Колко време правихте опити преди да забременеете?

• 104 952
  • 575
  •   1
Отговори
# 60
моите са големи на 15 и 8 момиченца а сега пробваме за момченце

# 61
4г ми отне да забременея...
Сега искам второ дете,искам и трето... Heart Eyes

# 62
Успяхме след 4 месеца, но ако трябва да бъда съвсем честна, не сме следили стриктно периода на овулация (стреляхме на посоки Laughing). Аз съм на 23 години и очаквам  baby_neutral през декември. Успех на всички кандидат-мами!

# 63
Да си кажа и аз,първото си дете чаках три години и половина,от две правим опити за второ,за сега без резултат.Аз също съм от майките които искат три деца,но като гледам с какви темпове се движи моята репродуктивност,се страхувам,че за третото ще съм баба!Сега съм на 35г.
Успех на всички чакащи!

# 64
Добро утро.Усмихнат ден на всички

# 65
ами близо 9 месеца и само за това мислех по едно време
взехме си котка спрях да го мисля и 2 седмици по късно забременях...сега го чакаме февуари
на 23 години съм
успех с ти пожелавам  bouquet

# 66
Първият път - след 2 години опити . Бях се отчаяла , че никога няма да се получи . Сега - от първят опит , след мисед преди 7 месеца . Само се моля този път всичко да е наред ! Praynig

# 67
При нас се получи от първия опит или по - скоро от три опита в един месец. И на мен не ми се вярваше. Всичко е Божа работа. Успех Grinning

# 68
При нас се получи на втория месец от опитите ни, но не съм следяла овулация и без да му мислим много, сега се пробваме за второ и ще видим, вече 2 месеца минаха...

# 69
При нас се получи от първият път. Оставаха ми 3 месеца до 33 г.
Успех на всички.

# 70
Ние успяхме от първия път. Heart Eyes
Успех мила.
и при нас се случи така, но мисля че зависи много от психическотот ти спокойствие, не толкова от възраста. И след секс винаги си полежавах малко, не ставах веднага да се къпя  Wink

# 71
Ние успяхме от първия път. Heart Eyes
Успех мила.
и при нас се случи така, но мисля че зависи много от психическотот ти спокойствие, не толкова от възраста. И след секс винаги си полежавах малко, не ставах веднага да се къпя  Wink
Grinning ,успех на момичетата ,които правят опити и стискам палци да се получи!

# 72
След 5 месеца опити, през които не сме били винаги много редовни. Много силно го желаехме и точно когато бях решила, че поредният месец е без успех се появиха  EFP Успех!

# 73
Първия път стана почти от раз, сега мислим за втори опит и ще видим как ще стане. Все ме е страх обаче да не се вманиача, защото.....абе не знам при всеки е различно, но много внимавайте с вмания Peaceчаването това много вреди

# 74
Ние пробваме от 4 месеца и засега нямаме резултат Thinking  До сега си изчислявам овулацията с календар в зачатие и тестове, нещо взех да се вманиачавам   и от този месец вече край на тестове и т. н - ще се опитам да спра да мисля за това - пък каквото стане........ Hug  Успех на всички желаещи бебе!!!

Общи условия

Активация на акаунт