2. оставяте ли децата да заспиват с биба в уста?да,но тя я изплюва като заспи дълбоко
3. събуждат ли се бебета ви с плач/рев и плачат ли насън? -да най вече следобед
4. оставяте ли бебета да спят на музика/телевизор/шум?да спи да,но не и да я приспивам и само през деня,през ноща е тихо
5. ползвате ли възглавница за бебето?поръчали сме една с 20градуса наклон но ще пристигне септември,защото много често неиска да се уригва и мен ме е страх че ще заспя а тя може да повърне,а тази възглавничка я държи повдигната а иначе в количката винаги коша е на положение с наклон
И един въпрос отделно - от какво зависи редовното акане? Забелязах, че когато сме предимно на АМ - ака си редовно беб, но минем ли предимно на кърма през деня - запича се
Mime-to и нашата лекарка ни каза да и даваме сок от 30тия ден-но аз не мисля да я слушам
Иска да суче детето.Като я знам как хапе й казах,че не е бебе а тя рев...Отиде взе един биберон и ми вика"бебе" "ам-ам"
, уж намаляха, а пък наново и все по-силни.
, но когато го бях спряла,като че нямаше колики или бяха понамалели.Днес пак го спрях, че ще видим.

Кърмим се, заспи и го сложа в легълцето и почне да се оригва, да му се гади и се събуди и почне да реве че му се спи
ужасно. Не знам това колики ли са, не са ли
Не иска разходка в количка
Не зная защо така? Ако има някой като нас моля ви споделете какво да правя 

- няма значение всъщност кой й говори - аз баща й, баба й... и на тях се хильоти... Миналата вечер ставам че ме събуди да я храня в 5 - то всъщност сутрин се пада де амааааа едвам гледам и тя милата заспа докато ядеше. Да ама предното ставане преди 2 часа беше и тогава пак едвам гледах и ме мързя да сменя памперса, та реших да не я оставям сега. И я разбутах естествено, събуди се тя и аз й викам - еее ми нека малко и на тебе да ти е гадно сега, няма само на мене, а тя милата така ми се усмихнааааа