Руми Алекс - забравих да ти пиша одеве, голяма съм шматка...Ние вече се прибрахме в Пловдив, жалко че сме се рзминали така, щеше да е супер да се видим на кафенце там. Често ли ходите към Смолян?

До сега не беше ревал така, чак гласа му се губи. Само реве с глас от сутринта, дам да хапне и се пооспокои малко и после пак
Пием BIOGAIA, чудя се дали да му дам и еспумизан
Уж спазвам какви храни да ям и да не ям, а то сега го налегнаха колките, що така
Ние сме тук до 14 септември
Приятелките ми подариха една въртележка за легло на Fisher Price и Марти много я харесва, има 7 мелодии и едната определено го приспива, заглежда й се по светлинките и много се радва.
Стават си човеченца вече ....
Значително по-добре съм обаче (Евита, благодаря, че попита
) Ходих на лекар, още онзи ден и нещата отиваха към пневмония, но с лекарката решихме да опитаме до неделя(днес) да подобрим състоянието ми без антибиотик и ако се влоши да започна АБ. Слава Богу съм доста по-добре!!!!
на всички 
.

, но какво ли знам аз. Супер се дразня, само иначе да ми каже пордната тъпотия от колежките или жената на колегата му. Последно беше да съм си направела изследване на гъстотата на кърмата дали не ми била нехранителна Казах му да пита големите си съветнички какво прави директното слънце и подмятането във въздуха на новороденото.