Август месец вече е тук, Августинчето празнува за трети път!

• 25 103
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • гр.София
 Ден втори-рев. Устиска до групата,но после се усети,че е време да се разбунтува.
 Учителката каза да се изстрелвам,дойде да я гушне,че С. ми препречи пътя.

Елвинг, не се поддавай на провокациите от страна на родата ти Wink

Как са другите градинарчета?

Ембър, успех с прегледите Hug

# 541
  • София
Блан, права си, че ме натискат. Нашите, и най-вече майка ми, са много шашнати. Тя вчера пила и валидол  ooooh! , баща ми цял ден вися пред ДГ - ако ми звъннат, че реве, да действа бързо и да го взима  Crazy Изложих ги.  Embarassed Crazy Ама да видите, че се държа най-мъжки  Sunglasses
Блу, моята трета сливица я махнаха към 10г. Дано всичко при Ния е наред!

# 542
Nana много неприятно е това с ухапването. Силна реакция ли направи или само се зачерви. Дано да установите какво го е ухапало.

Елфче все пак тръгва към градината. Ще почне и да яде, само да се успокои малко.

blanc браво на С. Още ли е до обед или ще я оставяш да спи там?

На мен ми се е случвало на работа така да нахапят едно детенце и то в рамките на няма и минута докато оставя едно от малките в леглото. Много се притесних тогава. За това много внимавам, особено ако знам че има хапещи. А от яслата няколко пъти се случи Тони да го взимам с ухапано на китката като "часовник".

Снощи ходихме на цирк Балкански. Уж само щяхме да проверим дали е дошъл цирка , а Тони като го видя и му светнаха очите и каза "цирка е дошъл" и реших да влезем. Обаче първото представление беше почнало и купих билети за следващото с идеята да се разходим и да поиграе преди това. Но Тони не пожела да отидем никъде и 2 часа обикаляхме около оградата на цирка за да стане време да влезем. Май той беше по-големия цирк от вън. Wink Дори настояваше "вече стана време за цирка" и се опитваше да влезе сам. Grinning
Представлението беше хубаво, макар че имаше повече акробатични номера, фокуси и подобни, а бяха малко животните. Докато чакахме да влезем видях че има камили, понита, щраус,кучета, а в самото преставление участваха само няколко маймунки, кучета, 2 тюлена и 4 пингвина. Тони чакаше с нетърпение да види пингвините. Дори се караше на едната акробатка- "слизай долу, ще паднеш"  Mr. Green

# 543
ЕЛфче, ще бъда по -толерантна към теб..явно ви е семейна черта и не си  виновна само ти Crazy
Като тръгне Ивчо в 1-ви клас  или стане студент......майка ти трябва на системи да я сложите от предния ден ooooh!
Майтапа настрана. Не се поддавай на никой и нищо. И - един съвет от мен към всички с подобни терзания- знаете 4е трябва да говорите положително, ама и да мислите така.Кажете им 4е това е награда - да ходят на ДГ. Там ходят само добрите деца, там е страхотно, а лошите ..( при мер циганета разни да речем Wink ) не ходят на градина. Трябва да се чувстват горди  от това че отиват на градина Peace

# 544
  • София
ЕЛфче, ще бъда по -толерантна към теб..явно ви е семейна черта и не си  виновна само ти Crazy
Като тръгне Ивчо в 1-ви клас  или стане студент......майка ти трябва на системи да я сложите от предния ден ooooh!
Laughing Crazy
Кайли, много ми стана сладък Тони с цирка Simple Smile А за хапането  Sick , ужас направо.

# 545
  • София
Nana много неприятно е това с ухапването. Силна реакция ли направи или само се зачерви. Дано да установите какво го е ухапало.

Слънце, направо се изду лимфния възел като топче от пинг понг. Ти поне ме знаеш, че съм коравосърдечна майка. За да хукна по нощите да притеснявам хората по къщите им - т.е педиатъра...

# 546
  • варненка от София
Елфче, все едно описваш мен при първите градински неволи на Стефи. Там като я оставях съсках, дори уши дърпах, докато влезе, отлитах бързо и после рев и сополи вкъщи и седях пред часовника да минава по-бързо времето. Отдай се на мъничето вкъщи, залисвай се с него и игнорирай домашните. Знай, че Ивчо е на хубаво място, сред дечица. Иначе Стефи вкъщи не яде, а в градината яде всичко, излиза ми много евтино отгледането й  Mr. Green
Блан, успех и на вас с градината. Абе вторият, третият ден са критичните, дано адаптацията отнеме по малко време и бързо да забравите ревовете. При Стефи отне месец, сега е на фаза рев, защо не я водя на градина Tired. Под нас тук има градина и ги чува децата вън и сутринта ми ревна, че трябва да ходи при тях.  Crazy Няма угодия!

Блу, успех! Ново двайсе при вас, но дано се оправят нещата.

Абе, Нана, аз си мисля, че Кало наистина прави алергия от нещо, още в Борисовата го коментрахме, а и имаше ситни пъпчици, ама как аджеба ще се установи от кво, ужаст. Той явно ти е предразположен към такива реакции, сещам се от Панадола как се беше изринал   ooooh!Sad Успех в откриването, че не е лека тайзи задача.

Ние сме добре, все забравям да кажа, че съм много доволна от срещичката, върнах се в детството в Борисовата, времето разкошно, дъра бъра с мацките, децата вилняха, красота  Flutter Имам малко снимки и аз, ще ги кача по-късно днес.

Днес по съвет на августинските майки ще водя Невичка на ортопед не при прехваления Драганов, а при Хайвазов в нашата поликлиника, който се оказа човекът поставил правилната диагноза на баща ми преди две години и съответно извършил операция на коляното. Това вече тотално ме убеди, че е нашият доктор. Аз се чувствам прекрасно в София, ами вкъщи съм си, но времето ми отлита, силно се надявам скоро да дойдем пак, да се заредя  Flutter

Отивам сега да презаредя батерийките на Невичка, че вече е на ръба да се откаже от мен детето  Laughing

# 547
  • София
Абе, Нана, аз си мисля, че Кало наистина прави алергия от нещо, още в Борисовата го коментрахме, а и имаше ситни пъпчици, ама как аджеба ще се установи от кво, ужаст. Той явно ти е предразположен към такива реакции, сещам се от Панадола как се беше изринал   ooooh!Sad Успех в откриването, че не е лека тайзи задача.

Днес по съвет на августинските майки ще водя Невичка на ортопед не при прехваления Драганов, а при Хайвазов в нашата поликлиника, който се оказа човекът поставил правилната диагноза на баща ми преди две години и съответно извършил операция на коляното. Това вече тотално ме убеди, че е нашият доктор. Аз се чувствам прекрасно в София, ами вкъщи съм си, но времето ми отлита, силно се надявам скоро да дойдем пак, да се заредя  Flutter

Със сигурност е алергия, Марулке. Ама снощи ухапванията по вратлето и по ръката бяха станали огромни плюски. Иначе няма да хукна по нощите по лекари.
От Панадола не искам и да се сещам, щото аз ще се изрина. Но пък предупредих отново в градината да не му дават нищо без мое знание, щото знам ли ги кво може да измислят. Довечера ще видя.

За Хайвазов - радвам се, че си доволна.  Wink

# 548
  • варненка от София
Всъщност, още не сме ходили, днес ще ходим, ама като казах на татко и той веднага рекна, че това е Ортопедът. Преди две години го беше закъсал с коляното, влачи се с месеци по доктори, при кои ли не светила ходи, пир Шейтанов, ала бала, но не и не. Сума пари отидоха за илачи и прегледи, ефект нулев. Най-накрая реши да отиде при втория ортопед в поликлиниката, Хайвазов и той като го видял и му рекъл, че и цялата фармацефтична индустрия да купи и изпие, няма да се оправи, щото му е скъсан менискуса. Оперира го безкръвно в Горна баня и сега е като ергенче. Та за това се зарадвах, че това е лекарят.

# 549
  • София
Здравейте Laughing blueeye® ,щом е съпроводено с чести ларингити и спи с отворена уста,действайте Peace На големия ми син я махнахме късно, на 6г,но беше свързано предимно с чести боледувания,а не с другите прояви.Операцията и много лека.Успех.
Като стана дума за боледувания..Миши пак е с температура ooooh!Като го  взех и беше много тъжен и разстроен и това ме усъмни,та сега я измерих 38С.Отърва утре градината,пък ще видим къде ще му излезе края.

# 550
Здравейте  Hug
Прибрах се, нагушках си мишлето, сготвих, проверих си тетрадките, сега остава и да си подготвя уроците за утре и си лягам  Crazy Кой да вярва, че ще си лягам рано и отгоре на всичкото ще спя  Laughing
Нана, много неприятно  Hug Дано откриете от какво е. Аз ставам на жестоки плюски каквото и да ме ухапе  ooooh! и сърби ужасно. Бяха ми казвали, че проявявам алергична реакция, ама знам ли, има ли такава от насекоми  newsm78
Блан, Елфче  Hug  много сили и смелост ви желая  Peace
Албенче, оставих си я Лори тази седмица, че още чистим сополите  Sad Искам да оздравее хубаво, ама лошото е, че се водят болни дечица и май ще си я караме така - една седмица на градина, една седмица с тати  Laughing Дано поне да минаваме така без лекарства  Praynig А баща й е много нещастен. Днес ми сподели, че си е мислел, че ще има повече свободно време като тръгнем на работа и градина, а пък сега не можел да мръдне никъде  Laughing Било му по-хубаво като съм била в майчинство, та не било лошо да си взема заплатата на края на месеца и да се замисля да си остана в къщи  Mr. Green
liani, бързо да оздравявате  Praynig Hug

# 551
  • София
Предполагам,че Спинки е писала в тази тема:

Снощи тя е родила момчетата си - 2050гр. и 1850гр. Едното нормално, другото - секцио. Не ги е виждала още, още е замаяна, имала е кръвозагуба, били в кувьоз юнаците, но докторката я уверила,че били добре! Да са и честити! Живи и здрави да са!

Кураж и на всички, които чакат близнаци!

Лионита, пиши и в другата тема.......

# 552
Страхотна новина! Hug

Да са живи и здрави юнаците на Спинки! Бързо да наддават грамчета и килограмчета, и скоро да са при мама, татко и батко Ивчо!  bouquet Hug

# 553
  • София
Да са и живи и здрави на Спинки юнаците! Бързо да си ги приберат вкъщи при батко и татко!    bouquet  bouquet  bouquet

# 554
  • гр.София
 Милите дечица  Hug Добре са дошли!

Бързо да наддават грамчета и килограмчета, и скоро да са при мама, татко и батко Ивчо!  bouquet Hug
  Peace
 Чакам още новини и подробности.

Общи условия

Активация на акаунт