичко ще е ок и ще бъда приятно изненадана от  EFP.

# 234
  • област Софийска
2.5 години съзнателни опити, със следене на овулация и прегледи при специалисти.
Щица, много се зарадвах, като разбрах за щастливата новина! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЛЕКА И БЕЗПРОБЛЕМНА БРЕМЕННОСТ И ЕДНО ПРЕКРАСНО БЕБЧЕ Hug

# 235
  • София
Щица, честито и от мен, изключително много се зарадвах за теб Grinning Hug Желая ти от сърце успешна бременност Praynig

# 236
  • Видин
Щииииииии, честитоооооооо  newsm44

# 237
Щица, честито и от мен  Hug

# 238
  • София
Честито и от мен Щица! Пожелавам ти успешно и спокойно бременеене!   bouquet

# 239
От първия път стана, не сме правили планове.Да видим живот и здраве второто колко време ще го правим  Peace

Общи условия

Активация на акаунт